Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Εργοτέλης - ΆΡΗΣ 16.10.2011(Match Preview)

Εργοτέλης - ΆΡΗΣ
Κυριακή 16/10/2011 18:15
Πάση θυσία νίκη, πάση θυσία γκολ! Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, παρά μόνο το διπλό. 
Δικαιολογίες υπάρχουν και πάλι, σε περίπτωση που στραβώσει κάτι, (τραυματισμοί, ένα επίσημο παιχνίδι κάθε 15 μέρες κλπ), αλλά δε μας αφορούν. Περιμένουμε από την ομάδα να πάρει το αποτέλεσμα παίζοντας έξυπνα και συγκεντρωμένα. 
 
Πιθανή 11άδα Άρη:
4-2-3-1: Βελλίδης - Παπαστεριανός, Ντίκο, Σανκαρέ, Μίσελ - Φατί, Πρίττας - Ούμπιδες, Καπετάνος, Ακόστα - Γιάκομπ. 
Λύσεις από τον Πάγκο:
Γιακούποβιτς, Νέτο, Λαζαρίδης, Παπαζαχαρίας, Τριανταφυλλάκος, Πορτίγια, Καζναφέρης, Τοπούζης. 
Πιθανές αλλαγές: Νέτο, Πορτίγια, Τριανταφυλλάκος.  

Είναι σίγουρο ότι θα δούμε αρκετές φορές να αλλάζουν πλευρές οι 3 χαφ μπροστά (Ούμπιδες, Καπετάνος, Ακόστα), προκειμένου να τεστάρουν τους αντίπαλους αμυντικούς. 

Αντίπαλη Ομάδα
Είναι σίγουρο επίσης ότι ο προκλητικός Καραγεωργίου θα κάνει ότι μπορεί από την πλευρά του για να κερδίσει το ματς. Είναι βέβαιο ότι θα παραπονιέται συνέχεια στους διαιτητές, θα μπαίνει στο γήπεδο κ.α. τέτοια! Στον ΟΠΑΠ το να αποβληθεί ο Καραγεωργίου είναι φραγμένο... 

Διαβάζουμε ότι οι παίκτες του Εργοτέλη έκαναν ασκήσεις στις σέντρες και στις κεφαλιές. Ένα από τα αδύναμα σημεία του Άρη είναι τα στημένα, οπότε πρέπει να προσέξουμε καλά τον Μπούντιμιρ (με Σανκαρέ νιώθουμε μια σιγουριά). 

Πιθανή 11άδα Εργοτέλη:
4-2-3-1: Πίρσον - Σασιασβίλι, Γιοβάνοβιτς, Βίσιο, Χίμπλιγκερ - Μπέτο, Τζούνιορ - Κουτσιανικούλης, Ρομάνο, Λεάλ- Μπούντιμιρ. 
Πιθανές Αλλαγές: 
Φραγκουλάκης, Ολίσε, Κατσικοκέρης.  

Υ.Γ. 1: Κάτι μου λέει ότι σήμερα ο Γιάκομπ θα σκοράρει. Μια καλή σέντρα από Ούμπιδες και Ακόστα θέλουμε...

Υ.Γ.2: Φουλ μέρα σήμερα για εμένα, στις 13:30 ώρα Αγγλίας, παρακολουθώ τον αγώνα Άρσεναλ - Σάντερλαντ και καρφί σπίτι για να προλάβω τον αγώνα στην Κρήτη... Θα χορτάσω μπαλάρα σήμερα (ελπίζω από τον Άρη)!!!

Υ.Γ.3: Ξύπνησε και ο Παπουτσάκης και κάνει και ανακοινώσεις στους ποδοσφαιριστές του:
"Ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι ποτέ εύκολος. Και τα εμπόδια που καλείσαι να ξεπεράσεις είναι πολλά και διαφόρων ειδών. Οφείλεις όμως να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βροντοφωνάξεις "Παρών" μπροστά στις προκλήσεις που παρουσιάζονται. 
Το ερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα μας. Η ανάγκη να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα είναι μεγάλη, προκειμένου να είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, διεκδικώντας τον μεγάλο στόχο που έχουμε θέσει. Και λέγοντας συνεπείς αναφέρομαι σε όλους. Κατ΄αρχήν οι ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι απέναντι στους φιλάθλους και τη διοίκηση να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια, να δείξουν τις πραγματικές δυνατότητές τους και να βάλουν την ομάδα σε τροχιά διεκδίκησης του στόχου.
Όλοι εμείς, διοίκηση και φίλαθλοι, οφείλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με την παρουσία μας στο Παγκρήτιο Στάδιο. Με τη φωνή και το χειροκρότημά μας. 
Άλλωστε η επιτυχία θα ανήκει σε όλους μας". 

Υ.Γ.4: Κε Παπουτσάκη- Ρήτορα, τύφλα να έχει ο Δημοσθένης και ο Λυσίας πού να συγκριθούν μπροστά σας... Αλήθεια, αυτές τις δηλώσεις όταν παίζετε με τον ολυμπιακό ή τον πάοκ, τις κάνετε? 

0 σχόλια: