Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΆΡΗΣ - Πανιώνιος 84 - 89

Πάνω που η ομάδα βρέθηκε μόνη της στην 3η θέση της βαθμολογίας πετυχαίνοντας 2 συνεχόμενες νίκες (επί κατώτερων αντιπάλων βέβαια), έρχεται αυτή η ήττα από τον Πανιώνιο να μας "γειώσει".

Μία ήττα εκτός προγράμματος από μία ομάδα που την κερδίζουμε σχεδόν πάντα. Μία ήττα που δε μας αφήνει να ξεχωρίσουμε στη βαθμολογία ενόψει του πολύ πιο δύσκολου 2ου γύρου που ακολουθεί.

Η εμφάνιση μου θύμισε τον αγώνα με το Περιστέρι. Η ομάδα επί 2.5 δεκάλεπτα δε μπορούσε να αντιδράσει. Η άμυνα μας ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ! Δεχόμασταν πόντους σαν σε προπόνηση. Ο πανιώνιος είχε μέσο όρο πόντων στο πρωτάθλημα λίγο πάνω από τους 60 πόντους κ εμείς καταφέραμε να φάμε 89!!!!


Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Το ποσοστό στις βολές; 29 στις 40. Στην ουσία ο αντίπαλος πανηγύριζε όταν πηγαίναμε στις βολές. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση κ αυτό με τις βολές το έχουμε πληρώσει επανειλημμένως. Να υποθέσω ότι δε δίνεται ιδιαίτερο  βάρος στις βολές στις προπονήσεις; Δεν ξέρω...

Πως μπορεί επίσης κάποιος να εξηγήσει την ήττα όταν έχουμε σουτάρει 40 βολές, έχουμε πάρει περισσότερα ριμπάουντ και έχουμε κάνει περισσότερους αιφνιδιασμούς;

Είναι απλό, δεν παίξαμε καθόλου άμυνα. Περιμέναμε ότι με την επίθεση κ μόνο θα παίρναμε το ματς. Αλλά όταν σταμάτησαν να μπαίνουν τα σουτ, μπλοκάραμε. Δεν τράβηξε κ ο Τάκερ που ήταν καλά κλεισμένος κ ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Ταπούτος.

Σε αρκετές περιπτώσεις χάσαμε εύκολα σουτ κάτω από το καλάθι κ ειδικά προς το τέλος κάναμε κάτι επιθέσεις ότι να'ναι. Προσωπικές ενέργειες που συνήθως κατέληγαν σε λάθη. Εξ ου κ τα 15 λάθη που είχαμε στο ματς.

Σε πολύ κακή μέρα ήταν κ ο Ντρούκερ. Έβλεπε από τα μέσα του 2ου δεκαλέπτου ότι η ομάδα δεν τραβάει κ δε μπόρεσε να την βοηθήσει. Ειδικά στο τέλος το παιχνίδι γινόταν πιο εύκολο για τον αντίπαλο με τις τραγικές επιλογές στην επίθεση.

Highlight του αγώνα
1.5 λεπτό πριν το τέλος του αγώνα ο Ντρούκερ παίρνει ταιμ αουτ για να οργανώσει την επίθεση. Τι γίνεται στην επόμενη επίθεση; Κρατάμε την μπάλα 5 δευτερόλεπτα στην επαναφορά κ η μπάλα πάει στον πανιώνιο! Έλεος!

Νίκη με Ίκαρο
Δυστυχώς δε μπορούμε να ξεκολλήσουμε από τη μάζα. Το όνομα του Άρη από μόνο του δεν φτάνει. Θέλει να έχεις κ ομάδα. Το Σάββατο παίζουμε με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Η νίκη είναι επιβεβλημένη αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για την 3η θέση. Διότι με 2 εντός έδρας ήττες εκτός προγράμματος (περιστέρι, πανιώνιος)  δεν μας βλέπω καλά.

17 σχόλια:

jim είπε... 12 Ιανουαρίου 2011 στις 11:34 μ.μ.

Red, βλέπουμε, ότι, η ομάδα μας, δεν έχει σταθερότητα, ούτε με τις ομάδες της μάζας, όπως λές.

Το πρόβλημα, ξεκινάει, από την άμυνά μας..Επίσης, στην επίθεση, δεν έχουμε ξεκάθαρο πλάνο και πολλές φορές, στηριζόμαστε, στην ατομική ενέργεια.

Οι ελέυθερες βολές, είναι καθαρά, θέμα παιχτών.

Εδώ, θα ήθελα, να κάνω μία σύγκριση. Την σεζόν, 2008-2009, με Αντρέα Ματσόν προπονητή, η ομάδα, έθεσε νεο πλάνο, νεο προγραμμα, είπαμε πάμε να παλέψουμε για την τρίτη θέση, με νέα δεδομένα.

Βλέπαμε, μία ομάδα τότε, να στηρίζεται, στην σκληρή της άμυνα προτίστως, για να παίρνει τα παιχνίδια και στην επίθεση, ο κάθε παίχτης, είχε τον ρόλο του...Ακόμα και οι δυο της Αθηνας, γονάτιζαν, για να μας κερδίσουν...Και με τους μικρομεσαιους κεντούσαμε! ! !

Συγκρίνω, την περίοδο 2008-2009, με την φετεινή, επειδή και οι δυο, σηματοδοτήθηκαν, με πολλές αλλαγές, παιχτών, προπονητή, μείωσης προϋπολογισμού και έναρξης μιας νεας αρχης.

Τώρα, η άμυνα μας, είναι για τα πανυγήρια και επιθετικά, στηριζόμαστε στην ατομικη ενέργεια πολλές φορές. Και να πω, ότι, εχουμε παιχταραδες, πάει κι ερχεται...Όμως, δεν έχουμε..

Ίσως, θα πρέπει, να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα μας, να στηριχτούμε σε αυτην, ίσως να παίξουμε και αντιμπασκετ (εννοώ, να παιξουμε, πολυ σκληρη αμυνα, μην παρεξηγηθω) και επιθετικά, να δώσουμε ένα πιο ξεκάθαρο πλάνο.

Αυτή είναι και η γνώμη μου, για το τι πιστεύω...Ομάδες, που έχουν έλλειψη πολλών παιχταράδων, όπως εμείς, πρέπει να στηρίζονται στην άμυνα τους, για να έχουν μιά διάρκεια στα αποτελέσματα, με τις ομάδες της μάζας.

PODOSFAIRAKIS είπε... 13 Ιανουαρίου 2011 στις 12:09 π.μ.

Ήττα εκτός προγράμματος φίλοι Αρειανοί κρίμα που χάσατε απο τον Πανιώνιο γαμώτο ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΕΝΤΟΣΕΔΡΑΣ http://entosedras.blogspot.com/

salonika3 είπε... 13 Ιανουαρίου 2011 στις 11:05 π.μ.

Αν και με το basket έπαψα να ασχολούμαι μετά τη "νίκη" μας με το Ρέθυμνο (ίσως κάποιοι να διαφωνείτε αλλά πιστεύω πως η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας,συμφωνεί μαζί μου),παρ΄όλα αυτά το να έρχονται εδώ μέσα το 3bit-Περιστέρι και ο chipita-Πανιώνιος και να κάνουν πλάκα,με χαλάει αφάνταστα!!!Βέβαια,μπορεί να ήταν σε καλή μέρα ο Ντίκινς,ο Χάντσον και ο Φάνης και γι΄αυτό να χάσαμε!!!Και μετά κάνουν και παράπονα για τον κόσμο...Πραγματικά τα τελευταία 3-4 χρόνια έχουν γίνει στο basket ρεκόρ μ@λ@κίας!!!!Και κάθε χρόνο και μια μεγαλύτερη!!Έχουμε να πάρουμε κανονικό προπονητή δε θυμάμαι κι εγώ από πότε!Έχουμε να πάρουμε ξένους της προκοπής (με εξαίρεση φέτος τον Τάκερ που κι αυτός έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και είναι αλήθεια πως όποτε παίζει καλά κερδίζουμε όποτε δεν "τραβάει" χάνουμε πανηγυρικά) από τους Ορτίθ-Σάκλφορντ!Έχουμε βιώσει ξεφτυλίκια με 30+ από συμπολίτες,γαυροβάζελους,Μαρούσια,φέτος παραλίγο από τον Κολοσσό (τον ποιόν;;;) που μας σεβάστηκε και χάσαμε στο τέλος μόνο με καμιά 20ρια και λοιπούς!Έχουμε χάσει από τον κάθε τυχάρπαστο και απίθανο στην Ελλάδα και την Ευρώπη(όπως πέρσι με την αδιάφορη Λεμαν με αποτέλεσμα να πέσουμε στη Βαλένθια)!Και ρωτάω:Πόσο μυαλό θέλει όπως είναι το basket τα τελευταία χρόνια για να κάνεις 2-3 απλά πράγματα;Ούτως ή άλλως,ο στόχος είναι η 3η θέση.Συνδιεκδικητές μας είναι οι;πάοκ(!),Κολοσσός(!),Ίκαρος-Έσπερος(!!) και άλλες υπερδυνάμεις.Κατά την ταπεινή μου γνώμη λοιπόν παίρνεις έναν προπονητή τύπου Μπαρτζώκα,Σφαιρόπουλου,Πιλαφίδη κλπ,παίρνεις και 4-5 πιτσιρίκια με χαμηλά συμβόλαια από την Α2 και 2 καλούς ξένους και καθάρισες.Ποιός Ντρούκερ τώρα και Ντανστον και Μπομπυ Μπράουν (τραγουδιστής δεν ήταν αυτός ρε παιδιά;).Ποιός παλάιμαχος Χ"βρέτας με 1/8 σουτ κάθε φορά;Και μη μου πει κανείς για το μπάτζετ μας γιατί δε νομίζω πως ο Κολοσσός και ο Πανιώνιος έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ που κάναν πλάκα μαζί μας!!!

RedDragon είπε... 13 Ιανουαρίου 2011 στις 11:31 π.μ.

Ρε συ Salonica3 συγνώμη αλλά τα γάμησες όλα!

Έχεις μείνει 2 δεκαετίες στο παρελθόν. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Χρήματα δεν υπάρχουν κ όσο κόσμος δεν στηρίζει δεν πρόκειται να υπάρξουν.

Αν η διοίκηση πάρει 4-5 πιτσιρίκια από την Α2 κ 2 καλούς ξένους όπως λες... του χρόνου θα παίζουμε κ εμείς στην Α2...

Δεν είναι τόσο απλά κ επιφανειακά τα πράγματα όπως τα παρουσιάζεις.

salonika3 είπε... 13 Ιανουαρίου 2011 στις 11:52 π.μ.

Sorry ρε συ Red,αλλά για πες μου έναν παίκτη του Κολοσσού κι έναν της Καβάλας;Παντελώς άγνωστοι είναι και είναι στην ίδια θέση με μας!!Δεν νομίζω το χρήμα να ρέει από τα μπατζάκια του Κολοσσού και της Καβάλας ούτε ο κόσμος στηρίζει παραπάνω τις ομάδες τους.Απλά έχουν σοβαρούς προπονητές και παίζουν οργανωμένα οι πιτσιρικάδες τους.Έχουν κι από 2 μαυράκια που βάζουν 50 πόντους σε κάθε ματς και κάτσε εσύ να λες πως είσαι ο αυτοκράτορας και πλήρωνε τον Χατζηβρέτα να σου γυρνάει τα μυαλά που χάνει το ένα λέι-απ μετά το άλλο!!!Αυτό εννοώ!!Έτσι κι αλλιώς το basket σαν άθλημα έτσι που το κατάντησαν οι φωστήρες (ΕΟΚ,ΕΣΑΚΕ,ULEB,FIBA κλπ) έχει πεθάνει εδώ και χρόνια!!Τί ξοδεύουμε λεφτά σε φαντάσματα του παρελθόντος,σε προπονητές "μυρωδιές" και σε "ράπερ" που νομίζουν πως είναι στο Μανχάταν και ρίχνουν μπουνίδια μόλις τους τσαμπουκαλευτεί κάποιος!!!

