Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Θέμα Κάμπορα: Μια διαφορετική προσέγγιση


Όταν λέω διαφορετική εννοώ από την "γραμμή" που προσπαθούν να περάσουν από την παε κ τον arisfm.

Θα προσπαθήσω να δω το θέμα αντικειμενικά όσο αυτό είναι δυνατό. Δεν θα μηδενίσω τα λεγόμενα του Κάμπορα ούτε όμως θα βγάλω κ ψεύτες την διοίκηση.

Γιατί συνεχίζω να ασχολούμαι με το θέμα; γιατί δεν πρέπει να μένουν σκοτεινά σημεία που κάνουν κακό στο σύλλογο αλλά κ γιατί όλοι μας έχουμε δικαίωμα να μάθουμε την αλήθεια.

Μια αλήθεια που ούτε η μία ούτε η άλλη πλευρά μας έχουν πει...

Το θέμα της πληρωμής

Ο Κάμπορα υποστηρίζει ότι είναι απλήρωτος από τον Δεκέμβριο, η διοίκηση λέει ότι τον έχει πληρώσει κ δεν του χρωστάει τίποτα. Κάποιος από τους 2 λέει ψέματα ή μήπως όχι; Εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας με τη λέξη "χρωστάω".

Πως μπορεί να συμβεί αυτό;

Μπορεί όντως να μην είχε πληρωθεί ο Κάμπορα κ να υπέγραψε το προσύμφωνο στο οποίο έλεγε ότι χαρίζει τα οφειλόμενα με την λογική ότι θα πάρει μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Μπορεί λέω, διότι εγώ δε γνωρίζω τπτ, υποθέσεις κάνω. Και στο θέμα της πληρωμής δε μπορώ να βγάλω άκρη.

Πάντως, το ότι η διοίκηση έχει οικονομικά προβλήματα είναι γνωστό σε όλους μας κ δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλο μας.


Το γιατί δεν πήγε σε άλλη ομάδα

Λέει ότι δεν πήγε σε άλλη ομάδα από σεβασμό προς του φιλάθλους του Άρη. Αυτό δεν έχω λόγω να μην το πιστέψω. Είναι λογικό να ρίξει πόρτα στον αιώνιο αντίπαλο διότι 1.5 χρόνο στην ομάδα κάτι ένοιωσε από την μεταξύ μας κόντρα.

Κ εγώ προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι δέθηκε με τους οπαδούς.

Μπορεί βέβαια να βοήθησε κ στην απόφαση του αυτή το γεγονός ότι οι συμπολίτες δεν έχουν σάλιο. Το να πάει στον "αιώνιο εχθρό" με λιγότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε σε εμάς θα ήταν το λιγότερο κουτό.

Οπότε πάλι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.


Αυτά που λέει για παίχτες δυσαρεστημένους

Συγνώμη παιδιά αλλά αυτό παίζει να είναι αλήθεια. Διότι είναι λίγο πολύ γνωστά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια των play off.

Σ'αυτό που σίγουρα έχει δίκιο είναι ότι η ομάδα δεν πρέπει να αλλάζει 15 παίχτες κάθε χρόνο.


Αυτά που δεν είπε

Εκτός από αυτά που είπε ο Κάμπορα, άφησε κ μερικά ερωτηματικά που με βάζουν σε σκέψη:

  • Δεν είπε γιατί δεν βγήκε στον arisfm που τον έψαχναν για να μιλήσει.
  • Δεν είπε γιατί δεν κάνει προσφυγή εφόσον του χρωστάνε λεφτά.
  • Γιατί δεν δέχτηκε να μιλήσει με τον Κόντη ενώ ήταν στον αέρα.
  • Γιατί τόσο γλύψιμο στις ομάδες των συμπολιτών;
Μήπως τελικά όντως τον έχουν δασκαλέψει να πει κάποια πράγματα;


Τι πιστεύω εγώ

Εγώ πιστεύω ότι ο παίχτης χάθηκε λόγω χρημάτων κ λανθασμένων χειρισμών. Το φταίξιμο για την όλη κατάσταση το έχει η διοίκηση κ κανένας άλλος. Κανένας αόρατος ή ορατός εχθρός δεν φταίει για τους κακούς χειρισμούς.

Έχουν φύγει 100άδες παίχτες από την ομάδα κ με πολύ πιο άσχημους τρόπους, κανείς όμως δεν βγήκε μετά να δυσφημεί την ομάδα, ούτε καν "ο προδότης", ο  Βιτόλο. Οπότε πρέπει να έχουν κάνει χοντρή πατάτα για να αναγκαστεί ο παίχτης να βγαίνει κ να λέει τέτοια πράγματα.

Αυτό που με προβληματίζει ακόμη περισσότερο είναι ότι δεν έχουμε καλύψει το κενό του Κάμπορα. Διότι ο Τσέζαρεκ είναι διαφορετικός παίχτης. Για άλλη μία χρονιά φαίνεται να έχουμε πρόβλημα στο γκολ.

Αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο post.


Υ.Γ. Εγώ είμαι Αρειανός κ με νοιάζει μόνο το καλό της ομάδας. Ούτε ο Κάμπορα με νοιάζει, ούτε ο Κόντης, ούτε η διοίκηση. Με νοιάζει μόνο ο Άρης. Όλοι οι άλλοι είναι αναλώσιμοι.

Υ.Γ. Διάβασα κ το άρθρο του Δασκάλου κ ψιλοαπογοητέυτικα με το ύφος κ το χλευασμό που βγάζει προς τον παίχτη. Περίμενα ανώτερο επίπεδο από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο.

7 σχόλια:

jim είπε... 7 Ιουλίου 2010 στις 3:02 μ.μ.

Σιγουρα δεν πρεπει να μενουν σκοτεινα σημεια..Καταρχην αυτο που καταλαβαινουμε απο τον καμπορα ειναι οτι εχει ερθει σε επαφη με τους ανθρωπους των αλλων της πολης..αυτο που λεει για τον κοσμο οτι δεν πηγε στους αλλους εμενα δεν με πειθει και δεν τρωω παπα απο κανεναν που μου πουλα συναισθημα..δεχομαι οτι μπορει να σκεφτηκε το μελλον του στην πολη και να φοβηθηκε αλλα οχι οτι για μας δεν το εκανε..αυτα αλλου..δεν με νοιαζει αν τον δασκαλεψαν, αλλα αυτα που ειπε δεν μου αρεσαν και διαφωνω..για διοικησεις και για σεβασμο σε μας..αλλου αυτα..και περα απο αυτα..στο θεμα του καμπορα εχουν μπλεχτει 4-5 ανθρωποι απο την πλευρα του..εφοσον ο προεδρος μας υποστηριζει με τοση θερμη οτι ειναι εξοφλημενος, γιατι να λεει ψεματα...;;;ο κυριος αθανασιαδης δεν μας εχει δειξει οτι πουλαει παπα ή οτι του αρεσει να βγαινει στον αερα..αντιθετα..ειναι χαμηλων τονων..νομιζω οτι ο καμπορα εχει πεσει θυμα καποιων που τον ηθελαν αλλου και τωρα κανουν κακο αυτοι οι αλλοι επικοινωνιακα σε μας..γιατι στην ουσια δεν γινοταν να τον παρουν..και αυτος εχει βρεθει στην μεση του πουθενα να κραζει καποιους που ισως να μην φταινε και πολυ...

Ανώνυμος είπε... 7 Ιουλίου 2010 στις 11:12 μ.μ.

ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΧΑΦΙΕ ΛΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Α Ρ Η ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ.ΥΓ.1ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ,ΥΓ.2 ΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΑΡΙΑΝΙΔΙΚΑ ΣΑΙΤ ΤΥΦΛΑ ΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ!!!!!!!!!!!

RedDragon είπε... 7 Ιουλίου 2010 στις 11:42 μ.μ.

Φίλε Ανώνυμε, εγώ ξέρω πως έχασα τον 1ο μου σκόρερ είτε λέγεται Κάμπορα είτε λέγεται Ανώνυμος.

Για την απώλεια του παίχτη δεν φταίει κανείς άλλος εκτός από τη διοίκηση, όπως επίσης κ για τους χειρισμούς μετά την απώλεια κ τα παραμύθια περί προσωπικού προβλήματος.

Να σου θυμίσω πέρυσι πως πέσανε όλοι να φάνε τον Σκόδρα (κ εγώ μαζί τους) διότι έκανε χειρισμούς που ζημίωναν την ομάδα.

Δηλαδή γι'αυτή τη διοίκηση δε μπορούμε να κάνουμε κριτική;

Δε μπορώ να έχω την άποψη στο θέμα αυτό; Πρέπει ντε κ καλά να είναι σύμφωνη με αυτά που λέει η ΠΑΕ;

jik είπε... 8 Ιουλίου 2010 στις 11:08 π.μ.

νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε άλλο με το θέμα.......
είναι γεγονός πάντως ότι εκτέθηκε η διοίκηση και Κοντης .........

Ανώνυμος είπε... 8 Ιουλίου 2010 στις 10:05 μ.μ.

ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΒΡΥΖΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΒΛΑΚΑ ΤΟΥΡΚΕ Ε ΒΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VardARIS είπε... 9 Ιουλίου 2010 στις 12:46 π.μ.

Όσο ξύνουμε το θέμα Κάμπορα, τόσο θα υπάρχουν διαφωνίες και κόντρες. Το έχω πει αρκετές φορές: από την στιγμή που αποχώρησε ο Κάμπορα από τον Άρη, δεν με ενδιαφέρει πλέον. Από το ένα αυτί μπήκαν οι δηλώσεις του, και από το άλλο βγήκαν. Δε κάθομαι να βρω αν λέει αλήθεια ή ψέματα. Δε θα περάσω από δικαστήριο την διοίκησή μας. Εν μέρει ο ανώνυμος έχει δίκιο: από την στιγμή που ο Κάμπορα πολεμάει τη διοίκησή μας, αυτομάτως γίνεται εχθρός μας (έστω και αν έχει δίκιο ή άδικο, δε με ενδιαφέρει). Ας τα έβρισκε με τη διοίκηση ο ίδιος και όχι να βγαίνει και να δημιουργεί προβλήματα στην οικογένειά μας.
Το αν ο Άρης θα βγει ωφελημένος από τη φυγή Κάμπορα θα φανεί σύντομα. Σύντομα αρχίζουν οι υποχρεώσεις μας οπότε θα κάνουμε και ταμείο. Για το οικονομικό σκέλος το εξήγησα και σε σχετικό post (σίγουρα εκεί θα υπάρχει όφελος, το θέμα είναι να μην στοιχίσει αγωνιστικά).
ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ... δεν ταυτιζόμαστε ούτε με παίκτες, ούτε με διοικήσεις!