Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Τσεντεβίτα - Άρης 81-76 στην παράταση

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στο Ζάγκρεμπ κ να κλειδώσουμε την πρόκριση από σήμερα. Χάσαμε στην παράταση με 5 πόντους διαφορά.

Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν πίσω στο σκορ αλλά καταφέραμε κ ισοφαρίσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα με 3ποντο του Χατζηβρέττα κ στείλαμε το ματς στην παράταση. Εκεί όμως αν κ στην αρχή  προηγηθήκαμε, στην συνέχεια με συνεχόμενα λάθη μείναμε πίσω στο σκορ κ χάσαμε κ τη νίκη.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Αζόφμας έκανε την 1η της νίκη μέσα στην έδρα της Χαποέλ. Αυτή τη στιγμή ισοβαθμούμε με την Τσεντεβίτα με 2 νίκες κ 1 ήττα. Με νίκη την άλλη βδομάδα στο Αλεξάνδρειο κ με διαφορά άνω των 5 πόντων θα έχουμε το πάνω χέρι για την κατάληψη της 1η θέσης. Πάντως ο όμιλος μέχρι στιγμής αποδεικνύεται πολύ περίεργος...

Κρίνοντας μόνο από τα στατιστικά δε μπορώ να πω ότι κάναμε κ καμία σπουδαία εμφάνιση. Το αντίθετο. Είχαμε 26 λάθη! Πως να κερδίσεις παιχνίδι με 26 λάθη μου λέτε;

Για άλλη μία φορά είχαμε χαμηλό ποσοστό στις βολές με 17/28 αλλά κ χαμηλό ποσοστό στα 3ποντα με 3/13.

Πραγματικά αναρωτιέμαι πώς καταφέραμε κ πήγαμε το ματς στην παράταση με τέτοια στατιστικά... Μάλλον αυτό δείχνει την χαμηλή ποιότητα της αντιπάλου ομάδας.

Οι παίχτες
Για κάποιο λόγο δεν έπαιξε ο Ταπούτος (από ότι διάβασα ήταν τραυματίας αλλά δεν ξέρω τι έπαθε). Λόγω της μη συμμετοχής Ταπούτου, έπαιξε αρκετό χρόνο ο Τσαϊρέλης κ τα πήγε καλούτσικα (9 πόντους).

Μα τι βλέπω; Έπαιξε κ ο Σκορδίλης 3λεπτά! Πέτυχε κ ένα 2ποντο.

Κατά τα άλλα ψιλο χάλια ο Ντάνστον, μέτρια ο Τάκερ (11 πόντους, 11 ριμπάουντ  κ 5 λάθη) που φαίνεται να μην αντέχει να σηκώνει μόνος του το βάρος του σκοραρίσματος.

Καλά πήγαν ο Χαραλαμπίδης με 15 πόντους αλλά κ 5 λάθη, ο Χατζηβρέττας με 14 πόντους κ 3 λάθη κ ο Μπορόβνιακ με 15 πόντους κ 8 ριμπάουντ.

Μπορόβνιακ κ Τάκερ έπαιξαν από 42 λεπτά! Αυτό θα πει rotation...

Αρνητικός ο Σλούκας με 5 λάθη.

Φαίνεται ότι χρειαζόμαστε επειγόντως παίχτη να αντικαταστήσει τον Πιρς (κ πολύ καλύτερο του θα έλεγα)

Επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο. Περιττό να πω ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για στραβοπάτημα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 2:29 π.μ.

