Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Η μεγαλύτερη νίκη μέχρι την επόμενη (vid)

Η χθεσινή νίκη επί της κατόχου του Europa League είναι ίσως η μεγαλύτερη μας νίκη... μέχρι την επόμενη.

Πολλοί από εμάς δεν πιστεύαμε ότι μπορούσε να γίνει το θαύμα. Και πώς να το πιστέψουμε όταν βλέπαμε τις Ισπανικές ομάδες να ρίχνουν 5άρες δεξιά κ αριστερά.

Ευτυχώς όμως το πίστεψαν αυτοί που έπρεπε να το πιστέψουν: Οι παίχτες κ ο προπονητής.

Όλοι τους ήταν υπέροχοι
Τι να πεις για την εμφάνιση των παιχτών; Ήταν πραγματικά όλοι τους υπέροχοι. Τα έδωσαν όλα για 93 λεπτά. Δε μπορώ να βρω κάποιον που να υστέρησε χθες. Μπορώ όμως να ξεχωρίσω 2-3 που έκαναν τα πάντα:

Κρίστι Βανγκέλι
Απίστευτη εμφάνιση. Αυτόν τον παίχτη πολλοί δεν τον πιστεύουν (ανάμεσα τους κ εγώ) αλλά χθες μας έδειξε ένα άλλο πρόσωπο. Σίγουρα η καλύτερη του εμφάνιση με την ομάδα κ με τι αντιπάλους ε; Πολλά μπράβο στον Κρίστι.

Φρανθίσκο Χαβίτο
Θέλω να βλέπω κωλοτούμπες. Πολλές κωλοτούμπες. Όλοι εσείς που τον κράζετε κ τον υποτιμάτε τώρα υποκλιθείτε. Διότι έτσι είναι η μπάλα. Εγώ πάντα τον πίστευα τον Χαβίτο κ το έχω γράψει πολλές φορές. Όποιος δουλεύει στο τέλος δικαιώνεται...

Σέρχιο Κόκε
Του άξιζε ένα γκολ. Τον κυνηγάει η ατυχία 1-2 χρόνια τώρα. Οι 2 τελικές προσπάθειες που έκανε ήταν κ οι 2 σχεδόν τέλειες αλλά η μπάλα δεν μπήκε στο πλεκτό. Αν ανεβάσει ψυχολογία ο Κόκε στην τελική προσπάθεια θα δούμε άλλο παίχτη φέτος.

Κόσμος
Εμένα δε μου αρέσει να μιλάω για τον κόσμο αλλά χθες έμεινα άφωνος. Πρώτη φορά είχαμε τέτοια ατμόσφαιρα, τέτοια συμμετοχή, τέτοιο πάθος... οι εικόνες κ τα βίντεο μιλάνε από μόνα τους...








2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:07 μ.μ.

Γεια σας μαγκες,

Εγω απο την αρχη, ειχα ενα φοβερο προαισθημα (και το ειχα γραψει) οτι δεν θα χαναμε με τιποτα! Ηθελα να γραψω οτι ειμαι σιγουρος οτι θα νικησουμε αλλα συγκρατηθηκα!

Για να τελειωνουμε λοιπον λεμε οτι:

Αυτη ηταν η μεγαλυτερη νικη Ελληνικης ομαδας στην Ευρωπη, οχι τοσο για την νικη καθε αυτη (γιατι και αλλες Ελληνικες ομαδες εχουν νικησει μεγαλες ευρωπαικες ομαδες), αλλα για την εμφανιση της ομαδας!

Εαν ρωταγες εναν ασχετο χτες για το ποια ομαδα ειναι η κατοχος του Ουεφα και του Σουπερ Καπ, αυτος σιγουρα θα σου ελεγε οτι ειναι η ομαδα με τα κιτρινα!

Τους ηπιαμε το αιμα, τους κυνηγουσαμε ακομα και μεσα στα αποδυτηρια, δεν τους αφησαμε να παρουν ανασα. ! Νομιζω πως ειχαν παθει σοκ με αυτο που αντιμετωπισαν τοσο μεσα στον αγωνιστικο χωρο, αλλα και απο τις εξεδρες του γηπεδου!

Θελω να δωσω ενα μεγαλο ευχαριστω στο προπονητη και στους παιχτες μας για αυτη τη χαρα που μας εδωσαν και εκαναν το ονομα του Αρη να ακουστει σε ολο τον κοσμο!

Εγω εργαζομαι τα τελευταια 5 χρονια στο εξωτερικο και σημερα ολο το πρωι δεχομαι συγχαρητηρια απο τους Ευρωπαιους συναδελφους, για εκεινη την Ελληνικη ομαδα που χτες διεσυρε την κατοχο του τροπαιου!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ!

Ρουκουνας!

jim είπε... 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:19 μ.μ.

Γειά σας παιδιά.Καταπληκτική εμφάνιση από όλα τα παιδιά και πιστεύω ότι η νίκη μας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν λάβουμε υπόψην μας τις απουσίες που είχαμε...Και η παρουσία των παιχτων που έπαιξαν ήταν μαγική γιατί τα έδωσαν όλα...Αυτό γουστάρουμε να βλέπουμε, αυτά τα κοουτσαρίσματα γουστάρουμε να απολαμβάνουμε...Γι' αυτό κάποιοι μορμουριζαν την σεζόν 2008-09....Μετριοφροσύνη και ταπεινότητα απαιτείται και θα μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι...