Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ώρα εκλογών...

Ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να είναι διχασμένος. Να μας λείπουν οι προσωπικές πικρίες του καθενός, οι ίντριγκες και οι κόντρες... 
Είναι σημαντικό να είναι ενωμένος, ειδικά στις δύσκολες στιγμές, όπως η σημερινή. Γιατί πραγματικά είναι σκληρό να μένει η ομάδα του Άρη εκτός Ευρώπης, ειδικά μετά από την προσπάθεια που έκανε φέτος στο Europa League. Μια προσπάθεια μέσω της οποίας βελτίωσε πολύ σημαντικά τη θέση του στην ειδική βαθμολογία των ομάδων, (και θα λογίζονταν ως ισχυρός το νέο χρόνο), ενώ χάρισε πολλούς βαθμούς και στην Ελλάδα, (στη σχετική βαθμολογία). 


Αφορμή για τη συγκεκριμένη - προσωπική μου άποψη - υπήρξε το χθεσινό πρωτοσέλιδο των Α.Ν. 


Χθες μάθαμε ότι το Δ.Σ. της Λέσχης Φίλων Άρη προκήρυξε έκτακτη γενική συνέλευση για τις 11 Μαΐου 2011. Διάβασα τη συγκεκριμένη είδηση και προσωπικά χάρηκα ιδιαίτερα. Αν ήμουν εγώ στο Δ.Σ. της Λέσχης θα αποφάσιζα η γενική συνέλευση να διεξαχθεί πιο άμεσα, μετά το Πάσχα. Ο λόγος είναι ότι κάθε ημέρα που περνάει η ομάδα χάνει πολύτιμο χρόνο. Είναι ευκαιρία, δυστυχώς όπως ήρθαν τα πράγματα μιας και μείναμε εκτός play off, η ομάδα να εκμεταλλευθεί κάθε ημέρα που περνάει  προκειμένου να καταστρώσει τα σχέδιά της, και να κάνει τον καλύτερο δυνατό μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα δύσκολη χρονιά που ακολουθεί.

"Η τακτική γενική συνέλευση της Λέσχης ήταν προγραμματισμένη για τέλη Μαΐου". 
Αυτό θα ήταν απόλυτα λογικό αν η ομάδα έπαιζε στα play off. Φέτος για ποιον λόγο να περιμένουμε μέχρι τότε; Δε θα πρέπει πιο άμεσα να κάνουμε τις κινήσεις μας; Η τακτική γενική συνέλευση θα καθορίσει (αν δεν κάνω λάθος) την ημερομηνία των εκλογών, π.χ. 20 Μαΐου. Εννοείται πως αυτός ο ένας μήνας θα είναι κενός για την ομάδα. Και αυτό γιατί η τωρινή διοίκηση δεν μπορεί και δεν πρέπει να λάβει σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν την ομάδα. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση για παράδειγμα να προβεί σε μεταγραφές ή αποδεσμεύσεις παικτών. Το λογικό είναι ότι αυτές τις αποφάσεις θα τις λάβει η νέα εκλεγμένη διοίκηση.

"Η κίνηση αυτή καταδεικνύει την πρόθεση του φορέα να στηρίξει τη νυν διοίκηση, ενώ αποκλείει τις ζυμώσεις που θα μπορούσαν να γίνουν".
Δηλαδή, για να καταλάβω και εγώ, αν ήταν να δημιουργήσουμε εμείς ως blog (Red Dragon, VardAris, Wackenas, Jim, Jik) ένα αντίπαλο ψηφοδέλτιο θα περιμέναμε αυτές τις τελευταίες 10 ημέρες για να το αποφασίσουμε; Δε θα έπρεπε να καταστρώσουμε τα σχέδιά μας από τον Ιανουάριο; Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι οι εκλογές θα διενεργούνται κάθε δύο χρόνια. Τι μπορεί να αλλάξει δηλαδή, ή να δημιουργηθεί μέσα σε 10 ημέρες;

"Η γενική συνέλευση ορίστηκε ημέρα Τετάρτη, με αποτέλεσμα να θεωρείται απίθανη η μεγάλη προσέλευση των μελών της Λέσχης".
Δεν είναι η συγκεκριμένη ημέρα η σημαντική. Ναι θα ήταν κρίσιμο αν αποφασίζονταν η ψηφοφορία να πραγματοποιηθεί καθημερινή. Εκείνη η ημέρα είναι η καθοριστική, για αυτό και θα πρέπει να είναι κάποια Κυριακή ή Σάββατο απόγευμα. Προσωπικά θεωρώ πως όποιος θέλει να παραβρεθεί, θα είναι εκεί, ότι ημέρα και αν αποφασιστεί να γίνει.

