Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Τρέλανε μας ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ

          Τελείωσε, λοιπόν το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι με απόλυτη επιτυχία πρίν λίγο.Η νίκη με 1-2 μας θέτει το απόλυτο φαβορί για τον επαναληπτικό.Παρόλα αυτα, απαιτείται σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση και στον επαναληπτικό και δεν χρειάζεται να υποτιμήσουμε τους Πολωνούς.        
 
          Το παιχνίδι ξεκίνησε με δυο γρήγορα γκόλ για την ομάδα μας και έτσι ειχαμε το πάνω χέρι.Η ομάδα μέρα με την μέρα βελτιώνεται.Για μένα δεν αποτελεί έκπληξη η χρησιμοποίηση του Τόχα στα αμυντικά χαφ, γιατί ειναι πολυσύνθετος ο παίχτης.Σταθερότατο το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.Μάλιστα έκοψε μπαλιές που προερχόταν απο ολιγορίες των ακραίων μπακ.

          Στα άκρα της μεσαίας γραμμής Κάλβο και Χαβίτο μου άρεσαν αρκετα για το καιρό.Μου άρεσε που ο Κάλβο σε αρκετές φάσεις  (πχ στο 14ο λεπτό που έκοψε μπαλιά μέσα στην περιοχή μας και στο 19ο που πάλι αμύνθηκε ) αμύνθηκε και βοήθησε τον Μίσελ.Και απο την άλλη μεριά και ο Χαβίτο αμύνθηκε,έτρεξε και μάλιστα είχε 2-3 επελάσεις πολύ όμορφες (στο 55 και στο 77 που τρίπλαρε 2-3 και τον έκοψαν σε πλάγιο).                     

          Στη επίθεση ο Τσέζαρεκ είχε καλές κινήσεις, κέρδισε το πέναλντι, πίεσε και αυτος.Είναι πολύ σημαντικό να αμύνεται και ο επιθετικός μας.Σε γενικές γραμμές ήμασταν αρκετά καλοί για την χρονική περίοδο που βρισκόμαστε.Εκεί που εστιάζω το ή τα αδύνατα σημεία μας είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας μας εκεί που δεχτήκαμε πολλές κόντρες και επικίνδυνες σέντρες.Η αλήθεια είναι ότι ο Μίσελ ειναι λίγο αργός (μακάρι να δουλευτεί αυτό) αλλα καλούτσικος στα επιθετικά του καθήκοντα.Και ο Νέτο είχε κάποια προβλήματα στο 2ο μέρος αλλά σε  χαμηλότερο επίπεδο.     

          Μου άρεσε που ο Κούπερ έβαλε Καζναφέρη και Πρίττα.Ο Πρίττας έδωσε βοήθεια σε μια φάση στο 80 (και το λέω αυτό επειδη αυτος είναι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης των ακραίων αντιπαλων) και έκοψε μια ε΄πίθεση των Πολωνών.Είχε και μια λάθος πασα που βγηκε σε κόντρα αλλα την γλυτώσαμε (στο 86).Μου άρεσε η ομάδα για αρχή.Συνέχεια στην δουλειά και θα δούμε καλα πράγματα.

          Οι Πολωνοί οπαδοί επιτέθηκαν στο τέλος ακούω.Είναι τραγικοί οι τύποι.Δεν σχολιάζω γιατί δεν τους αξίζει να ασχοληθούμε μαζί τους.Όχι απο υπεροψία.Προς Θεού.Αλλά επειδή δεν έχουν καλή συμπεριφορά.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ έχω να τους πω.

          Θα περιμένουμε γεμάτοι ανυπομονησία και τον επαναληπτικό.Για να δούμε και απο κοντά την ομάδα μας.Επίσης, από ότι είδα κάποια αποτελέσματα άλλων ζευγαριών ηταν εκπλήξεις.Πράγμα που σημαίνει οτι μπορεί και να πάμε στους δυνατούς στον άλλο γύρο εφόσον περάσουμε.

                                 ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ

                 

0 σχόλια: