Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΆΡΗΣ-ΠΑΟΚ 0-0: "σούπα" ματς (vid)

Ισόπαλο, ήταν τελικά το αποτέλεσμα του αγώνα. Ένας ματς, το οποίο, γρήγορα θα ξεχαστεί, καθώς, δεν είχε και πολλές φάσεις. Η ομάδα μας, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ως γηπεδούχος και η αντίπαλος ομάδα, αρκέστηκε στην διατήρηση του μηδέν, στην άμυνα.


Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να πω, ότι, οι φιλοξενούμενοι, δεν έκαναν ούτε φάση και έπαιξαν αντιποδόσφαιρο. Δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Προσωπικά, το μόνο που με ενδιέφερε, ήταν να δω τα δίχτυα, των αντιπάλων μας, να "κουνιούνται", έστω μία φορά.



 Καταρχήν, να πω, ότι, η αμυντική μας, λειτουργία, ήταν πάρα πολύ καλή. Σ' αυτό το γεγονός, βέβαια, συνετέλεσε και η παρουσία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι, αρκέστηκαν στην διατήρηση του μηδέν, όπως προανέφερα.

Από κει και πέρα, διέκρινα, για μία ακόμη φορά, πρόβλημα επιθετικό. Δεν απειλήσαμε ουσιαστικά, την αντίπαλη εστία, παρά μόνο με κάποια σουτ, έξω από την περιοχή. Στοιχείο θετικό, βέβαια, το τελευταίο, γιατί μας έλειπε. Έχουμε, τονίσει, από εδώ, πολλές φορές, ότι, πρέπει να κάνουμε σουτ.

Για μία ακόμη φορά, η αριστερή πτέρυγα μας, έμεινε "απάτητη", όπως λέει και ο φίλος μου ο Red. Από την δεξιά πτέρυγα, κάναμε κάποιες προσπάθειες με "πρωτομάστορα", τον Χαβίτο, αλλά και πάλι, δεν απειλήσαμε ουσιαστικά.

Στον άξονα, το κέντρο δηλαδή, ο Φατί, έκανε πολλά χιλιόμετρα και μου άρεσε πολύ, αλλά, από το 70-75 και έπειτα, κουράστηκε και "έπεσε" κι' αυτός. Ο Τόχα, διανύει, περίοδο, παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Ο Πορτίγια, δεν κουβάλησε "μπάλες" και γενικότερα, δεν έκανε την διαφορά. Κακά τα ψέματα ο Πορτίγια, δεν είναι ο παίχτης στον άξονα που λέγαμε ότι, χρειαζόμαστε.

Σίγουρα, ο παίχτης, θέλει χρόνο και δεν είναι ορθό, να τον κρίνουμε από τώρα, όμως, όπως ανέφερα και σε άλλο άρθρο μου, δεν είναι μεταγραφή ουσίας. Ο Καστίγιο, μου άρεσε, γιατί, με την είσοδό του, η ομάδα, απέκτησε, περισσότερο επιθετικό τσαμπουκά και "μπούκα". Ήταν θετικός, στην πρώτη του, εμφάνιση.

Μου άρεσαν και οι αλλαγές του Μιχαλήτσου, ο οποίος, πήγε να χτυπήσει το ματς με έξυπνο τρόπο, αλλά , δεν του βγήκε. Πιστεύω, ότι, ο Μιχαλήτσος, Π Ρ Ε Π Ε Ι , να παραμείνει, στον πάγκο μας, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου... Τα γιατί, τα έχουμε αναλύσει, πολλές φορές..

Μπράβο, στον κόσμο μας, για την άψογη, συμπεριφορά του, εντός γηπέδου. Τονίζαμε, εδώ και μέρες, ότι, δεν πρέπει να προβούμε σε καμία ενέργεια που θα "βλάψει", την ομάδα μας και όντως, οι οπαδοί μας, ήταν άψογοι.

Τελευταίο παιχνίδι, σήμερα και του Χαβίτο, ο οποίος, για τους επόμενους 6 μήνες, θα φορέσει, την φανέλα, της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Η ομάδα μας, χρειάζεται, άμεση επιστροφή στις νίκες και η αρχή πρέπει να γίνει από το ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ, το Σάββατο. Τρεις βαθμοί είναι η διαφορά μας, όλη κι όλη από τα play off. Δεν είναι δα και καμία απίστευτη διαφορά... Αλλά, με την απαραίτητη προϋπόθεση, ότι, θα επιστρέψουμε στις νίκες Ά Μ Ε Σ Α...

Συνέχεια στην σκληρή δουλειά, από όλους. Να δεθούν ακόμα, περισσότερο οι νέοι παίχτες, με τους υπόλοιπους και πάμε για νίκες...

12 σχόλια:

O_BETATZIS είπε... 31 Ιανουαρίου 2011 στις 1:03 π.μ.

Γεια σου Τζιμ,

Μέτρια και σήμερα τα πράγματα. Προσθέτω κάποια σχόλια επιγραμματικά
1) Πορτίγια: Πολύ καλό παιδί, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν κάνει για αλλαγή στον Πανσεραϊκό. Δεν κατάλαβα, ο Ντιόγκο Σιστόν ήταν χειρότερος;
Ή ο Νεμπεγλέρας, ή ο Κατίδης. Υ Π Ε Ρ Π Α Λ Τ Ο
2) Οι αλλαγές δε με βρήκαν σύμφωνο. Ναι είμαι άσχετος και άμπαλος αλλά,
Βάλε Μενδρινό νωρίς. ΒΓΑΛΕ Πορτίγια από το 30' και φέρε τον Τόχα Χαφ.
3)Κυνήγα το μάτς. Βάζει Χάβος κλάους και κούτσια, βάλε και συ καναν επιθετικό, κάνε κανα κόλπο ρε παιδι μου

KANTHAR0S είπε... 31 Ιανουαρίου 2011 στις 9:28 π.μ.

Για αριστερά δεν κάνει ούτε ο Πορτίγια, ούτε ο Τόχα. Νταξ, η ομάδα έχει πρόβλημα. Έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο. Και ίσως να ρισκάρουμε περισσότερο.

Ανώνυμος είπε... 31 Ιανουαρίου 2011 στις 11:04 π.μ.

Αθλιοι (Αρης) εναντιων Ανυπαρκτων (Παοκ) σημειωσατε Χ.

Εχω να δω τον Αρη τοσο χαλια απο την εποχη του Χατζαρα και του Φοιρου. Ενα σκορποχωρι απο μετριοτατους παιχτες οπου κανεις δεν ηξερε τι γυρευε μεσα στο γηπεδο.

Δε μπορει ρε φιλε να εχει σκιστει ο Κουπερ να τους μαθει εδω και εναμιση χρονο το 4-4-2 και να ερχεσαι εσυ να μου το αλλαζεις σε 4 - οτι να ναι - 1.

Οι παιχτες κουτουλαγανε ο ενας με τον αλλο και ολοι γυρω γυρω ολοι και στη μεση εμεις να πονανε τα ματια μας με αυτο το χαλι που βλεπαμε.

Για τους αντιπαλους μας δεν θα μιλησω μιας και δεν υπηρχαν μεσα στο γηπεδο.

Μετα απο το χθεσινο ματς, οπου πραγματικα πιστευα οτι η ομαδα θα νικησει, αρχιζω πλεον να το παιρνω αποφαση πως μονο με θαυμα θα καταφερουμε να μπουμε στα πλει οφ φετος, και πλεον αρχιζω να φοβαμαι ακομα και για αγωνα αποφυγης υποβιβασμου.

Εαν η ομαδα χασει απο την Αεκ στο επομενο ματς και δεν καταφερει να νικησει ουτε τον γαβρο μπορει με ενα συνδιασμο αποτελεσματων να βρεθει 4η απο το τελος.

Αυτοι που εχουν τα γεννια και τα χτενια ας μεριμνησουν διοτι μαλακες δεν ημασταν και δεν προκειται ποτε να γινουμε!

Ρουκουνας.

Skolix είπε... 31 Ιανουαρίου 2011 στις 11:21 π.μ.

Παιδες, προσωπικα εμεινα ικανοποιημενος απο την εμφανιση (οχι το αποτελεσμα) και ειδα δειγματα που μου επιτρεπουν να αισιοδοξω. Παρατηρω απο χθες τα σχολια σας και αν δεν ειχα δει το ματς θα πιστευα οτι χασαμε 0-3 με αθλια εμφανιση. Εγω φετος μετα τα πρωτα δειγματα της ομαδας ημουν παντα απαισιοδοξος, αλλα μετα το ματς με τον Τελη βλεπω κατι να κινειται. Και εξηγουμαι:

1) Ειδαμε τη μπαλα κατω, γρηγορες εναλλαγες και καλα σουτ. Αστοχα μεν, αλλα καλα. Ειχα να δω σουτ καλο στον Αρη, απο το γκολ του Νεμπε με την Αεκ στο 4-0.

2) Πολυ καλη αμυντικη λειτουργια. Σβησαμε Σαλπι, Ιβιτς και Μουσλι, ενω και ο Βιερινια, που ειναι μεγαλη παικτουρα, δε φανηκε καθολου με το Βανγκελαρο.

3) Καλη κυκλοφορια και αναπτυξη απο τις πτερυγες, με τον Κοκε να ειναι κινητικος πισω απο τον Τσεζαρεκ. Εχασε και μια μεγαλη ευκαιρια στο α' ημιχρονο. Ο Χαβιτο εκανε καλες μπουκες, ο Φατι και ο Τοχα δειχνουν στοιχεια πολυ καλων παικτων εσχατως. Εχουν πολυ καλη τεχνικη, θα πρεπει, ο Τοχα κυριως, να γινουν πιο ουσιαστικοι.

Δεν ηταν προφανως ολα ροδινα: ο Πορτιγια δειχνει να εχει μια τεχνικη, αλλα εκανε παρα πολλα λαθη στις μεταβιβασεις. Η ομαδα αριστερα ποναει παρα πολυ (ισως δωσει λυσεις ο Νερι). Τα μπακ επιθετικα, παροτι βγηκαν αρκετες φορες, δεν απειλησαν με καλες σεντρες. Και φυσικα το μεγαλυτερο προβλημα που ειναι το σκοραρισμα. Χαθηκαν 2-3 μεγαλες ευκαιριες (Κοκε, Τοχα, Χαβιτο) και διαφορα καλα σουτ.

Θελω να πιστευω οτι γινεται καλη δουλεια και θα φανει αμεσα, μολις λυθει και λιγο η ομαδα στο σκοραρισμα.

Ανώνυμος είπε... 31 Ιανουαρίου 2011 στις 12:03 μ.μ.

ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΦΤΥΑΡΙΑ,ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΑΡΗΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ...
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ,BETATZI MEΣΑ ΣΕ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΑΛΤΟ ΤΟΝ ΠΟΡΤΙΓΙΑ,ΟΚ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!!Ο ΤΟΧΑ ΕΠΑΙΖΕ ΧΑΦ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ,Ο ΧΑΒΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΜΕ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟ 78 & ΙΒΙΤΣ ΜΕ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗ ΣΤΟ 69,ΕΝΩ Ο ΜΙΧΑΛΗΤΣΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ 63 ΤΟ ΝΕΡΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΣΕΖΑΡΕΚ ΚΑΙ ΣΤΟ 79 ΤΟ ΜΕΝΔΡΙΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΙΓΙΑ!!!ΑΡΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!!
ΡΕ ΦΙΛΕ ΡΟΥΚΟΥΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΕΤΑΡΤΟΙ!!!!GEO KAMIA ΕΥΡΩΠΗ ΔΕ ΧΛΩΜΙΑΣΕ ΦΙΛΕ,ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΑΓΚΕΛΙ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΧΑΛΗΤΣΟ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΝΕΤΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ.

Υ.Γ.GEOCAMPOUR SORRY ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΦΙΛΕ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΝΟ,ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

DOTORE

jim είπε... 31 Ιανουαρίου 2011 στις 1:00 μ.μ.

Betatzis, με τον Πορτίγια είσαι αυστηρός. Δώστου λίγο χρόνο. Άλλωστε, δεν είναι έτοιμος-ενδεκαδάτος πάιχτης και το ξέραμε. Για τις αλλαγές που λες, πιστεύω, ότι, ο κάθε προπονητής, έχει το δικό του πλάνο. Μην ξεχνάς, την είσοδο του Νέρι στο 68.

KANTHARE, ο Τόχα, όντως, δεν μπορεί να παίξει αριστερά. Πολύ αργος σε κίνηση και σκέψη είναι. Ο Πορτίγια θέλει χρόνο φίλε. Δεν μας φταίει ο παίχτης.

Ρούκουνα, πολύ απαισιόδοξο, σε βρίσκω φίλε. Δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα, όσο την εποχή Χατζάρα που λες. Το κύριο πρόβλημά μας είναι το γκόλ. Εκεί, εντοπίζω εγώ, το θέμα μας. Με την έλευση Μπομπαντίγια και Καστίγιο,έστω και ως δανεικοι, μπορεί να λυθεί.

Skolix, συμφωνώ στα πρώτα δύο που λες, αλλά διαφωνώ, για την ανάπτυξη από τις πτέρυγες μας, που λες. Ο Χαβίτο, μόνο, κάνει καλές κινήσεις, τόσο με την μπάλα στα πόδια, όσο και μακρυά από την μπάλα. Έχουμε, πρόβλημα στο γκόλ και πρέπει να λυθεί άμεσα.

dotore, αν αρχίσουμε να σκοράρουμε, πιστεύω, ότι η είσοδος μας στα Play off, θα είναι παιχνιδάκι..Μόνο να αρχίσουμε να σκοράρουμε..Ο Βαγγέλη, είναι πλέον ετοιμος-ενδεκαδάτος παίχτης. Ο Νέτο, αμυντικά δεν υπάρχει...

salonika3 είπε... 31 Ιανουαρίου 2011 στις 1:20 μ.μ.

