Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ναφτί , Νασούτι και ΔΕΘ

Μπήκαμε στον μήνα Σεπτέμβριο, τα μπάνια (δυστυχώς) τελειώσανε, φοράω λοιπόν τα κίτρινα γυαλιά μου για να δω τι συμβαίνει στην επικαιρότητα.

Ο Ναφτί εκτός Ευρώπης!, τον Νασούτι μας τον πήρε η αεκ, ο Σισέ ζητάει αναβολή του αγώνα μας λόγω ΔΕΘ κ ο συμπολίτης έκανε τη μεταγραφή του καλοκαιριού τον (Σαν Μισ)Ελ Ζαρ!




Ναφτί, Αντού, Πέσκοβιτς
Να σας πω την αλήθεια μου φαίνεται ακατανόητη η μη επιλογή του Ναφτί για τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Ένας από τους καλύτερους παίχτες μας πέρυσι.

Γιατί; Επειδή είναι ντεφορμέ; Επειδή είναι αδιάφορος; Επειδή πλακώθηκε με οπαδούς;
Εφόσον δεν υπολογίζεται γιατί έμεινε στην ομάδα;

Αν είναι επιλογή Κούπερ δεν έχω καμία αντίρρηση, αυτός ξέρει καλύτερα. Ελπίζω τουλάχιστον να χρησιμοποιηθεί ο παίχτης στο πρωτάθλημα αφού έτσι κ αλλιώς θα πληρώνουμε το συμβόλαιο του.

Το ίδιο ισχύει κ για τον Αντού. Αφού θα τον πληρώνουμε έτσι κ αλλιώς ας τον χρησιμοποιήσουμε.

Για τον Πέσκοβιτς που έμεινε τι να πω; Τον Χουάνμα γιατί τον πήραμε; Θα μπορούσαμε να έχουμε το Πέσκοβιτς ως 3ο τερματοφύλακα. Έτσι κ αλλιώς ο 3ος σπάνια χρησιμοποιείται.

Όλοι κάνουνε λάθη πόσο μάλλον η διοίκηση. Φυσικά όλοι θα κριθούν στο τέλος.

Εδώ οι άλλοι πληρώσανε 250χιλ σε προπονητή για 25 μέρες! 1000 ευρώ η μέρα περίπου! Κ είχαν 1 χρόνο παίχτη στο ρόστερ τους που δεν έπαιζε κ έπαιρνε 300χιλ. Κ όλα αυτά περάσανε στο ντούκου.


Νασούτι
Κ εγώ ξενέρωσα που πήγε ο Νασούτι στην αεκ. Και πάρα πολύ μάλιστα.

Ο Νασούτι μαζί με τον Κάμπορα ήταν οι αγαπημένοι μου παίχτες πέρυσι. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να τους κρατήσουμε αλλά εφόσον τώρα είναι αντίπαλοι είναι κ "εχθροί" μας.

Θεωρώ ότι η διοίκηση έκανε ότι μπορούσε για να μείνει ο παίχτης. Δεν έχω λόγο να πιστεύω το αντίθετο.

Άλλη φορά θα προσέχω να μην τρώω τον παπά με δηλώσεις περί αγάπης για την ομάδα. Όλοι είναι επαγγελματίες κ κοιτάνε το καλύτερο για τον εαυτό τους κ την οικογένεια τους οπότε δε μπορείς να τους κατηγορήσεις.

Ελπίζω ο Οριόλ να μας κάνει να ξεχάσουμε τον Νασούτι. Οπότε τελειώνει το θέμα εδώ.


ΔΕΘ
Για άλλη μία φορά εμείς θα την πληρώσουμε την ανικανότητα της αστυνομίας. Δεν ξέρω αν βοηθάει ο βάζελος προς αυτή την κατάσταση αλλά το ματς είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αναβληθεί.

Θα παίξουμε λοιπόν εμείς 4 αγώνες σε 10 μέρες γιατί κάποιοι είναι ανίκανοι ή κάποιοι άλλοι είναι τραυματίες.

Λέτε να πάμε μια βόλτα από Έκθεση; Πωπωωωω έχω κ καιρό να πάω...Γιωργάκη ερχόμαστε...



Πρόγραμμα
Α κ τώρα που μιλάμε για το πρόγραμμα της ομάδας. Δεν το είχα δει αλλά το είδα επειδή έφτιαξα τη σελίδα Πρόγραμμα Αγώνων στο blog.

Ο Οκτώβρης λοιπόν είναι ένα μεγάλο παλούκι! Δείτε κ θα καταλάβετε. Μετά, τα πράγματα χαλαρώνουν. Στα θετικά ότι τις 5 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχουμε πιο βατούς αντιπάλους.


(Ζαν Μισ)Ελ Ζαρ
Διάβασα για την τεράστια μεταγραφή του συμπολίτη. Έχει παίξει λέει ένα ολόκληρο 90λεπτο όσο καιρό είναι στη Λιβερπουλ κ καμιά 15αριά παιχνίδια ως αλλαγή. Για 15λέπτα μιλάμε. Κοντός γύρω στο 1.70 κ δεξί εξτρέμ σαν τον Σαλπιγγίδη ένα πράμα.

Αυτός ο παίχτης παρουσιάστηκε ως η μεγαλύτερη μεταγραφή! Τυχαίο; Δε νομίζω...


Μπάσκετ
Στα γρήγορα, βγήκαν τα διαρκείας σε χαμηλές (;;;;) τιμές, αποσύραμε το ενδιαφέρον μας για Χαραλαμπίδη (καιρός ήταν) κ σήμερα παίζουμε φιλικό αγώνα στην Ιταλία.

Περισσότερα για μπάσκετ αύριο...

8 σχόλια:

jim είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 7:13 μ.μ.

Πολλά θέματα έθιξες red..Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες.Αλλα καλα εκανες γιατι και γω ηθελα να εκφρασω την γνωμη μου σε μερικα απο αυτά..Λοιπόν..Καταρχήν, φορτωθήκαμε 2 παιχτες που δεν υπολογίζονται (Αντου-Πεσκοβιτς) οι οποιοι στοιχιζουν 400-500 χιλιαρικα..τζαμπα λεφτα..Για τον Πέσκοβιτς δεν φταίει αυτός αλλά όποιος έδωσε απο πέρυσι το καλοκαίρι την έγκριση του για να ερθει..Θα ήθελα να ξερα τι είδε στον πεσκοβιτς αυτος που ειπε το οκ;;;τι;;;;Σωστή η παρατηρηση σου για τον ερχομο του χουανμα εφοσον εμεινε ο πεσκοβιτς..υπαρχει μπερδεμα εδω...μικρο μεν ..αλλα υπαρχει...2) Η ποιοτητα του Ναφτί ειναι αναμφισβητητη αλλα μου φαινεται ότι οποτε θελει τρεχει, όποτε θελει κόβει, όποτε θελει τα δινει όλα, οποτε θελει περπαταει,όποτε θελει επικοινωνει μεσα στο ματς με τους συμπαιχτες του...γενικα μου φαινεται ζαμαμφουτιστας που λεν και οι γαλλοι...3)Ο Νασούτι ήταν άλλος ένας μπλαμπλάς απο τους πολλους που περασαν..τα 650 χιλιαρικα ηταν πολλα για εκ νεου ετησιο δανεισμο..Η ριβερ ποτε δεν δανειζει 2η σερι χρονια σε ιδια ομαδα παιχτη της..Συν τοις αλλοις εκανε την κινηση της ανανεωσης..6-7 ματς ακομα ο Οριόλ και θα δουμε..Μπορει να ειναι ισαξιος ή καλύτερος...

jim είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 7:21 μ.μ.

4)Για το πρόγραμμα που λες, έτσι είναι..οι απαιτησεις μεγαλωσαν και ετσι επρεπε..γι' αυτο εχουμε Κούπερ και 26 αθλητες...5)για τον Χαραλαμπίδη δεν άξιζε να περιμένουμε άλλο...προτιμότερο να βγάλουμε εναν μικρο για 3ο play...6)με τους άλλους δεν ασχολουμαι..και παμε στο κυριως θεμα με την δεθ...Κάθε χρόνο τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου...Ρε δεν βαρεθηκατε εσεις οι λιγοι σε αριθμο να την σπατε στους πολλους...υπαρχουν 25 000 ανθρωποι και αλλοι εκατονταδες στην πολη που θελουν ΜΠΑΛΑ για να ξεδωσουν απο αυτην την ατιμη κατασταση που επικρατει...και του την κοβεται και αυτη ρεεεε;;;ΡΕ δεν σεβεστε τιποτα...;;;Για μενα η αστυνομία δεν έχει κανενα μεριδιο ευθυνης γιατι πιστευω εδω και πολλα χρονια ότι δεν πρεπεινα εχει σχεση με αθλητικα γεγονοτα κυριως μεσα στα γηπεδα...Πρεπει να υπαρχουν ομαδες security για να διατηρουν την ταξη όπως σε πολλες χωρες του εξωτερικου..Αλλα αυτο θα το αποφασισουν αλλοι φορεις σε συνεργασια μεταξυ τους...Αλλα εφοσον εμπλεκεται η αστυνομια και μπελα βρισκει συνεχεια και φορτωνει με μπελαδες τους αλλους...οπως τωρα για παραδειγμα...