"Έλεγχος της ΠΑΕ από ορκωτούς λογιστές, όπως είχε γίνει παλαιότερα".
Εδώ συμφωνώ απόλυτα. Με χαροποίησε μάλιστα χθες το γεγονός ότι άκουσα από τον κ. Αθανασιάδη πως θα δοθούν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ στην Λέσχη, προκειμένου να υπάρχει διαφάνεια.

Συνοψίζοντας, να τονίσω πως πρέπει να υπάρχει και δεύτερο και τρίτο ψηφοδέλτιο. Μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία αυτός που θα βγει ωφελημένος θα είναι ο Άρης. Το μόνο που δε θέλουμε είναι να δούμε καβγάδες, τραμπουκισμούς και διχόνοιες. Κύριοι από όποια πλευρά και αν ανήκετε, πρέπει να καταλάβετε ότι τον κόσμο τον ενδιαφέρει μόνο ο Άρης. Δεν τον ενδιαφέρουν οι προσωπικές σας βλέψεις, οι πικρίες, η μισαλλοδοξία ή υπέρμετρη φιλοδοξία που μπορεί να κρύβετε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ό,τι κάνετε να είναι προς όφελος του Άρη...


Υ.Γ. Μακάρι να μην υπήρχε αυτή η δυσκολία στα οικονομικά, ώστε να μπορούσαν περισσότεροι να εγγραφόταν στη λέσχη. Με λύπη μου έμαθα από έναν φίλο μου που εγγράφηκε προχθές, ότι ήταν το Νο 8404, μόλις 4 δηλαδή μετά από την Ζωή Λάσκαρη που ήταν ο 8400. Μακάρι να διαψευσθώ, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει μεγάλη αύξηση στα μέλη. 

8 σχόλια:

jim είπε... 21 Απριλίου 2011 στις 11:34 μ.μ.

Ο κόσμος, με την μη μαζική του συμμετοχή στην ΛΕΣΧΗ, δείχνει, ότι κάτι δεν του αρέσει, VardARI...Προσωπικά, αυτό εκλαμβάνω...

Δεν μπορει να κατβαινουν 30.000 στην Αθήνα, 7.000 στο Μάντσεστερ και 3.500 στην Μαδριτη και να χουμε 20-25.000 στο γηπεδο σε μεγαλα ματς και να μην εχουμε 25.000 μελη στην ΛΕΣΧΗ...

Πάντως, όσοι ήθελαν να βάλουν υποψηφιότητα, έπρεπε εδω και καιρό, να προετοιμαστούν.

Οχι, να περιμενουν, το τελευταιο δεκαπενθημερο...

geokampour είπε... 22 Απριλίου 2011 στις 12:47 π.μ.

Προσωπικά Vardari είναι η πρώτη μου φορά φέτος κι έχω μια περιέργεια να δω πως θα'ναι.....

VardARIS είπε... 22 Απριλίου 2011 στις 4:13 π.μ.

Jim,

έχει διαφορά το να γίνεις μέλος στη λέσχη από το να αγοράσεις διαρκείας. Η διαφορά στη μία περίπτωση έγκειται στο γεγονός ότι δίνεις κάποια χρήματα που έχουν αντίκρυσμα, (παρακολούθηση αγώνων), ενώ στην άλλη, έχεις μόνο τη δυνατότητα ψήφου! Και δεν είναι κάποιο ποσό μηδαμινό, είναι 100 € τον χρόνο. Οπότε μην το συγκρίνεις...

Ανώνυμος είπε... 22 Απριλίου 2011 στις 2:46 μ.μ.

Φιλε Jim θα συμφωνησω περισσοτερο με την αποψη του VardARIS.

Ειναι θεμα της ... ελληνικης νοοτροπιας.

Ο κοσμος δεν γραφεται στη ΛΕΣΧΗ γιατι ειναι ... πανυγιρτζης !

Αμα η ομαδα ειχε παρει τον τελικο στο Καυτατζογλιο κ στο ΟΑΚΑ τωρα αυτοι οι 30,0000 που ειχαν κατεβει στην Αθηνα θα ηταν σχεδον ολοι μελη!