Με δεδομενο το ρηχο ροστερ που διαθετουμε,κ την ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ αναγκη να επιστρεψουμε στην ευρωλιγκα του χρονου,αναρωτιεμαι μηπως θαταν καλυτερα να ειχαμε αποκλειστει απο την Ακαντεμικ κ να αφοσιωνομασταν αποκλειστικα στο ελληνικο πρωταθλημα.
Τουλαχιστον να επαιζαν περισσοτερο οι Χρυσικοπουλος-Σκορδιλης κ ισως κ ο Μποχωριδης για να ειχαμε κ καποιο αγωνιστικο κερδος.
Με ενοχλει αφανταστα που η ναυαρχιδα του συλλογου μας απαξιωνεται καθε φορα κ περισσοτερο σε Ελλαδα κ Ευρωπη.
Ποιο το νοημα να εχουμε μια πολυμελη διοικηση(ΣΑΡΙΣΑ),οταν δεν μπορουνε να ενισχυσουν την ομαδα εκει που πονα?Δλδ στον Κολοσσο,που πηραν τον Γκολεματς πριν 10 μερες,ειναι τοσο φραγκατοι?Η το Μαρουσσι,μια ομαδα που κοντεψε να διαλυθει πριν 40 μερες,μπορει κ φερνει τον Μπαγκαριτς κ εμεις παραμενουμε τοσο γυμνοι κατω απο το καλαθι?
Δυστυχως, η συγκεκριμενη διοικηση, δεν εμπνεει καμμια εμπιστοσυνη οτι μπορει να οδηγησει ψηλα τον ΑΡΗ,κ το οτι δεν εχουν λεφτα,δεν ειναι καν το μεγαλυτερο τους προβλημα!Αν δεν βγουμε κ φετος Ευρωλιγκα(για εκει παει η δουλεια παρολο που ειμαστε οι μοναδικοι διεκδικητες!)του χρονου τα πραγματα θα ειναι ακομα χειροτερα οικονομικα αφου δε θαχεις κ το συμβολαιο με την nova.Κ ο φαυλος κυκλος στον οποιο ειμαστε δεν θα κλεισει.Για αυτο επιμενω οτι πρεπει να κανουμε την οικονομικη υπερβαση αμεσα,στο βαθμο του εφικτου,κ να παρουμε κ ενα ψηλο εκτος απο τον κοντο που μαλλον φερνουμε.
Avenger 3

RedDragon είπε... 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 9:25 π.μ.

Φίλε Avenger3 διαφωνώ σε αυτό που λες για το Eurocup. Ουσιαστικά είναι η μόνη διοργάνωση στην οποία μπορούμε να διεκδικήσουμε έναν τίτλο. Κ χρειαζόμαστε πολύ έναν τίτλο που έχουμε να πάρουμε από το 2004.

Άσε που αν το πάρεις βγαίνεις κ Ευρωλίγκα. Με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια.

Για μένα θα έπρεπε να είναι ο ΒΑΣΙΚΟΣ μας στόχος.

Ανώνυμος είπε... 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 7:12 μ.μ.

Νομιζω οτι το καλυτερο που μπορουμε να διεκδικησουμε σε αυτην την διοργανωση,ειναι η πιθανη συμμετοχη στο final4,κ αυτο αν καταφερουμε να αποφυγουμε συγκεκριμενες ομαδες μεχρι τοτε.Δεν μπορουμε να κοντραρουμε Ισπανικες ομαδες καθως κ καποιες Ρωσικες κ Τουρκικες.
Εδω υπαρχει ομαδα στην διοργανωση που εδωσε 4εκ κ εφερε τον Iverson(ασχετα αν εκανε 2 ηττες)!
Μακαρι να διαψευστω αλλα δεν νομιζω οτι εχουμε πραγματικες ελπιδες για διακριση,ασχετα αν οντως μας λειπει πολυ ενας τιτλος.
Αντιθετα ο δρομος απ την Ελλαδα ειναι πολυ πιο βατος,πονταροντας πιο πολυ στα χαλια των υπολοιπων,κ οχι δυστυχως στην δικη μας υπεροχη!
Καλο μηνα σε ολους μας ατομικα,κ στην ομαδαρα μας,κ μακαρι να πανυγηρισουμε αποψε!
Avenger3