Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Latest News

Αργία σήμερα, και είπαμε να ασχοληθούμε και λίγο με όλα αυτά που ακούγονται στον αθλητικό χώρο μετά και την ολοκλήρωση της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής της Σούπα League. Η επικαιρότητα καυτή και για όλα τα γούστα, μεταγραφές ποδοσφαιριστών και προέδρων, "απαίτηση σεβασμού" ζητάνε άλλοι, υποδοχή με γιαούρτια και άλλα πολλά! Ας τα μελετήσουμε ένα - ένα...

Μεταγραφές Προέδρων
Ας ξεκινήσουμε με τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στον Πρώην Πολυμετοχικό. Πώς θα σας φαινόταν έτσι και ερχόταν γυναίκα πρόεδρος (- γλάστρα, μια και δεν θα είναι επενδυντής) στον Άρη; Προσωπικά ίσως να σταματούσα να ασχολούμαι και με το άθλημα...

Και όμως στον Παναθηναϊκό ακούγεται ότι μπορεί να αναλάβει η συγκεκριμένη (παντογνώστης, πολυπράγμων, μυαλοπώλης και ξερόλας) την προεδρία της ΠΑΕ. Ήμαρτον...

Μεταγραφές Ποδοσφαιριστών:
Οι φήμες πολλές, τι από όλα αυτά ισχύει θα δούμε. Για τον Άρη μας τα γνωρίζουμε, από προηγούμενα άρθρα του Jim (Εντού, Γκροσίτσκι, Παπαδόπουλος). 

Χαβίτο
Για τους υπόλοιπους το παιχνίδι των εντυπώσεων έχει κλέψει ο Ολυμπιακός που "παίζει μπάλα μόνος του"... Μανιάτης, Κουμορτζί και τα τελευταία νέα (φιλολογία προς το παρόν), αναφέρουν ότι έχει κλείσει για το καλοκαίρι τον Χαβίτο, προκειμένου να πραγματοποιήσει την επιθυμία του Βαλβέρδε που τον ήθελε πολύ. Την άποψή μου για τον Χαβίτο την γνωρίζετε, δεν είμαι και πολύ fun, αλλά πάντα υποστήριζα ότι είναι ένας εξαιρετικός παγκίτης (για τον ίδιο ρόλο τον προορίζει και ο Βαλβέρδε). Να έχεις κάποιον μπροστά και να έχεις και τον Χαβίτο για να μπει να δώσει ώθηση, να τρέξει, να πιέσει και μάλιστα χωρίς να δημιουργεί γκρίνιες και μουρμούρες στα αποδυτήρια. Εγώ νόμιζα ότι ο παίκτης είχε υπογράψει για άλλα 3 χρόνια στον Άρη, από ότι φαίνεται τελικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο, θα φανεί. Λένε ότι ο μάνατζέρ του ζήτησε από τον Άρη, 800 χιλ τον χρόνο, αν ισχύει κάτι τέτοιο απλά να του δώσω την "ευχή μου", στο καλό...

Κάμπορα
Έχουμε και άλλον (πρώην αυτός) παίκτη του Άρη που ενδέχεται να δούμε με φανέλα άλλης ομάδας. Τον Κάμπορα που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Αστέρα Τρίπολης... Για να δούμε τελικά, τελικά το "κουτάβι" θα δοκιμάσει και άλλη ελληνική φανέλα ή θα συνεχίσει στην Κόλο Κόλο (με την οποία είχε 12συμ / 2 γκολ);

Απαιτούμε Σεβασμό!
Τάδε έφη Θοδωρής Ζαγοράκης μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ "οι άνθρωποι του Παοκ έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία, καθώς υπήρξαν δυο φάσεις στις οποίες φωνάζουν για παράβαση". Ναι, υπήρξαν δύο ολόκληρες φάσεις στις οποίες ο παοκ αισθάνεται αδικημένος!!! Ο μεγάλος coach Χάβος, (στο χωριό μου όταν ήμουν μικρός πήγαινα και έτρωγα σουβλάκια στην ταβέρνα τους - Ν. Μάδυτος) δήλωσε: "Από τη στιγμή που κάποιοι δεν σέβονται τον Παοκ, τότε και ο Παοκ θα σταματήσει να τους σέβεται". Δηλαδή τι θα κάνει η ΠΑΕ Πάοκ, ας μας πει για να ξέρουμε και εμείς τι να κάνουμε σε αντίστοιχες περιπτώσεις (βλ. Παμπορίδη, Σταυρίδη, Καλόπουλο και πολλούς άλλους που αυτή την στιγμή ξεχνάω).

Υποδοχή με... γιαούρτια και τυριά!!!
Άφησα το καλύτερο για το τέλος. Θεϊκές ατάκες, μπινελίκια, γιαούρτια και τυριά περιελάμβανε το μενού της υποδοχής ηρώων(!) κατά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας της Λάρισας.
Δεν έχω λόγια, απλά θα προσθέσω τα videos, σημειώνοντας απλά μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν:¨
"Γιατί δεν κατεβαίνς τός ώρα ρέι"?
"Ένας - ένας φάπες θα φας"
"Αφού όλο πίπες λες ρέι"?
"Σφαλιάρα θα πέφτ, όχι βρισίδι ρέι"
"Τι ποιος είν ο λόγος ρέι, μας έριξες μαλ..."
"Δουλεύω μια βδομάδ για να σε δω" και άλλα πολλά, απλά απολαύστε...



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 6 Ιανουαρίου 2011 στις 1:15 μ.μ.

Θα δυσκολευομουν κ εγω να δεχτω γυναικα-προεδρο,αλλα πρεπει να αναγνωρισουμε οτι η συγκεκριμενη δεν ειναι μια οποιαδηποτε γυναικα.Ενω ειναι απιστευτα μορφωμενη κ καλιεργημενη,εχει κ μια πεζοδρομιακη πλευρα που με εξιταρει.
Δεν συμφωνω με ολες τις κινησεις κ αποψεις της,αλλα ταχει βαλει με τεραστια συμφεροντα κ ως δημοσιογραφος,κ τωρα ως πολιτικος,κ αυτο πρεπει να της το αναγνωρισουμε.Σιγουρα ειναι αμφιλεγομενη προσωπικοτητα,αλλα πιστευω οτι στο τραγικο σημειο που βρισκεται η πατριδα μας κ με το υπαρχον πολιτικο σκηνικο να ειναι υπο καταρρευση,θα μπορουσε να συμμετεχει μαζι με αλλες προσωπικοτητες,στην ανατροπη της σαπιλας,ακομα κ ως προθυπουργος!
Παντως,για να επιστρεψουμε στα ποδοσφαιρικα,φανταστειτε συνεδριαση της superleague με Περουκα,Γκαγκατση,Μπεο,Ψωμιαδη κ Κανελλη!Θα πληρωνα οσο οσο για την παρακολουθησω!
Avenger3

VardARIS είπε... 6 Ιανουαρίου 2011 στις 1:38 μ.μ.

Φίλε Avenger, διαβάζοντας το άρθρο σου ήλπιζα ότι κάνεις πλάκα για την Κανέλλη, αλλά τελικά μιλάς σοβαρά.

Τι να σου πω, διαφωνώ κάθετα για τη συγκεκριμένη, απλά την αντιπαθώ. Δεν μπορώ να την βλέπω, δεν μπορώ να την ακούω και πόσο μάλιστα να ηγείται στην ομάδα μου (φτου, φτου μακριά από τον Άρη). Μιλάμε για μια γυναίκα - κωλοτούμπα, που λέγεται ότι υπήρξε και γκόμενα του παππού Καραμανλή. Αυτός μάλιστα την έβαλε στην τηλεόραση ενώ δραστηριοποιήθηκε και στο κόμμα της ΝΔ. Πώς ξαφνικά κατέληξε να είναι στο ΚΚΕ και μας έγινε η 1η στον κόσμο Κουμουνίστρια απορώ...

