Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Λε Μαν - ΆΡΗΣ 85 - 70

Η ομάδα δεν κατάφερε να κάνει τη 2η νίκη στη φάση των 16 του Eurocup. Ηττήθηκε στη Γαλλία από τη Λε Μαν κ μάλιστα με 15 πόντους διαφορά.

Τελικά είμαστε μεγάλοι πελάτες των Γάλλων.

Για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο χρειαζόμαστε μία εκτός έδρας νίκη. Χθες χάσαμε την ευκαιρία να την κάνουμε. Ας ελπίσουμε ότι θα την κάνουμε μέσα στην Γκέτιγκεν διότι μέσα στην Ουκρανία χλωμούς μας κόβω...

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπουτιβέλνικ κέρδισε με 68-56 την Γκέτινγκεν. Αυτή τη στιγμή, όλες οι ομάδες έχουνε από μία νίκη.

Το παιχνίδι πήγαινε καλά στο ξεκίνημα, οι 2 ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, δεν έπαιζε κανένας άμυνα, τρέξιμο πάνω κάτω, πολλά λάθη... με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει με 43-42.

Στο 3ο δεκάλεπτο όμως εμφανίσαμε το γνωστό κακό πρόσωπο κ μείναμε πίσω με 10+ πόντους. Εμείς συνεχίσαμε να μην παίζουμε άμυνα αντιθέτως με τους Γάλλους που βελτιώθηκαν λίγο. Δεν καταφέραμε ποτέ να γυρίσουμε στο ματς κ μοιραία ήρθε αυτή η εύκολη ήττα.


Το παιχνίδι χάθηκε κατά τη γνώμη για 3 λόγους:

  1. Αφήσαμε τους Γάλλους να πάνε τον αγώνα σε πολύ γρήγορο ρυθμό κ δεν καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτόν.
  2. Κάναμε πολλά κ εύκολα λάθη. 17 στο σύνολο. 
  3. Ήμασταν πολύ άστοχοι στα σουτ 3 πόντων. Είχαμε μόλις 1 στα 15
Την άλλη βδομάδα παίζουμε με την Γκέτιγκεν στο Αλεξάνδρειο. Η νίκη είναι επιβεβλημένη.

Στον όμιλο L που μας ενδιαφέρει γιατί διασταυρωνόμαστε η Κάχασολ κέρδισε τη Μπένετον κ πέρασε στην 1η θέση με 2 νίκες ενώ σήμερα παίζει η Άλμπα με τον Πανελλήνιο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 26 Ιανουαρίου 2011 στις 12:46 μ.μ.

Ακομα μια αθλια εμφανιση (κυριως στο β' ημιχρονο) απο την ομαδα.

Αυτο που με στεναχωρει περισσοτερο ειναι οτι ενω εχουμε καλες μοναδες στην ομαδα, το συνολο ειναι απογοητευτικο.

Η ομαδα στερειται εμπιστοσυνης στο ιδιο της τον εαυτο και παιζει πολυ χειροτερα απο αυτο που πραγματικα μπορει.

Αβιαστα λαθη, πολλα αστοχα σουτ, μηδενικο συστημα σε επιθεση και αμυνα, ελειψη συγκεντρωσης και πιστης για την νικη ειναι μερικοι απο τους λογους που η ομαδα παρουσιαζει αυτο το κακιστο αγωνιστικο προσωπο.

Επισης εχω παρατηρησει πως το μπλακ αουτ γινεται τις περισσοτερες φορες στην τριτη περιοδο που συνηθως ειναι και η πιο κρισιμη για την εκβαση των αγωνων.

Με εμφανισεις σαν την χθεσινη δεν μπορω να εχω καμια απαιτηση απο την ομαδα και αν γινει κατι καλο θα ωφειλεται αποκλειστικα σε θαυμα η στο βαρος της φανελας και του ονοματος που εχει ο ΑΡΗΣ.

Ρουκουνας

Skolix είπε... 26 Ιανουαρίου 2011 στις 3:15 μ.μ.

Ετσι και με το γαυρο, ενα καλο ημιχρονο και μετα λευκη πετσετα. Ο Τακερ πολυ πεσμενος τελευταια, ο Τομας δε δειχνει κατι σουπερ αλλα περιμενουμε, ο Μπραουν βελτιωθηκε αρκετα.

Η χρονια ετσι θα παει, μια κρυο μια ζεστη. Εκει που λες γινεται καλη δουλεια, η ομαδα σε διαψευδει, ειτε στον επομενο αγωνα ειτε στο 2ο ημιχρονο του ιδιου αγωνα!

Να βγει η χρονια και μετα να επενδυσουμε σε Μπαρτζωκα, Γιαννακη ή Σφαιροπουλο και να γινουν προσεκτικες μεταγραφες (πραγμα αδυνατο για τη διοικηση ολα αυτα τα χρονια).