jim είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 7:28 μ.μ.

Αυτό ειναι ενα ακομη παραδειγμα ότι η αστυνομια δεν εχει θεση στα γηπεδα...τα γηπεδα θελουν ιδιωτικες ομαδες ασφαλειας..Θα ειναι σκανδαλο αν δεν γινει το ματς παρασκευη ή σαββατο..Και επιτελους κυριοι ΞΥΠΝΗΣΤΕ..Όλες οι σοβαρες εκθεσεις στις πολιτισμενες χωρες και πολεις της ευρωπης ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ όπως εδώ ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ...ΑΑΑ...Και επίσης γίνονται σε πολεις ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΟΟΟΟΟ.....Άντε γιατι βαρεθήκαμε την ζωή μας με την πάρτι σας..Και πάνω απο όλα δεν πανε να κοψουν το θελω των πολλων...Φανταστειτε να γινόταν έκθεση στο κεντρο του Μονάχου και να ακυρωνόταν ο αγωνας της Μπάγερν....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....Ας γελάσω....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...μονο στην ελλαδα αυτα...

Ανώνυμος είπε... 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:07 μ.μ.

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΝΑΦΤΙ.ΑΦΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΠΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ.ΤΕΣΠΑ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ.VAMOS

VardARIS είπε... 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 4:00 μ.μ.

Εγώ θα ήθελα να σχολιάσω μόνο το θέμα του Ναφτί:

Επειδή τείνει να λάβει τις διαστάσεις του Κάμπορα, (είδατε ότι το ξεχάσαμε τελικά αυτό το παλικαράκι, και εύκολα μάλιστα), απλά θα αναφέρω ότι όσοι είδαμε τον Ναφτί στα πρώτα επίσημα παιχνίδια που δώσαμε, δεν τον αναγνωρίσαμε. Αδιάφορος, να μένει από δυνάμεις, λάθος πάσες, χωρίς προωθήσεις κλπ. Παρόλα αυτά ο Κούπερ του έδωσε ευκαιρίες. Ακόμη και στην Καβάλα που μπήκε ως αλλαγή έδειξε να μην έχει πάθος στο παιχνίδι του, ενώ και οι απροσεξίες του λίγο έλειψε να στοιχίσουν στην ομάδα. Προφανώς όλα αυτά τα είδε ο Κούπερ, που από ότι άκουσα είχε και συζήτηση μαζί του. Από ότι φαίνεται μας έμεινε αμανάτι. Πλέον κάνει μαγκιές, επειδή ξέρει ότι δεν πρόκειται να τον αφήσουμε ελεύθερο, πατάει πάνω στο συμβόλαιό του. Το σίγουρο είναι ότι προς το παρόν δεν υπολογίζεται, αν ο ίδιος αλλάξει στάση και στρωθεί, τότε έχει καλώς, είμαι σίγουρος ότι θα πάρει και πάλι συγχωροχάρτι. Πάντως, πρέπει να καταλάβει ότι δυστυχώς ή ευτυχώς δεν παίζει στην Αγγλία. Εδώ οι οπαδοί είναι πιο τρελαμένοι και ότι δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει. Και αν δεν παίζεις κ. Ναφτί και μπινελίκι θα φας, και ...

Ωστόσο πραγματικά πιστεύω ότι θα βάλει μυαλό και ότι δε θα χρειαστεί να μπει σε μαύρες λίστες και να μένει στην κερκίδα και να πληρώνεται. Η άλλη λύση είναι να λυθεί το συμβόλαιό του. Θα φανεί...
Υ.Γ. Ο Πρίττας που παίρνει πολύ λιγότερα χρήματα από τον Ναφτί και παίζει το παλικαράκι με όλη του την ψυχή... Αν αυτός δε θέλει στην ευχή της Παναγίας!

Ο_ΒΕΤΑΤΖΙS είπε... 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 4:45 μ.μ.

Ένα σχόλιο για Νασούτι, Κάμπορα και γενικά.
Έχω την εντύπωση ότι από εποχής Σκόρδα μέχρι σήμερα με τον (τριφυλλο-) Κόντη η σχέση μας με μάνατζερ και παίκτες είναι προβληματική. Μαγκιές, τουπέ, πιέσεις κλπ.

Αξίωμα:Η ευγένεια και η ντόμπρα συμπεριφορά εκτιμούνται από όλους.

Και γράφω μια (αληθινή) ιστορία.
Όταν ο Βλάνταν - προδότης - Ίβιτς πήγε να υπογράψει ανανέωση, είχε συμφωνήσει (προφορικά) σε ένα ποσό (νομίζω 300.000ευρώ σε 4 δόσεις). Όλα συμφωνημένα. Παρών και ο μάνατζερ-αδερφός του Ίλια.
Πάει να υπογράψει, διαβάζει το συμβόλαιο έλεγε 200.000/6 δόσεις!
Λέει: "Άλλα συμφωνήσαμε, άλλα γράψατε" για να του απαντήσουν ότι λόγω της υπόθεσης Αμορόζο δεν υπήρχε... σάλιο.
Και αυτός πήγε στο συμπολίτη για 300.000
Είπαν τότε οι δικοί μας: "Υπόγραψε για τα ίδια λεφτά στον ΠΑΟΚ".

Κι εγώ ρωτάω:
Είναι ωραίος και ειλικρινής τρόπος αυτός;
Είναι περίεργο που στράβωσε και αυτός και ο άλλος ο αχώνευτος ο Χαλκιάς; Μήπως παρόμοια κάναμε και στο Βιτόλο; Στον Κάμπορα, στο Νασούτι, στον Αράνο;
Και ο μάνατζερ του Νασούτι τον πήγε στην ΑΕΚ που έχει και το Μπλάνκο.(σαν δώρο για την επικείμενη ανανέωση στον Μπλάνκο )

Αξίωμα 2: Η αρχοντιά νικάει την (ψευτο-)μαγκιά και το υφάκι.

RedDragon είπε... 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:16 μ.μ.

@VardAris

Εγώ θα τον ξεχάσω τον Κάμπορα όταν ο Ρουίς ή ο Τσέζαρεκ βάλουν πάνω από 10 γκολ...μέχρι τότε θα τον θυμάμαι...

@Betatzis

Δεν ξέρω αν η ιστορία αυτή που γράφεις είναι 100% αληθινή.

Αυτό που θυμάμαι εγώ είναι ότι οι δικοί μας λέγανε ότι πήγε στον παοκ με περισσότερα λεφτά ενώ οι συμπολίτες υποστήριζαν ότι πήγε στον παοκ με τα ίδια λεφτά που του δίναμε εμείς.

Κάποια πράγματα δεν είναι άσπρο, μαύρο υπάρχει κ το γκρι.

Όταν δεν έχεις λεφτά αναγκάζεσαι κ βρίσκεις τρόπους να πληρώσεις λιγότερα στους παίχτες.

Δηλαδή αρχοντιά ήταν του συμπολίτη που είχε έναν χρόνο σε καραντίνα τον Βερόν ή τα αντίστοιχα που κάνει η αεκ; Δε νομίζω...

O_BETATZIS είπε... 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 8:23 μ.μ.

Δικό μου λάθος.
Σε καμιά περίπτωση δε λέω ότι ξέρουν από αρχοντιά στην τούμπα ή στη φιλαδέλφεια. Μπουρτζόβλαχοι φαίνονται (και) αυτοί.
Οι άντρες όμως κρατάνε το λόγο τους. Και όταν λέμε 300 είναι 300.
Αν θες να κάνεις οικονομία πες 250. Το να λες άλλα και να κάνεις άλλα σε καθιστά αφερέγγυο.

Δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε στον Ίβιτς ακριβώς, και τι στην κάθε περίπτωση. Σίγουρα είναι κάτι "γκρι".Αναρωτιέμαι μόνο:
"Αν είμαστε λιγότερο λογάδες και περισσότερο ντόμπροι μήπως
αποφεύγονται κάποια λάθη;"