RedDragon είπε... 13 Ιανουαρίου 2011 στις 11:59 π.μ.

Γνωρίζεις φαντάζομαι ότι η Καβάλα έχει προπονητή τον Πρίφτη που πέρυσι ήταν βοηθός προπονητή σε μας.

Μια χαρά παίχτες έχουν κ οι δύο ομάδες. Μην τους υποτιμάς. Κ μπάτζετ έχουν παρόμοιο με το δικό μας.

Βάλε τον βάζελο κ τον γαύρο να κάνει ομάδα με 850χιλ κ θα δεις πως θα χάνει από Καβάλα κ Κολοσσό.

Όσο δεν στηρίζει ο κόσμος δεν θα πάει μπροστά το μπάσκετ. Εκτός αν βρούμε κανέναν Αγγελόπουλο κ εμείς (χλωμό).

salonika3 είπε... 13 Ιανουαρίου 2011 στις 12:12 μ.μ.

Αυτό ακριβώς λέω.Μια χαρά παίκτες έχουν που οι περισσότεροι ΔΕΝ τους ξέρουμε και καταφέρνουν να είναι 3οι.Συμφωνώ πως άλλο το βάρος και η ψυχολογική πίεση στον ΑΡΗ και άλλο στην Καβάλα.Αλλά ρε παιδιά,από φάπα σε φάπα πάμε τα τελευταία 3 χρόνια,ας δοκιμάσουμε και κάτι τέτοιο.

Ανώνυμος είπε... 13 Ιανουαρίου 2011 στις 12:53 μ.μ.

salonika3 katarxin kai mono pu xekinas legontas oti stamatises na asxoleise me to mpasket (pu mas ekane gnwstous se olo ton kosmo) epeidi dn katsame na xasoume apo to rethymno gia na pesei o paok simainei oti exoume teleiws diaforetiki optiki gia ton ari..parola ayta dn tha asxolithw mayto kai tha asxolithw me tin ousia aytwn pu egrapses.se kapoia pragmata symfwnoume apolyta opws to thema proponiti me tin emmoni se xenous tyxaious kai alla kai to na plirwnoume teleiwmenous veteranous opws ntikoudis,xatzi klp.omws an pisteyeis oti to mpasket pethane kai dn pas gipedo kai dn stirizeis pws perimeneis na anevei epipedo i omada?isa isa pu epeidi sto mpasket ta noumera einai poly mikrotera an o kosmos stirize tin omada estw sto 50% se sxesi me ti mpala i omada oxi apla tha evgaine xalara 3i stin ellada alla tha mporouse kallista na kineitai sta epipeda mia partizan,zalgiris,olympia pu mia sto toso tha ekane kai ena mpam se ellada kai eyrwpi.antitheta oi areianoi stirizoun tin mpala me tis xiliades diakriseis kai to ypertheama pu prosferei mi xesw.ekei dn mas peirazei pu dn exoume ellines oute pu eimaste 7oi stin ellada kai vazoume 1 gkol ana 3 mats oute pu mesa stin edra mas mas kanoun plaka oi antistoixoi paniwnioi ka peristeria (xanthi,larisa klp).prepei na katalavei o kosmos tou ari oti an kapou mporei i omada na diakrinetai epi monimou vasews ayto einai to mpasket.sto podosfairo ta megethi einai poly megalytera kai tha arkoumaste se mia poreia ana 30 xronia opws i fetini sti uefa gia na thymomaste.dn apaxiwnw to epiteygma twn paixtwn mas fetos katholou apla tonizw oti dn katalavainw pws exei prokypsei tosi asylia kai stirixi se ena athlima pu istorika imastan dn exei prosferei kati idiaitero kai einai kai skatospor tyxaio stin teliki kai tetoia apaxiwsi gia to mpasketiko tmima to opoio opws eipa logw megethwn einai sigouro oti me stirixi tha diaprepsei.me gemato gipedo kai lesxi sto mpasket aneta i omada tha einai kathe xrono eyrwligka me parousia toulaxiston sto top-16.sygnwmi py egrapsa polla..

