Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ούτε καν ισοπαλία...

Ακόμη δε μπορώ να συνέλθω μετά κ το χθεσινό στραπάτσο. Δεν παλεύεται αυτή η κατάσταση.

Αυτό που με στεναχωρεί πιο πολύ κ από την ήττα είναι ο τρόπος που ήρθε. Χάσαμε από μία ομάδα που δεν έκανε τπτ στον αγωνιστικό χώρο. ΤΙΠΟΤΑ.

Αλλά χάσαμε. Και χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια γιατί κ εμείς μετά το γκολ που δεχτήκαμε δεν κάναμε τίποτα.

Πάνω στην απογοήτευση μου χθες διαπίστωσα το εξής τραγικό στατιστικό για φέτος: Όσες φορές κ αν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, χάσαμε.

Δεν έχουμε πάρει ούτε μία ισοπαλία! Μιλάω φυσικά για το Ελληνικό πρωτάθλημα γιατί στην Ευρώπη είναι λίγο καλύτερα τα πράματα...

Μπορεί να ακουστώ αρνητικός και απαισιόδοξος αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε τη χειρότερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν όχι τη χειρότερη, μία από τις χειρότερες. Αναφέρομαι στην αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουμε.

Είμαστε η πιο εύκολη ομάδα για να κρατήσει ο αντίπαλος το σκορ. Με το που προηγείται στο σκορ, είτε από "τσαφ", είτε από τύχη, είτε από απίστευτο σουτ, είναι σίγουρο ότι θα πάρει τη νίκη. Έτσι έγινε κ χθες. Μετά το 0-1 ήμουν βέβαιος ότι ΔΕΝ θα κερδίσουμε. Περίμενα βέβαια να ισοφαρίσουμε, αλλά ματαίως...

Δεν είναι δυνατόν να χάνονται τα παιχνίδια με το μένουμε πίσω στο σκορ. Ανεξάρτητα από την ποιότητα της ομάδας, τους παίχτες, τους τραυματισμούς, τις μεταγραφές, την τύχη ή την ατυχία τι δείχνει αυτό για την ομάδα;

Δείχνει ότι η ομάδα δεν έχει "μέταλλο". Δεν έχει αυτό τον έξτρα τσαμπουκά να δαγκώσει τον αντίπαλο όταν μένει πίσω στο σκορ. Δεν έχει την ψυχολογία για να το κάνει αυτό. Διότι δε χρειάζεται να έχεις υπερομάδα για να καταφέρεις να ισοφαρίσεις τον Πανιώνιο στο Βικελίδης. Και αυτό είναι που με τρελαίνει περισσότερο απ'ολα...

Και κάτι για το τέλος. Έχει δημιουργηθεί μία κατάσταση προερχόμενη από την ΠΑΕ ότι όποιος κάνει κριτική στη διοίκηση είναι εχθρός του Άρη.

Όταν βλέπουμε λανθασμένες κινήσεις να μην πούμε ότι φταίει η διοίκηση;

Όταν η ομάδα παίζει με τον Αραβίδη που δεν υπολογίζεται κ τον Καζναφέρη για βασικό δε πρέπει να μιλήσουμε; Το ότι έπρεπε να έχουμε ήδη 2-3 παίχτες στην ομάδα έτοιμους να βοηθήσουν να μην το πούμε;

Το ότι έφυγαν οι Κάλβο, Ναφτί χωρίς να έχουνε βρεθεί αντικαταστάτες να μην το πούμε; Το ότι έχουμε τον Κόντη να ξεκατινιάζεται με τον Ολυμπιακό αντί να προσπαθήσει με διπλωματία να φέρει οφέλη για την ομάδα να μην το πούμε;

Ε όχι ρε πούστη μου δεν είμαστε εχθροί της ομάδας όσοι τα λέμε αυτά. Το καλό του Άρη θέλουμε γι'αυτό τα λέμε.

Υ.Γ. Εχθρός του Άρη θα είναι όποιος προσπαθήσει να ρίξει το φταίξιμο για πιθανή αποτυχία στον Κούπερ αποκλειστικά...

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 11:11 π.μ.

Red εγώ προσθέτω κ επαυξάνω, λέγοντας οτι θα λιντσάρουμε όποιον πάει να παίξει παιχνίδι με τον Κούπερ....θα φύγει ο επαγγελματίας κ θα μείνουν τα λαμόγια.....

Όσο για αυτά περί διοίκησης όντως εμείς κουτόχορτο δεν τρώμε τα πράγματα με τις μεταγραφές δεν πάνε κ πολύ καλά κ θα πέσει κ το κράξιμο σε όποιον κ όσο του αναλογεί.

Μυστήριο το τι συμβαίνει...

geokampour

Ανώνυμος είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 11:27 π.μ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΟΜΑΔΕΣ Κ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!ΜΑΛΛΟΝ 8Α ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ!!!ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ!!! Τ Ε Λ Ο Σ! ! !