Τέλος πάντων, ας μην το γυρίσουμε στα πολιτικά. Θέλω σχόλια και για τους Λαρισαίους!

Ανώνυμος είπε... 6 Ιανουαρίου 2011 στις 1:47 μ.μ.

Ωραία η ... υποδοχή!Όσο για την συνεδρίαση με αυτή την απαρτία Avenger3 θα ήθελα κ εγώ να την παρακολουθήσω.....!!

geokampour

Ανώνυμος είπε... 6 Ιανουαρίου 2011 στις 1:51 μ.μ.

afton ton papadopulo,re mages pu ton thimithikan?exei ginei pia katanoito,oti,h pextes xoris symetoxes sta prothlimata tus pernume,h,proin podosferistes.efyge o nafti ke isaxio pexti den pirame.tora afton ton papadopulo,ton etimazun gia antikatastati tu ruis??protos ego ekraza ton javito,alla den vlepo na pernume pexti ute ekei.h omada apopsilonete,apodynamonete,apo to kalokeri synexeia ki ola afta sto onoma dithen ton epithimion tu cuper.ntropi.as mas pun tulaxisto,pu pigan ta esoda tis telefteas pentaetias(25xronia pao sto gipedo,toso kosmo SE OLA ta match,den eida),ta tileoptika symvolea(eidika to fetino),ta lefta tu avraam,tu jiahic ke ta ametrita fraga,pu mmazepsane fetos stin evropi.synxaritiria loipon,na tus pume ke fysika na sevastume tin epithimia tus,gia kritiki sto telos!!OPOS KATHE XRONO.

KANTHAR0S είπε... 6 Ιανουαρίου 2011 στις 2:31 μ.μ.

Πάει η Λάρισα. Ξεφύγανε.

Όσο για την Λιάνα έχει δυναμισμό και λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Θα βοηθήσει πιστεύω.

Η πλάκα με τον Χαβίτο είναι όταν κάθεσαι να διαβάσεις τα ρεπορτάζ του Άρη και του Ολυμπιακού. Συνήθως η αλήθεια είναι μία και αδιαίρετη, αλλά τα ρεπορτάζ τείνουν πάντα να την χωρίζουν σε 5-6 κομμάτια.

Ανώνυμος είπε... 6 Ιανουαρίου 2011 στις 9:20 μ.μ.

Ωραίοι οι Λαρισαίοι, την αγαπάν την ομάδα τους πραγματικά ! Η θεία δίκη για το διπλό στο Καραισκάκη όμως ήρθε, κ.Πηλαδάκη.

'Οσο για τον Χαβίτο , το παιδί δεν αναγνωρίζεται στον Άρη ακόμα και σήμερα και εννοείται ότι δεν του αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Λυπάμαι τον Κούπερ που τον αγαπάει πραγματικά. Χαβίταρε άνοιξε τα φτερά σου.

Χαβίτο

Skolix είπε... 7 Ιανουαρίου 2011 στις 9:41 π.μ.

Το βιντεακι ολα τα λεφτα! Φοβερα τα σχολια που ακουγονται!

Οσο για τους παικτες που ακουγονται, ουτε και εγω γουσταρω γιατι φαινονται (δεν ξερω αν θα ειναι) ξοφλημενοι. Λεφτα δεν ξερω αν υπαρχουν, παντως σωστες επενδυσεις σε παικτες δε γινονται. Εγω θα επιμενω παντα οτι πρεπει να κοιτας πρωτα τους καλους παικτες της Ελλαδας και μετα να ψαχνεσαι εξω.

RedDragon είπε... 7 Ιανουαρίου 2011 στις 4:15 μ.μ.

VardAri την Κανέλη μπορεί κάποιος να μην τη συμπαθεί αλλά δεν μπορεί κ να παραβλέψει κιόλας την ευφυΐα κ την ετυμολογία της.

Σου απαντάει κιόλας σε συνέντευξη που έδωσε για την υποτιθέμενη πρόσληψη της ως πρόεδρο του Βάζελου λέγοντας "Μοιάζω σε κανέναν για γλάστρα;"