Υπηρχε κσμος πριν τον τελικο του Καυτατζογλιου που γραφονταν στη ΛΕΣΧΗ για να παρουν εισητηριο κ μετα ... σφυριζαν αδιαφορα κ δεν ανανεωναν κ αναγκαζαν τη ΛΕΣΧΗ να τους ψαχνει εναν-εναν ξεχωριστα ωστε τελικα να πληρωσουν.

Το νουμερο στο οποιο βρισκεται αυτη τη στιγμη η ΛΕΣΧΗ ειναι απαραδεκτο για ενα συλλογο οπως ο ΑΡΗΣ !!!

Ο Terminator

jim είπε... 22 Απριλίου 2011 στις 4:31 μ.μ.

Μακάρι, παιδιά, να έχετε εσείς δίκιο και να είναι επειδή, όντως, το αμελούμε το θέμα, της εγγραφης μας...

Γιατι, αυτο διορθώνεται...

Γιατί, σε περίπτωση, που κάτι δεν αρέσει στον κόσμο, τότε, υπάρχει χοντρό πρόβλημα.

Ο ΆΡΗΣ, όπως λεει, ο terminator, πρέπει να έχει 30.000 μελη και όχι 8.500 που εχει τωρα...

Ανώνυμος είπε... 22 Απριλίου 2011 στις 6:42 μ.μ.

Κ το 30,000 ειναι το πατωμα - Μπορουμε κ πολυ περισσοτερο - πανω απο 50,000 κ να τους τρελλανουμε ολους.

Μην ξεχναμε κ τον πολεμο πυ δεχεται η ΛΕΣΧΗ συνεχως απο ολα τα ασπρομαυρα ραδιοφωνα,

Κ ο δικος μου μεγαλος νταλκας ειναι να ειμαστε παρα πολλα μελη για να σωσουμε κ το Μπασκετ μας γιατι η μονη σωτηρια κ για το Μπασκετ ειναι η Λεσχη.

Να ψηφιζουμε κ εκει τη διοικηση που θελουμε - να εχουμε ενα ποσο στα ταμεια μας καθε χρονο κ να δειτε τοτε πως θα αλλαξει η ψυχολογια του κοσμου κ θα επιστρεψει σιγα-σιγα στο γηπεδο.

Ο Terminator

Ανώνυμος είπε... 22 Απριλίου 2011 στις 8:11 μ.μ.

Μια διοίκηση μαριονέτα όπου ουσιαστικά κάνει κουμάντο ο Κόντης και ο Νεγροσαουρίδης.

Ένας Νεγροσαουρίδης που θεωρεί σημαντικότερο γεγονός να φέρεις τον Κούπερ από το να τον κρατήσεις.

Βάζουν τον εαυτό τους πάνω απ'όλους.

Πουλήσαν τον Κόκε για 500,000.
Χαρίσαν τον Χαβίτο.
Χαρίσαν για μισό χρόνο τον Κάλβο.
Νασούτι, Βιτόλο , Κάμπορα φύγαν γιατί ήταν ακριβοί...
και κυρίως
διώξαν τον άνθρωπο που τόσα χρόνια ψάχναμε, τον Κούπερ.

Ο Σκόρδας μόνο από τον Αβραάμ έφερε 2,000,000 στον σύλλογο.

Αλλά η πλύση εγκεφάλου που έχει φάει ο κόσμος του Άρη δεν είναι αστεία.

Στον Άρης FM για να προσληφθείς πρέπει να δώσεις συνέντευξη στον Νέγρη.

Ναι, σ'αυτόν τον χωρίς μπλούζα αγνό οπαδό του Σαουρίδη εεεεεε.....του Κόντη...εεεεε του Βάζελου .....εεεεε του Αρη ήθελα να πω.

Καλή Ανάσταση,Χαβίτο

Ανώνυμος είπε... 25 Απριλίου 2011 στις 7:02 μ.μ.

χαβιτο ... απο εδω κ μπρος δεν προκειται να ξανασχοληθω μαζι σου - οποιο σχολιο κ αν γραφεις θα ειναι σαν να μην υπαρχει κ ουτε καν θα το διαβαζω για να μην χαλιεμαι !

Καλυνηχτα κ ονειρα ... γλυκα !

Ο Terminator