Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΆΡΗΣ - Πανιώνιος 0-2. Σώζεται η χρονιά; Ξεκαθαρίστε την θέση σας στο ΛΑΟ...

Τραγική εμφάνιση και σήμερα. Αποδείχτηκαν ΚΑΙ σήμερα, πολλές χτυπητές αδυναμίες της ομάδας και τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα εώς "χλωμά", για το μέλλον. Η υπόθεση τετράδα, γίνεται πλέον, όνειρο, όσων αφορά την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και σίγουρα, η υπόθεση πεντάδα, αποκτά, μία σκουρόχρωμη απόχρωση, με δεδομένη την κακή εικόνα, που παρουσιάζει η ομάδά μας, αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα, που ακολουθεί.


Η ομάδα, φίλοι μου, ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ! ! ! Σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί αυτό, να αμφισβητηθεί. Από αγώνα σε αγώνα, αντί να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι, παρουσιαζόμαστε ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ... Φαίνεται, πλέον, ότι αρκετοί παίχτες δεν μπορούν να ανταπεξέρθουν στις απαιτήσεις.

Κακά τα ψέματα, ο ΆΡΗΣ, παρουσιάζεται, ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟΣ, στα τελευταία ματς. Μετά τις φυγές των Κάλβο, Ναφτί, η ομάδα δεν αναπλήρωσε τα κενά με καλύτερους παίχτες. Αυτό φαίνεται, από τις επιλογές του προπονητή, που χρησιμοποιεί παίχτες, οι οποίοι είναι δευτερεύουσες επιλογές ή δεν υπολογίζονται.

Και εδώ, βέβαια, γεννάται το ερώτημα, για το κατά πόσο, έχει μερίδιο ευθύνης η διοίκησή μας. Και λέω, κατά πόσο, γιατί, ότι, έχει μερίδιο ευθύνης, εννοείται, ότι έχει.

Είναι γνωστό, ότι, υπάρχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα στην χώρα και όλη την γη και συγκεκριμένα στις ομάδες, που μιλάμε. Βγες, ως διοίκηση και πες στον υπέροχο ΛΑΟ σου, να μην περιμένει πολλά χρήματα για μεταγραφές και ότι θα ανεβάσει παιδιά από την δεύτερη ομάδα... Έτσι, θα είσαι και "ξηγημένη" και δεν θα μπορεί κανείς, να σου πει και τίποτα...

Γνωρίζουμε, όλοι μας, τα οικονομικά προβλήματα. Τα χρήματα, από την Ευρωπαϊκή πορεία, που λένε πολλοί, ήταν μία μεγάλη οικονομική ανάσα, που θα βουλώσει πολλές τρύπες. Όπως, γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο, δεν πρέπει ο ΆΡΗΣ, να ξεφύγει από τα οικονομικά περιθώρια του, για κανέναν.

Όμως, εδώ και 2-3 βδομάδες, η ομάδα, λέγεται, ότι, ψάχνει παίχτες, σε καίριες θέσεις και όλες οι συζητήσεις στραβώνουν. Έβγαινε, προς τα έξω, πως, η ομάδα, θα τελειώσει με τις μεταγραφές, μέχρι τις 15 του μηνός. Και ότι παίχτη, είχαμε στα υπόψιν μας, έγινε δύσκολη η περίπτωση του.

Θα μπορούσαμε, να χειριστούμε, κάποια πράγματα, εντελώς διαφορετικά. Με περισσότερη σύνεση και ηρεμία, παρά με νεύρο και καβγάδες. Όπως για παράδειγμα, ο καβγάς, με την διοίκηση του Ολυμπιακού και τα ξεκατινιάσματα. Έτσι, ίσως, τα πράγματα, ήταν διαφορετικά στο θέμα Μήτρογλου, που ήρθε και παστέλωσε, δύο γκολ και άντε γεια...