Kriton

Ανώνυμος είπε... 13 Ιανουαρίου 2011 στις 1:20 μ.μ.

Σ'αυτό το blog τελικά μου αρέσει η ποικιλία των απόψεων αλλά κ η αγάπη μας σε όλους τους τομείς!!Κατα τ' άλλα κ εγώ δεν ασχολούμαι πολύ τα τελευταία χρόνια με το μπάσκετ αλλά λίγο πολύ θα συμφωνήσω κ με τους 3 σας.Πάντως κ εγώ ρε παιδιά έχω παρατηρήσει ότι τώρα τελευταία πολύ σφαλιάρα απο την κάθε συνοικία ενώ πριν λίγα πηγαίναμε σχεδόν τελικό στα playoff κρίμα μακάρι να βρεί τον δρόμο του το μπάσκετ γιατί πραγματικά έχει όντως πιο πολλά απο την μπάλα να μας δώσει....

geokampour

salonika3 είπε... 13 Ιανουαρίου 2011 στις 1:39 μ.μ.

Φίλε μου Kriton,ανωτερότητα δείχνω σ΄αυτούς που την αξίζουν!Κι όταν εμένα η συγκεκριμένη ομάδα μου έχει κάνει το αντίστοιχο,θα κάνω κι εγώ το ίδιο (φαντάζομαι θα ένιωσες υπερήφανος όταν σ΄εκείνο το παιχνίδι στην Πυλαία,όταν τελείωσε το ματς της αεκ με τον Κολοσσό και έμειναν και μαθηματικά στην Α1 σήκωσαν το πανό με τις μεγάλες ομάδες που δεν πέφτουν,γιατί μέχρι τότε το είχαν τυλιγμένο και καλά κρυμμένο).Πέρα από αυτό όμως για εμένα και σαν άθλημα το ποδόσφαιρο το έχω πολύ πιο ψηλά από το basket αλλά αυτό είναι θέμα γούστου.Πιστεύω πως οι περισσότεροι Αρειανοί ειδικά οι 30-35+ σαν εμένα που ζήσαμε τα μεγαλεία της χρυσής ομάδας basket,έχουμε σαν καημό,σαν άχτι την διάκριση στο ποδόσφαιρο.Συμφωνώ πως υπάρχει ασυλία στο ποδόσφαιρο συγκριτικά με το basket.Υπάρχει όμως όραμα και προοπτική,με τα χίλια στραβά κι ανάποδα που γίνονται κι εκεί.Και στο basket ο κόσμος μέχρι και πέρσι ακόμα,ήταν κοντά στην ομάδα.Απλά μετά τα περσινά εγκλήματα,μυαλό δεν έβαλαν!!

RedDragon είπε... 13 Ιανουαρίου 2011 στις 1:52 μ.μ.

Κρίτων καλά τα λες. Χωρίς στήριξη στο μπάσκετ δεν θα πάμε πουθενά.

50 ευρώ έχει το διαρκείας για το υπόλοιπο της χρονιάς! Δηλαδή για πάνω από 10 παιχνίδια.

Και 80 για όσους δεν θέλουν πέταλο. Στηρίξτε κ μετά κράξτε αυτο λέω εγώ.

Δε μπορεί κάποιος να κράζει από τον καναπέ... Εγώ κράζω αλλά στηρίζω κ την ομάδα.

Ανώνυμος είπε... 13 Ιανουαρίου 2011 στις 3:36 μ.μ.

Salonika3 αν κ για κάτι ακόμα υπερηφανευόμαστε είναι οτι δεν βάλαμε την ομάδας μας να παίξει για κάποιο αποτέλεσμα για να πάθει κάτι ο συμπολίτης είτε μπάσκετ είτε μπάλα.....ούτε ποτέ στείλαμε πανό κ φιλάθλους για να στηρίξουνε άλλες ομάδες οπότε τα οφθαλμού αντί οφθαλμού άστα......δεν είναι θέμα επιπέδου είναι καθαρά θέμα ποδοσφαιρικού fair play οπότε άστους να την χαίρονται την ιστορία τους......

geokampour

kkoulgr είπε... 13 Ιανουαρίου 2011 στις 4:09 μ.μ.

Όταν σαν ΚΑΕ δεν έχεις πουλήσει ούτε 350 διαρκείας. Τότε χαιρέτα μου τον πλάτανο. Και την ομάδα μόνο που έχουμε και παίζει μάλιστα και στο εξωτερικό, ευχαριστώ πάλι να λέμε.

Μόνο γκρίνια και υποδείξεις ξέρουμε να κάνουμε. Αυτός είναι ο μπασκετικός λαός του ΑΡΗ. Του η ομάδα θέλει ψηλό, θέλει άλλο προπονη΄τη, θέλει μεγάλα ονόματα σαν παίκτες, κτλ. κτλ. κτλ.

Κατά τα άλλα, η ομάδα μπαίνει μέσα σε κάθε αγώνα που δίνει, χρειάζεται κοινό τουλάχιστον 2500 πελατών - οπαδών όπως θέλετε πάρτε το, για να μη μπαίνει μέσα απο τα λειτουργικά έξοδα. Οπότε, κάντε τους συνειρμούς και δέστε πόσα λεφτά μπαίνει η ομάδα μέσα μόνο απο τα έξοδα λειτουργείας του γηπέδου και των υπαλλήλων της.

Υ.Γ. Προσωπικά, δεν έχω στήσει ποτέ τον πισινό μου για κανέναν. Τα ζητήματα τιμής είναι ιερά. Αυτός ο σύλλογος δε στήθηκε εδώ και 97 χρόνια και θα στηθεί τώρα για να ρίξει κατηγορία μια άλλη πολύ μικρότερη ομάδα? Δηλαδή τι θέλεις ρε φίλε? Να γίνουμε και μεις ότι βρίζουμε?

Χαίρετε και καληνύχτα.

RedDragon είπε... 13 Ιανουαρίου 2011 στις 4:20 μ.μ.

Το θέμα το έχουμε ξανασυζητήσει εδώ στο blog κ σέβομαι όλες τις απόψεις αλλά θα συμφωνήσω 100% με τους 2 προηγούμενους (Geo, KKoul).

Αν είμαι περήφανος που είμαι Άρης είναι γιατί η ομάδα δεν έχει στηθεί να χάσει ΠΟΤΕ.

Και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην το κάνει κ ποτέ.

jim είπε... 13 Ιανουαρίου 2011 στις 5:07 μ.μ.

Τωρα, πιάσατε πολύ λεπτό θέμα..

Η ιστορία έγραψε, αυτό που έγραψε, ότι, έγινε...

Δυστυχώς, αυτό το συμβάν , θα συζητιέται για πολλά χρόνια ακόμη στα κιτρινόμαυρα στεκια και καταληξη δεν θα εχει...

Όλοι μας, εχουμε την γνωμη μας, γι αυτο το θεμα..Δεν είναι όλα αγγελικά πλασμενα...

Οπότε, ας συζηταμε, καλύτερα, τα αγωνιστικα δεδομενα, παρά τα άλλα...Γιατί τα άλλα, είναι και ταινίες μυστηρίου, αναμφισβήτητα...

Ά Ρ Η Σ = Α Υ Τ Ο Κ Ρ Α Τ Ο Ρ Α Σ του μπάσκετ...

Ανώνυμος είπε... 13 Ιανουαρίου 2011 στις 11:37 μ.μ.

SYMFONO APOLYTOS ME TON SALONICA3.A P O L Y T O S.ETSI KE STEINAN MIA OMADA ME 4 PITSIRAKIA,PIO POLYS THA HTAN O KOSMOS!ALLA AFTA PU GINONTE STIN OMADA KATHE XRONO TA TELEFTEA 4 XRONIA,XEFEVGUN AP TIN SFERA,TU ANTROPINU LATHUS KE TON KAKON EPILOGON.


SUPER_ARIS

salonika3 είπε... 14 Ιανουαρίου 2011 στις 10:46 π.μ.

Φίλε μου kkoulgr,αν συμμετείχαμε στην Premier League πχ,θα ήμουν μαζί σου 100%.Επειδή όμως συμμετέχουμε σ΄αυτό το μπ*υρδέλο που λέγεται Superleague,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.Γιατί θα είσαι μια ζωή στο πουθενά και στη φάπα.Εδώ παίζαμε την ύπαρξή μας στο ματς με τη γριά και βάλαμε τερματοφύλακα τον τωρινό παράγοντα των άπλυτων κι έφαγε εκείνο το 2ο γκολ από τον Φορτούζι που ο Σόλων αν ήταν τερματοφύλακας θα το έπιανε!!!Θα παίζουν τα μεμέτια κατηγορία και αν είμαι εγώ τέρμα,δε θα κάνω ότι μπορώ για να τους ρίξω.Τί λέτε ρε μάγκες;Αυτά πληρώνουμε τόσα χρόνια και μας δουλεύουν όλοι.Ποιά ανωτερότητα να δείξω στο κατωτερότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης;Εδώ έπαιζαν αυτοί με την Καλαμαριά και μόλις προηγήθηκαν κόντεψαν να μπουν μέσα και νατους φάνε.Και λοιπόν;Η ιστορία έγραψε πως εγώ έπεσα για 2η φορά μέσα σε 7 χρόνια,αυτοί έκαναν αυτό που κάνουν ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι ομάδες σε αντίστοιχες περιπτώσεις και μας χαρακτηρίζουν όπως μας χαρακτηρίζουν.Όσο για το basket που γράφεις,αν η Καβάλα και ο Κολοσσός με το ίδιο μπάτζετ με μας περίπου που έχουν όπως ανέφερε ο Red "βγαίνουν",εμείς γιατί δε βγαίνουμε ρε παιδιά και θέλει 2.500 κόσμο σε κάθε ματς;Αυτοί δεν έχουν πάνω από 1.000;Επειδή αλλάζουμε τους "ράπερ" που φέρνουμε για παίκτες σαν τα πουκάμισα;Συγγνώμη ρε παιδιά,ο Χατζηβρέτας τί έχει προσφέρει τον 1,5 χρόνο που είναι στον ΑΡΗ;Κι εγώ ΑΡΗΣ είμαι,βάλτε με να παίζω και να μου δίνετε 250.000.Δε νομίζω να τα πάω χειρότερα.Και όπως έγραψα,μέχρι και πέρσι ο κόσμος ακόμα πήγαινε.Για να υπάρχει τέτοια άρνηση φέτος κάτι σημαίνει!Ας το ψάξουν αυτοί που πρέπει κι ας μη τα ρίχνουν στον κόσμο για τις δικές τους χοντράδες....