Κρίμα!Τέτοια σκουπιδομάδα και να μην κερδίσουμε....Η Κέρκυρα κι ο Αστέρας Τρίπολης κάνανε και καναδυό φάσεις!Αυτοί τίποτα.Και δυστυχώς πήραν το Χ ξεκούραστα!!!

Είναι δυνατόν να παίζουν στο κέντρο με τον επαναστάτη και τον πορτοφολά δλδ μ΄αυτούς που κάνουν τα 100 μέτρα σε 2 μέρες και κρεμάνε μετά το 30΄και τα δικά μας χαφ να μη βγάζουν μια μπαλιά της προκοπής;;;;

Καλός αμυντικά ο Πορτίγιο αλλά στην ανάπτυξη,δε νοιώθει!!Ρε συ Μιχαλήτσο,ο Φατί μετά το 70 δεν υπάρχει,βγάλτον και βάλε Σάκη μπας και αλλάξει τίποτα.Την 3η αλλαγή για πότε την άφησες;Για τα play-off (αν μπούμε!!).

Έπαιζε ο Τόχα από αριστερά για 75΄και δεν υπήρχε!Ψιλοφάνηκε λίγο όταν γύρισε στο κέντρο.Πολλά στον Χρηστάρα.Τον έσβησε και του πήρε την ταυτότητα του χαμηλοκώλη!!Άρχοντας ο Γκιάρο,ανακάτεψε λίγο το παιχνίδι με το που μπήκε ο Καστίγιο,λογικά θα βοηθήσει.

Επιτέλους κερδίστε αυτό το πράγμα που λέγεται αεκ!!Είτε έτσι είτε αλλιώς δε θυμάμαι πότε κερδίσαμε τελευταία φορά το άλλο δικέφαλο πουλί(εκτός της 4αρας στα play-off)!!Με "Μπόμπα" και Νέρι πιο έτοιμο ελπίζω να καταφέρουμε κάτι καλύτερο μπροστά!!

Skolix είπε... 31 Ιανουαρίου 2011 στις 3:15 μ.μ.

jim, ισως δεν το εθεσα σωστα: δεν εννοουσα τις πλαγιοκοπησεις, πανω στη γραμμη και σεντρες ξυραφι, αλλα εβλεπα οτι η μπαλα ακουμπαει στο μπακ που εχει ανεβει, το οποιο ψαχνει το εξτρεμ στη γραμμη κ.ο.κ Ενταξει, απο δεξια αυτα, αριστερα μια τεραστια τρυπα. Ειτε πρεπει να βρουμε καλο αριστερο εξτρεμ (δυσκολο), ειτε μπακαρα αριστερη να τα κανει ολα (πολυ δυσκολο).

Ανώνυμος είπε... 31 Ιανουαρίου 2011 στις 8:56 μ.μ.

Dotore ασχημάντρα θα ξαναπαίξει κονέ ρε συ μην τρελαίνεσαι...! :-)))

geokampour

jim είπε... 31 Ιανουαρίου 2011 στις 9:36 μ.μ.

salonika3, όντως, η Κερκυρα και ο Αστερας Τρίπολης, έκαναν περισσότερες φάσεις. Ο Πορτίγια θέλει χρόνο. Δεν είναι μεταγραφή που θα βοηθήσει άμεσα. Συμφωνώ, ότι, ο Τόχα, ως αριστερό χαφ, δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Ο Βαγγέλη, είναι από τους καλύτερους παίχτες φέτος. Ο Γκιάρο, ειναι δασκαλος, όσο και όποτε παίζει. Περιμένουμε, νίκη με αεκ και μονο νικη..

skolix, αριστερό χαφ, πιθανό να παίξει ο Καστίγιο. Άλλωστε, είναι και αριστεροπόδαρος. Και η ανάπτυξη μιας ομάδας, πρέπει να είναι πολυμορφική, αν θελει να παει πολυ ψηλα..Εννοώ, να μην περιορίζεται, σε αναπτυξη μονο απο την δεξια πτερυγα..Να συμμετεχει και το κεντρο..Εκεί, παιζεται το συγχρονο ποδοσφαιρο..Απο τον αξονα...Η εξυπνη και γρηγορη κινηση κανει την διαφορα...

Geokampour, γιατί λες τον dotore ασχημάντρα;;; Θα κανονίσουμε την άλλη φορά, μην μασάς..