Ποιος, παίχτης του ΆΡΗ, έβαλε 2 γκολ σε ένα ματς φέτος;;; Για όλα υπάρχει μία δικαιολογία και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Το άλλο, που μου προξενεί εντύπωση, είναι ότι σε κάθε ρεπορτάζ για παίχτη που ενδιαφερόμαστε, βγαίνει και η είδηση, ότι, είναι στην λίστα του Κούπερ και ότι ο Αργεντινός, έδωσε τη έγκρισή του. Και αυτόν που πήραμε, τον Κριστιάν Πορτίγια, ο ίδιος, ο Κούπερ, είπε, πως δεν τον ήξερε... Πως είναι δυνατόν να είναι στην λίστα του Κούπερ και να μην τον ήξερε;;;

Στην τελική, βγείτε και πείτε, όπως προανέφερα, ότι, με τα λεφτά που πήραμε, θα καλύψουμε τις τρύπες, δεν θα κάνουμε μεταγραφές και θα προωθήσουμε τα παιδιά, από την δεύτερη ομάδα και ζητήστε την στήριξη του ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΛΑΟΥ σας... Και ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΛΑΟΣ, θα είναι εκεί, πάλι...

Τέλος, θα πω κάτι, που έχει μαλλιάσει, η γλώσσα μου, να το λέω. Ο Κούπερ, πρέπει να στηριχτεί. Είναι ο τελευταίος, που πρέπει να καταλογίσουμε ευθύνες. Όλοι, έχουν τις ευθύνες τους βέβαια, όμως, θεωρώ, ότι ο Κούπερ, είναι ο τελευταίος, που πρέπει να του καταλογιστούν ευθύνες..

Ο Κούπερ, εξακολουθώ, να πιστεύω, όπως έλεγα και μετά την ήττα με τον Ηρακλή, ότι, έχει να επωμιστεί πολλούς ρόλους, στην ομάδα μας. Του δασκάλου, του ψυχολόγου, του ντετέκτιβ, του προπονητή. Επαναλαμβάνω, ότι, πρέπει να στηριχτεί και να μείνει για χρόνια στην ομάδα μας...

18 σχόλια:

kkoulgr είπε... 16 Ιανουαρίου 2011 στις 10:37 μ.μ.

Αδερφέ θα ήθελα να συφωνήσω μαζί σου αλλά δυστυχώς δε γίνεται. Την ομάδα την βλέπουμε αποδυναμωμένη όπως πολύ σωστά έγραψες. Όχι όμως απο τη φυγή - απομάκρυνση των παικτών που προανέφερες.

Κάλβο και Ναφτί απομακρύνθηκαν κατόπιν εισηγήσεως - απαιτήσεως του προπονητή της ομάδας. Μη ξεχνάς ότι ο ναφτί αφαιρέθηκε απο την Ευρωπαϊκή λίστα σε ένα απόγευμα και αντικαταστάθηκε απο τον Φατί. Ο Κάλβο τελούσε απο άδεια και όταν ήταν παρών, ήταν σα να μην υπήρχε.

Με τραυματίες τους Κόκε - Πρίττα - Μενδρινό - Γκιάρο, τον Ρουίζ στην εθνική ομάδα της χώρας του, δε μπορούμε να κάνουμε λόγο για εγκατάλειψη της ομάδας. Ναι άργησαν οι μεταγραφές αλλά ρε παιδιά εδώ κάνει πίσω ο πολυμετοχικός, εμείς δε θα πρέπει να ξεψαχνίσουμε τις όποιες μεταγραφές θα κάνουμε?

Στήριξη στον Κούπερ και στην ομάδα. Και κριτική επίσης ναι, καλοπροαίρετη κριτική και σταράτες κουβέντες. Λόγια στα ίσια και όχι κράξιμο και γιούχα την ώρα που αγωνίζεται ο άλλος για να κερδίσει.

Θέλεις να κράξεις την ομάδα και να δείξεις την απογοήτευση σου? Κανένα πρόβλημα, περίμενε μετά το τέλος του αγώνα και δείξε τα συναισθήματα σου. Όχι να πετάς μπουκάλια και να κράζεις την ώρα του αγώνα.

Σήμερα έδωσε ο Θεός να ζήσουμε και το εξής παράδοξο. Να χειροκροτούν ορισμένοι "δικοί" μας την ομάδα της οποίας οι οπαδοί έβριζαν τις μάνες μας. Χειροκρότησαν την ομάδα που έχει τόσο κόμπλεξ με εμάς και μέχρι και σύνθημα εναντίον μας έβγαλαν. Την ομάδα που τόσο αδελφοποιημένα στήνει πισινό όποτε παίζει με την ομάδα των ρουφιάνων.

Αν σας κάνει περήφανο να λέτε ότι χειροκροτήσατε τον αντίπαλο, με την υπάρχουσα κατάσταση και τα συγκεκριμένα δεδομένα, τι να πει κανείς. Άξιοι της μοίρας μας λοιπόν.

Προσήλωση στο στόχο και επιμονή. Μαζί θα γυρίσουμε τον τροχό.

Ανώνυμος είπε... 16 Ιανουαρίου 2011 στις 10:39 μ.μ.

O Κούπερ πρέπει να στηριχτεί και ο Κόντης πρέπει να διωχτεί. Πάνε να τον φάνε τον ΄Εκτορα ,παιδιά. Και αρχίζω να σκέφτομαι πόσο δίκιο είχα όταν στεναχωριόμουν που έφυγε ο Σκόρδας. Πολύ φοβάμαι ότι ο σούπερ και η διοίκηση λοξοδρομούν εδώ και καιρό. Το σχήμα της λέσχης πρέπει μείνει αλλά όχι τα πρόσωπα. Την χρονιά που πήραμε τα περισσότερα λεφτά δεν κάνουμε μεταγραφές; Μήπως τα θεωρούν δικά τους τα λεφτά τα παλικάρια της διοίκησης;

Το μόνο θετικό είναι ότι το πρωτάθλημα είναι εξώφθαλμα στημένο όπως έδειξε και σήμερα το πέναλτυ στο 3-2 του πράσινου δυνάστη οπότε τι ασχολούμαστε; Ο Βαρδινογιάννης πήγε να επαναφέρει στην τάξη τον σπίκερ. Ναι, αφεντικό! Ήταν πέναλτυ! Έχω και μια αδερφούλα 15 χρονών, αν σου κάνει κέφι , δικιά σου!

Χαβίτο

jim είπε... 16 Ιανουαρίου 2011 στις 10:51 μ.μ.

kkoulgr, στάθηκα, όπως λες στις περιπτώσεις των Καλβο-Ναφτί. Έχεις δίκιο, που λες, ότι, ήταν επιλογή του Κούπερ, να μην συνεχίσει μαζί τους. Εγώ, ήθελα,να τονίσω, ότι, δεν αντικαταστάθηκαν επάξια, αυτοί οι δυο στα ματς που ακολουθησαν.Ίσως, δεν το διατύπωσα σωστά. Νομίζω, αυτό, πε΄ριμενε και ο Κούπερ, έτσι;;Να ερθουν δηλαδή, δύο, άλλοι παίχτες έτοιμοι και ενδεκαδατοι στις θεσεις των Ναφτι-Καλβο..

Χαβίτο, το μόνο σίγουρο, είναι, ότι, ο Κούπερ, πρέπει να στηριχτεί. Θα είναι όφελος, να συνεχίσουμε, μαζί του, για χρόνια..

RedDragon είπε... 16 Ιανουαρίου 2011 στις 11:05 μ.μ.

Jim τα λέγαμε ότι θα φάμε γκολ από τον Μήτρογλου κ βγήκε αληθινό...

Είναι τραγική ειρωνεία να μη μπορείς μέσα από διαπραγματεύσεις κ δημόσιες σχέσεις να φέρεις έναν δανεικό παίχτη κ να έρχεται αυτός κ να σου καρφώνει 2 γκολ. Για το 1ο βέβαια έφταιγε το απαράδεκτο λάθος του Οριόλ...

Τρώμε γκολ από ατομικά λάθη των παιχτών κ χάνουμε με κατεβασμένα τα χέρια.

Η διοίκηση έχει αργήσει σημαντικά. Όλοι το λέγαμε ότι θέλουμε μεταγραφές. Από τον Οκτώβρη ακόμη το λέγαμε κ φτάσαμε 15 Γενάρη κ δεν έχει γίνει τπτ...

Κ φυσικά το πληρώνουμε αυτό με χαμένους βαθμούς... Διότι είναι απαράδεκτο ρε πούστη μου να αναγκάζεσαι να βάζεις τον Αραβίδη που είναι στον ¨πάγο¨ 6 μήνες ή να έχεις βασικό τον Κασναφέρη...

Το μόνο θετικό η απόδοση του μικρού...

Μεγάλη πίκρα...

jim είπε... 16 Ιανουαρίου 2011 στις 11:27 μ.μ.

Πίκρα, δεν λες τίποτα, red..

Δεν περίμενα, μια τέτοια άσχημη βραδιά, για την ομάδα.

Αυτό που λες, για τον Μητρογλου, είναι σωστό..Για τις διαπραγματευσεις, λέω..Πάντως και γω που σου ειπα, ότι, παίζει να χειροκροτηθεί, δεν έπεσα και εξω...Μερικοι τον χειροκροτησαν...

Έπρεπε, να είχαμε, βολιδοσκοπήσει, πολύ καιρό πριν, τους παίχτες που θελαμε και να τους ειχε ο Κούπερ, στην διάθεσή του..

Σωτήρης είπε... 16 Ιανουαρίου 2011 στις 11:35 μ.μ.

Το μεμπτό για μένα είναι ότι η διοίκηση δεν αντιδράει όπως θα έπρεπε. Άγεται και φέρεται στον πόλεμο των μάνατζερ που έχει ξεσπάσει για το ποιός θα κάνει κουμάντο στην ομάδα.
Είναι τραγικό να μην έχουμε φέρει, ακόμα, έναν παίκτη για τα αριστερά, όταν τον ψάχνουμε από πέρυσι! Έλεος πια. Χαμένος θησαυρός να ήταν θα τον είχαμε βρει.
Η καθυστέρηση στις μεταγραφές δείχνει ανοργανωσιά αν όχι κάτι πιο ύποπτο στον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης.

KANTHAR0S είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 12:22 π.μ.

Δεν γίνεται να παίζω με αριστερό χαφ τον Καζναφέρη. Δεν φταίει το παιδί. Τόσο μπορεί, τόσο παίζει. Αλλά δεν γίνεται.

Όπως δεν γίνεται να έχω αυτόν τον Τόχα βασικό. Ντελικάτος του κερατά που κάνει περιστροφές γύρω από τον εευατό του.

Δεν γίνεται να έχω αριστερό οπισθοφύλακα αυτόν τον Μίτσελ. Το έχουμε ξαναπεί: φθηνός και φιλότιμος, αλλά δεν μπορεί το παιδί. Δεν μπορεί. Πόσα γκολ πρέπει να φάμε από την πλευρά του; Δεν αρκούν τόσα τεμάχια; Θέλουμε να φάμε κι αλλα; Βάλτον ρε Κούπερ έξω αριστερά στη θέση του Καζναφέρη και πέτα αριστερό μπακ τον Αλβανό σκύλο.

Τι απαιτήσεις μπορώ να έχω μετά; Καμία. Χρειαζόμαστε μεταγραφές. Όχι απλά για να πούμε ότι κάναμε. Απαιτούνται ποιοτικές μεταγραφές. Επαναλαμβάνω ποιοτικές μεταγραφές.

jim είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 12:28 π.μ.

KANTHARE, μου άρεσε η σκέψη σου, για Μίτσελ αριστερό χαφ και Βαγγέλη αριστερο μπακ.

Ο Τόχα, ήταν κακός σήμερα.Αν θυμαμαι καλα, ήταν η τρίτη φορά φετος, που επαιξε σε ρόλο "δεκαριού", ας πούμε(σε ματς με ηρακλη, με παο και σημερα νομιζω). Περιμενω πολλα περισσοτερα απο αυτον..

