Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Τι θα δούμε το Σουκού (vid)

Με πολύ μεγάλη περιέργεια περιμένω να δω τις ομάδες μας αυτό το σουκού. Και άντε στο μπάσκετ πιστεύω ότι θα έχουμε εύκολο απόγευμα Σαββάτου...

Την Κυριακή όμως στη μπάλα πως θα εμφανιστούμε; Με τη φόρα που έχουμε από Μαδρίτη θα πάρουμε παραμάζωμα τον Αστέρα Τρίπολης ή θα φάμε τα μούτρα μας σε απότομη προσγείωση;

Εύχομαι το καλύτερο αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι μπορώ να περιμένω...


ΆΡΗΣ - Καβάλα (Μπάσκετ Σαβ 19:30 NOVA3)
Ελπίζω ο ενθουσιασμός από τη νίκη επί της Αθλέτικο να στείλει λίγο περισσότερους Αρειανούς στο Αλεξάνδρειο το απόγευμα του Σαββάτου. Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη μετά τα 2 συνεχόμενα κακά αποτελέσματα.

Η Καβάλα έχει ρεκόρ φέτος 4 νίκες κ 2 ήττες κ είναι μόνη 3η. Ευκαιρία να την πιάσουμε κ να την ξεπεράσουμε στη βαθμολογία. Εγώ περιμένω να έχουμε ένα εύκολο απόγευμα αλλά όλα θα φανούν στο παρκέ.

Παρεμπιπτόντως πήραμε κ έναν Αμερικανό αντικαταστάτη του Πιρς τον Μπόμπι Μπράουν και ίσως πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής αύριο.

Ελάτε στο γήπεδο. Τι καλύτερο έχετε να κάνετε στις 7.30 το Σάββατο;

ΆΡΗΣ - Τρίπολη (Ποδόσφαιρο Κυρ 17:15 NOVA1)
Περιμένω πολύ κόσμο στο γήπεδο το απόγευμα της Κυριακής. Κ πολύ ενθουσιασμό. Ελπίζω να μην μας βγει σε κακό αυτό.

Το παιχνίδι είναι ΠΟΛΥ δύσκολο. Ειδικά αν δει κανείς τις απουσίες μας. Οριόλ, Γκιάρο, Τσεσνάουσκις, Χουάνμα, Παπαζαχαρίας τραυματίες Ναφτί, Μίσελ (καλά ρε δεν ντρέπεστε λίγο...) τιμωρημένοι.

Θέλετε μήπως να σας θυμίσω από πότε έχουμε να κερδίσουμε αυτή την κωλομάδα στην έδρα μας;

Από το 2008... (τους είχαμε κερδίσει πέρυσι για το κύπελλο...)


2008-2009 1-1


2009-2010 0-1


Οπότε την Κυριακή θέλει υπομονή κ πολύ φωνή. Πρέπει να σπρώξουμε την ομάδα στην νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Όλοι γήπεδο κ όλοι όρθιοι.

Αθλητικές επιλογές του Σαββάτου
Εγώ θα επέλεγα να δω το Άρσεναλ - Φούλαμ (17:00 Nova1). Το αγγλικό είναι κατά τη γνώμη μου το πιο θεαματικό κ το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα στον κόσμο. Και ειδικά η φετινή (κ περσινή κ προπέρσινη κ.ο.κ) Άρσεναλ προσφέρει άφθονο θέαμα. Είτε κερδίζει είτε χάνει...

Το βράδυ στον ΣΚΑΙ στις 11 θα έχει το ισπανικό ντέρμπι Ρεάλ - Βαλένθια. Όποιος λοιπόν δεν βγει έξω ας κάτσει να δει την αντίδραση της Ρεάλ του Μουρίνιο μετά την 5άρα. Απέναντι στην αγαπημένη μου ομάδα της Ισπανίας την Βαλένθια. Την Βαλένθια την έχω συμπαθήσει από τις χρονιές του Κούπερ. Κ δεν ξέρω γιατί αλλά μου θυμίζει λίγο τον Άρη...

Αθλητικές επιλογές της Κυριακής
Το μεσημέρι της Κυριακής μπορεί να δει κάποιος τους 2 επόμενους αντιπάλους μας. Στις 15:00 στη ΝΕΤ παίζουν Ξάνθη - Ολ. Βόλου. Το θέαμα δεν προβλέπεται να είναι κ φοβερό οπότε θα πρότεινα να το συνδυάσετε με μία άλλη δραστηριότητα όπως καθάρισμα σπιτιού ή μαγείρεμα για να μην χάσετε κ άδικα το χρόνο σας :)

Φυσικά για τους φαν του ελληνικού ποδοσφαίρου υπάρχουν κ άλλες αναμετρήσεις (όλες από το συνδρομητικό κανάλι) αλλά είστε σίγουροι πως θέλετε να το κάνετε αυτό στον εαυτό σας; Πηγαίνετε καλύτερα μία βόλτα με την κοπέλα σας γιατί από βδομάδα θα έχει champions league άρα κ γκρίνια...

Καλό σουκού να έχουμε με νίκες του Άρη σε όλα τα αθλήματα...

Υ.Γ. Επειδή ο Κωφίδης είναι πολύ άτομο διαβάστε αυτό. Τον πάω απίστευτα αν κ γριά...

2 σχόλια:

pavvou είπε... 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:01 μ.μ.

Συμφωνώ ότι το ματσάκι απέναντι στην Τρίπολη είναι πολύ δύσκολο. Βέβαια, ότι λέω για τον ΑΡΗ γίνεται το αντίθετο:)γι αυτό και δεν λέω πολά, περιμένω με περιέργεια.

Και ο κόσμος θα παίξει μπάλα. Θυμήσου με, τους είδα live . Ο Αστέρας με τον Μπατίας στα χαφ είναι σκληρός. Κατενάτσιο ολέ ολέ και ότι κάνουν στην κόντρα. Δεν ξέρω πως "παίζει μπάλα" ο κόσμος στο Χαριλάου αλλά Θέλει υπομονή, χωρίς μουρμούρες.

VardARIS είπε... 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:29 μ.μ.

Έβλεπα τα videos και απορούσα! Ωραίες φάσεις:
1) Είδαμε Αμορόζο!
2) Μίνι παράδοση Κόκε να τους καρφώνει με ωραία γκολ...
3) Φανταστικό το γκολ του Κόκε το 2008 - 2009!
4) Σηφάκης να κάνει μια φανταστική απόκρουση...

Αλλά μου ήρθαν και άσχημες αναμνήσεις:
Το περυσινό μάτς στο οποίο ταμπουρώθηκε η Τρίπολη, μετά το 0-1 με τρομερές καθυστερήσεις, (ζήτημα είναι αν παίχθηκαν 45 λεπτά ποδοσφαίρου). Δύο γκολάκια προβλέπω: 1 Κόκε, 1 Τσέζαρεκ... για να δούμε!