Σωτήρης είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 12:08 μ.μ.

Τα πράγματα είναικάπως έτσι. Τραγική η εικόνα της ομάδας η οποία λόγω και πολλών προβλημάτων τραυματισμών χειροτερεύει ακόμα περισσότερο. Η ευθύνες υπάρχουν σε όλους. Στους παίκτες που δεν παλεύουν και δεν δεν δείχνουν καμμία απολύτως διάθεση και ψυχή. Τον προπονητή που παρά τα τόσα προβλήματα πρέπει να βρισκει λύσεις (για αυτό πληρώνεται), αλλά κυρίως (για μένα) στην διοίκηση. Φωνάζαμε από τον Νοέμβριο ότι την 1/1/11 θα έπρεπε να προπονούνται στο Χαριλάου ένας επιθετικός και ένας αριστερός μέσος. Φτάσαμε 17/1/11 και ακόμα δεν έχουμε καν κάτι στα σκαριά... Όσο και αν λένε ότι παρουσιάστηκαν προβλήματα, η λογική θα έπρεπε για κάθε παίκτη να είναι, μπορείς να είσαι εδώ 1/1? αν όχι πάμε στον επόμενο. Αυτό τίποτα άλλο.

jim είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 12:47 μ.μ.

Θα είναι τεράστιο λάθος, αν ο Κούπερ γίνει το εξιλαστήριο θύμα. Ο Κούπερ, πρέπει να στηριχτεί και να μείνει για χρόνια.

Πολυ καλα κάνεις και τα γραφεις red. Ασφαλώς και θελουμε το καλό του ΑΡΗ, γιατί είμαστε ΆΡΗΣ και ο ΆΡΗΣ, αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας.

Το θέμα, δεν είναι ο κόσμος, να παιδεύεται και να σμπαραλιάζει το κεφάλι του, για να βρει τι φταίει...ΌΠως είπες και χθες, εχουμε γίνει και λογιστες, πέρα από οπαδοί...

Ας ξεκαθαρίσουν την θέση τους, οι διοικούντες της ομάδας.

salonika3 είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 1:07 μ.μ.

Συμφωνώ 100 % σε ότι γράφεις αδερφέ.Αυτή τη στιγμή είμαστε και η πιο προβλέψιμη ομάδα πέρα απ΄όλα τα άλλα.Τη γιόμα που έχουμε δει φέτος ούτε την εποχή Χατζάρα δεν βλέπαμε.Δυστυχώς έχουμε ανάγκες σε πολλά και διαθέτουμε λίγα.Αν βάλεις και τους κακούς χειρισμούς σε κάποια θέματα (Καλίνσκι,Εντού,Μήτρογλου,Χαβίτο),το κλίμα γίνεται ακόμα πιο βαρύ για κάποιους.Και στην τελική ας βγουν και πουν:"Μάγκες,δεν υπάρχει μία και δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές".Το προτιμώ χίλιες φορές από το να ακούω πως σήμερα έρχεται ο τάδε,αύριο απαντάει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αμερικής λόγω διαφοράς ώρας,αξιώνει λεφτά η ομάδα του έτσι για να τον αφήσει ελέυθερο και άλλες τέτοιες πίπες!!Ας ελπίσουμε σε καλύτερη συνέχεια αν και χλώμιασε λίγο...

Skolix είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 1:22 μ.μ.

Δυστυχως η ομαδα, περαν ποιοτικων παικτων, στερειται και ποιοτικων παραγοντων απ ο,τι φαινεται. Αρχιζουμε να κανουμε βηματα πισω και αυτο ειναι ανησυχιτικο. Και επειδη δεν ειμαι μεσα στα γραφεια ή αγκαζε με τον Αθανασιαδη για να ξερω τι γινεται, στεκομαι μονο στις απαραδεκτες κινησεις και παραβλεψεις που γινονται στο αγωνιστικο. Η ομαδα εχει μεινει ξεβρακωτη λογω των ελλειψεων.

Ειμαστε οντως απο τις χειροτερες ομαδες του πρωταθληματος. Σερρες, Ξανθη, Τελης κ.ο.κ. εχουν κανει και ματσακια που λες οτι ειναι καλες ομαδες και θα παλεψουν. Για τον Ατρομητο δεν το συζηταω, μοιαζει Μπαρτσα μπροστα μας και παραδοξως ηταν η ομαδα που κερδισε πιο ανετα απο καθε αλλη. Ολα στον Αρη μοιαζουν αλλοπροσαλλα φετος. Ας φυγει ανωδυνα η σεζον, ας χαρουμε την Ευρωπη οσο κρατησει και το καλοκαιρι βαθειες τομες. Ο σχεδιασμος θα πρεπει να αρχισει απο νωρις.

Ανώνυμος είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 2:07 μ.μ.

Δυστυχως το επισημο ραδιοφωνο του Αρη,στην προσπαθεια του να προστατευσει την ομαδα απο την προπαγανδα δεκαετιων,πηγε στο αλλο ακρο κ κανει μεγαλυτερη προπαγανδα υπερ μας,σε βαθμο που υποτιμαει βαναυσα την νοημοσυνη μας!Εδω προχθες αυτη η Κουντουρη εγραφε στο σαιτ για τον αγωνα μπασκετ,για μια μεμονωμενη φαση που δεν την εχει δει καν,οτι μας σφαξαν κ μας στερησαν την νικη απο μια νεοφωτιστη ομαδα που παιζει σε ουδετερη εδρα!
Επισης δεν ανεχομαι ο Κοντης να χρησιμοποιει τον Αρη για να ξεκατινιαζεται με τον Μαρινακη για προσωπικους του λογους,κ να μας χαρακτηριζουν ως φιλιππινεζες εξαιτιας του,κ εν μερει να εχουν κ δικιο!
Για τις μεταγραφες,η ομαδα πονα σε συγκεκριμενες θεσεις που ολοι γνωριζουμε σχεδον απο τον Οκτωβρη,κ ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μην εχουν ερθει ηδη καποιοι αν οχι ολοι!Η εστω,να μας πουν οτι δεν εχουν λεφτα κ να μην περιμενουμε καμμια ενισχυση κατι που πιστευω θα δεχομασταν.
Το χειροτερο για μενα ειναι οτι πλεον εχει κλονιστει η εμπιστοσυνη μου,τοσο στην διοικηση,οσο κ στον ΑΡΗΣFM μια κ νομιζω(να μην πω ειμαι σιγουρος)οτι μου λενε συστηματικα ψεματα κ υποτιμουν την νοημοσυνη μου.
Κ δυστυχως το μοντελο διοικησης που εχουμε,με την συμμετοχη του κοσμου,απαιτει ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ!
Avenger3

Ανώνυμος είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 5:27 μ.μ.

to provlima,asfalos ke den eine o kontis.isa-isa kanei arista tin dulia tu.otan olos o kosmos katalavei oti o l o i eine filarakia,o kontis,o skordas,o athanasiadis,o damianidis,o super3,apla allazun ta prosopa,gia na klisun ta matia tu kosmu ke gia pio logo afta ginonte,tote tha lythun oi apories olon.to ti akrivos zhtame eine tel
ika syzhtisimo.

super_aris

O_BETATZIS είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 11:14 μ.μ.

Red πριν σε ρωτήσω θέλω να πω 3 σχόλια:

Α)
1) Φαντάζομαι ότι ένα ποσοστό των Αρειανών είναι φοιτητές
2) Ένα ποσοστό είναι εργάτες
3) Ένα ποσοστό είναι υπάλληλοι
4) Ένα ποσοστό είναι επιστήμονες
5) Ένα ποσοστό είναι (και όχι μικρό δυστυχώς) είναι άνεργοι

Β)Αν δεν υπήρχε ο Άρης
1) Τι θα ήταν οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ;
2) Οι Αρειανο-δημοσιογραφοι του Αρης ΦΜ κλπ;
2) Πώς θα ζούσαν κάποιοι που επωφελούνται καταστάσεις μέσα στην ΠΑΕ
3) Ποιος θα ήξερε τον μεγάλο μάνατζερ Γ.Κ. ;
4) Τον Μεγάλο Πρόεδρο; (τον νυν και τον τέως)
5) Τον Μεγαλύτερο Πρόεδρο
(αυτόν με το μπουλντόγκ λέω που κράτησε την ομάδα όταν έπεσε στη β')


ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ?????????
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ?????????????
ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ RED KAI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ? ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Υ Π Α Λ Λ Η Λ Ο Υ Σ ΜΑΣ!

XRISTOS5002 είπε... 18 Ιανουαρίου 2011 στις 9:20 π.μ.

egw vlepw oti oloi oi antipaloi xeroun oti paizoume me 4-4-2 kollimenous 2 sta akra kai kai alloi 2 mprosta, gia plaka mas pairnoun ta apotelesmata lene kai ena megalos strathgos kouper tyxeros o aris, emeis xairomaste, aftoi mas doulevoun kai pairnoun apotelesmata k.o.k..... kai an eidika exeis aravides kai kaznaferides kai me omada g ethnikis gkol de tha bazame.

RedDragon είπε... 18 Ιανουαρίου 2011 στις 10:36 π.μ.

Χθες στην εκπομπή του Super-3 ξεπέρασαν κάθε όριο...

Αηδίασα με αυτά που άκουγα. Μίλησα κ με μερικά παιδιά στον γυμναστήριο του Άρη κ ήταν όλοι αγανακτισμένοι.

Σήμερα φαίνεται να πέφτουν οι τόνοι. Για να δούμε...