Ο Καζνα, όπως το λες..Τόσο μπορέι, τόσο παίζει..Τουλάχιστον για την ώρα..Μακάρι, να βελτιωθεί στο μέλλον..

Skolix είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 12:30 π.μ.

Η ομαδα εκτος απο πολλες κακες εμφανισεις, δειχνει να ειναι αυτοκαταστροφικη και οταν παιζει καλα (ας πουμε). Σημερα λειτουργησαμε καλα. Και τα χαφ πηγαν καλα, και ο Μισελ ειχε καλα κατεβασματα, και ο Χαβιτο εκανε δουλεια πολυ και ο Λαζαριδης ηταν πολυ καλος. Δυστυχως ο Τοχα ηταν απαραδεκτος και ο Τσεζαρεκ δεν κερδισε πολλες μαχες. Για μενα ο Οριολ ειναι ο καθαρος υπαιτιος της ηττας. Κρεμασε την ομαδα. Απαραδεκτο για την εμπειρια του. Στο δευτερο ημιχρονο, λιγα πραγματα, αν ο νιονιος ηταν σοβαρη ομαδα με την ποιοτητα που εχει μπροστα θα επρεπε να μας ειχε καθαρισει απο νωρις.

Η ομαδα δεν εχει ψυχη και οταν στραβωσει το ματς δε μπορει να αντιδρασει. Σιγουρα υπηρχαν πολλες απουσιες και τα χερια του Εκτορα ηταν δεμενα. Χρειαζομαστε αμεσα ενισχυση για να παλεψουμε να μπουμε στην 5αδα. Δυστυχως η ομαδα δινει δικαιωματα και δεν τη σεβεται κανεις, ποσο μαλλον να τη φοβηθει

KANTHAR0S είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 12:41 π.μ.

Ο Οριόλ είναι αμυντικός. Δυστυχώς τα λάθη των αμυντικών κάνουν μπαμ, φαίνονται και κοστίζουν. Η φάση του γκολ ξεκινάει από τον Τόχα που χάνει την μπάλα κυριολεκτκά μόνος του, συνεχίζεται από τον Μίτσελ που ψάχνεται και ολοκληρώνεται από τον Οριόλ.

Από εκεί και πέρα η ομάδα τι έκανε; Πίεσε κάπως στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο τι έκανε; Δεν μπορούμε να πετύχουμε γκολ, θα κάνουμε και ανατροπή;

Το καλοκαίρι μας δίνεται η ευκαιρία να ψάξουμε να βρούμε δυο βασικά εξτρέμ που θα πετάνε φλόγες. Ας το κάνουμε.

Σκόλιξ, ο Μίτσελ είναι παίχτης χαμηλού επιπέδου. Δεν κάνει για τον Άρη. Όπως δεν κάνει κι αυτός ο Τόχα. Καταραμένη φτώχεια.

Χίλιες φορές να βλέπω τον Κατίδη, παρά αυτόν τον Κολομβιανό. Χίλιες φορές ο Βαγγέλι, παρά αυτός ο Βραζιλιάνος. Χίλιες φορές 17χρονα από τα φυτώρια παρα οι Καζναφέρης και Αραβίδης.

jim είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 12:58 π.μ.

Skolix, γενικότερα, έχουμε πρόβλημα επιθετικό. Όπως, έλεγε ο red, στην αριστερη μας πτέρυγα επιθετικά, η περιοχη του αντιπαλου ειναι απάτητη..

Πάσχουμε απο αριστερό χαφ..Και γενικότερα, δεν υπάρχει η εύκολη προώθηση της μπάλας, στην αντίπαλη περιοχή...

KANTHAROS, ας γίνει αυτό που λες με τα νέα παιδιά...Βασικά, ευχής έργον είναι να γίνει...Μακάρι κάθε χρόνο να ανεβαίνουν 2 παιδιά από την δευτερη ομαδα και να παιρνουν παιχνιδια..

Ανώνυμος είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 8:54 π.μ.

Kanthare σωστά τα λές για το λάθος Τόχα πραγματικά κάνει πάσα στον αόρατο φίλο του (ξέρεις αυτούς που είχαμε μικροί κ τους βλέπαμε μόνο εμείς) κ απο'κει που είσαι κοντά στο γκολ το τρώς, πραγματικά ορισμένοι παίχτες ρε παιδιά κάνουν 2-3 καλά παιχνίδια κ άλλα 10 χάλια!!Με τον Μίσελ επειδή βλέπω τον σχολιάζετε εμένα μου αρέσει αν κ ώρες ώρες κάνει κάτι σέντρες!Κρίμα ρε παιδιά κ είχε ξεκινήσει καλά, δεν μπορεί να οργανώσει λίγο το κέντρο...σβούρες γύρω απο τον εαυτό του που λέτε κ εσείς...

Κασναφέρης λίγος πολύ κουβάλημα μπάλας, ο Μενδρινός είναι καλύτερος.Ο Τσεσνάουσκις παιδιά πρέπει να μας επιστρέψει τα πάντα όλα καλτσες σορτσάκια φανέλες.... ειλικρινά το μόνο που περιμένω είναι όπως είχατε πεί (ο Jim αν θυμάμαι καλά) να τον βάλουνε να παίξει στην θέση του.

Στα θετικά η καλή εμφάνιση κ ο τσαμπουκάς του Κατίδη μπράβο στον μικρό....

Δύσκολα τα πράγματα γαμώτο ελπίζω να μην χαθούν Κούπερ και Ευρώπη μέχρι το καλοκαίρι....

Υ.Γ Όντως καλή σκέψη Kanthare αυτή με τον Βαγγέλι πίσω και τον Μίσελ πιο μπροστά...

geokampour

ΝΑVAS είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 10:18 π.μ.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ ΧΘΕΣ.ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΧΑΤΖΑΡΑ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΚΕ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ 2 ΠΑΣΕΣ

ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ.


ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΑ ΛΕΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 11:05 π.μ.

EGO PISTEYW OTI H XRONIA STO TELOS THA SOTHEI KAI DEN THA PESETE STH B ETHNIKH

Skolix είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 11:35 π.μ.

Για μενα ο Μισελ ειναι καλος παικτης, με καλα κατεβασματα και ντριμπλα, αλλα με τραγικη σεντρα. Χθες πηγε καλα στο α' ημιχρονο. Στο γκολ ελειπε, αλλα δε θυμαμαι πως εφτασε εκει η μπαλα, μπορει να μην εφταιγε.

Ο Κατιδης δειχνει πολυ καλα στοιχεια, πρεπει να βελτιωσει την πασα του. Αν δουλεψει θα γινει καλο παικτακι.

Ο Καζνα δε μπορει. Μου θυμιζει εμενα ή τους φιλους μου στο 5χ5 που θελουμε αλλα δε μπορουμε. Δεν ειναι μονο οτι δεν εχει ντριμπλα, αλλα και οταν παει να την πεταξει μπροστα για να φυγει στο σπριντ, την πεταει εξω!

Απογοητευση μεγαλη. Δεν μπορω να ειμαστε μαζι με Ξανθη και Εργοτελη. Επρεπε να εχουμε ξεχωρισει απο τον οχλο και να ειμαστε κοντα στην 3η θεση.

jim είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 12:11 μ.μ.

Εσύ ανωνυμε, καλύτερα να αχοληθεις με το ομαδίδιο σου και να αφήσεις τον ΜΕΓΑΛΟ ΆΡΗ, που ειναι νούμερο ΈΝΑ της Ελλάδας και των Βαλκνανίων, βάση της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

salonika3 είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 12:29 μ.μ.

Η ομάδα έχει ανάγκη από ενίσχυση χθες!Αυτό μας είναι γνωστό εδώ και καιρό.Έπρεπε οι μεταγραφές ήδη να έπαιζαν χθες βασικοί κι όχι απλά να έχουν έρθει και να κάνουν προπονήσεις!Κι αφού δεν συμβαίνει αυτό,2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:Ή κάποιοι στη διοίκηση πετάνε αετό ή δεν υπάρχει σάλιο!Προσωπικά πιστεύω πως συμβαίνουν και τα 2 αλλά κυρίως το 2ο.Κι από ότι φαίνεται ευτυχώς μπήκαμε στους ομίλους του Europa League και ήρθε και η ανέπλιστη πρόκρισης που θα μπει ένα επιπλέον σεβαστό ποσό γιατί αλλιώς θα ήμασταν πολύ βρώμα!!Δεν μπορεί να μπήκαν στα ταμεία όπως ακούγεται 3-4 χαρτιά και να μην έχεις πάρει έναν παίκτη (αντ΄αυτού να έχεις γλιτώσει και 3-4 βαριά συμβόλαια όπως των Νάτσο,Κάλβο,Αντού κλπ).Άρα,αν γινόταν καμία στραβή και δεν μπαίναμε στους ομίλους,μας έβλεπα πάλι να ψάχνουμε τίποτα άρθρα 44,77 και 69 ή τίποτα Άραβες,Σουλτάνους και καμηλιέρηδες όπως άλλοι!!!Απλά χθες μου φαίνεται πως ο Κούπερ ψιλοξεμπρόστιασε την διοίκηση.Όταν δλδ έβαλε στο 68΄τον Αραβίδη ήταν σα να πέταξε λευκή πετσέτα και να είπε:"Αυτούς έχω,αυτούς βάζω,αυτά μπορούν.Μάγος δεν είμαι ούτε θα μάθω μπάλα στον Κάζνα,τον Τσέζνα και τον Αραβίδη".Έκανε βέβαια κι αυτός τις χοντράδες του.Αυτό που λέει ο Kantharos,το λέγαμε όλοι εκεί στη Θ2 που κάθομαι.Να το βλέπουμε εμείς κι όχι ο Κούπερ το βρίσκω λίγο χλωμό...
Πάντως χαζά-χαζά,το 1ο ημίχρονο χθες ήταν ίσως το καλύτερό μας 1ο ημίχρονο φέτος!Δε θυμάμαι ξανά εγώ φέτος να έχουμε 4 φάσεις σε ένα ημίχρονο και να τρώμε γκολ από δικιά μας μ@λ@κία!!Δε μας θέλει κιόλας δλδ.Μας έχει αφήσει και η τύχη κι έχει στρογγυλοκάτσει σε κάποια γειτονιά παραδίπλα!!!!!!

jim είπε... 17 Ιανουαρίου 2011 στις 1:00 μ.μ.

Salonika3, όντως, τα οικονομικά είναι πολύ δύσκολα. Και τα έκτατα εσοδα, από το Europa Leauge, αποτέλεσαν βαθειά ανάσα. Όμως, βλέπουμε, ότι η ομάδα, δεν προχωράει και με τις φυγές κάποιων παιχτών σε συνδυασμό με τους τρυματισμους άλλων και την ελλειψη βαθους παγκου, παρουσιάζεται αποδυναμωμένη.

Η ουσία είναι, ότι, παρουσιάζει κακή εικόνα και κυρίως κακά αποτελέσματα. Όλοι περίμεναν, καλύτερο πρόσωπο, μετά ο μάτς με τη Ρόζενμπορκ και την προκριση μας. Γιατί πολλοί, έλεγαν, μεταξύ τους και γω βέβαια, ότι, φταίνε και τα διπλά ματς ανα βδομαδα , για την κακη εικονα στην Ελλάδα. Και αντί αυτου, έρχονται, 3 ήττες στα 4 επόμενα μάτς, έπειτα από την πρόκριση μας στου 32.

Και ακολουθεί πρόγραμμα βουνό. Όπως, είπα και στο αρθρο πάνω, ας έκανε γνωστή, η διοίκηση μας, την πρόθεσή της, να μην κάνει μεταγραφές, αλλά, να προωθήσει τους μικρους, έχοντας ως δικαιολογία την οικονομική στενότητα.