Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Τα μωρά του Κούπερ


Σήμερα είχαμε το πρώτο φιλικό στο σπίτι μας με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Είδαμε από κοντά κάποια δείγματα απο την ομάδα μας.

Είδαμε, αρχικά τον Λαζαρίδη να έχει πολύ καλή συνεργασία με τον Ρονάλντο (ο οποίος πραγματικά ειναι επιβλητικός), είδαμε τον Μισελ να είναι όντως όπως ακούγαμε καλός στα επιθετικά του καθήκοντα αλλά λίγο αργός σε γενικές γραμμές, τον Χαβίτο σε πολύ καλή κατάσταση.


     Αλλά περισσότερο απο όλα εκεί που θέλω να σταθώ είναι στην παρουσία των νεαρών (εξου και ο τίτλος μου) Οικονομόπουλου, Κατίδη, προς το τέλος του Αγτζίδη καθώς επίσης και του Καζναφέρη και Παπαζαχαρία. Είδαμε τους νεαρούς κινητικούς, να ξέρουν που πατούν, να εχουν ποδοσφαιρικό τσαμπουκά, να μην παρατουν τις φάσεις, να κάνουν και σουτ (2 ο Κατίδης), να έχουν πάθος και να ορμούν στις φάσεις.

     Ένας φίλος μου στο γήπεδο μου είπε οτι χρόνια είχαμε να δούμε 3 νεαρούς να παίζουν σε φιλικό ματς. Μου άρεσε πολύ η χρησιμοποίηση αυτών των παιδιών όπου σε συνάρτηση με την χρησιμοποίηση των Βαγγέλη, Παπαζαχαρία, Καζναφέρη συνέθεσαν καλό συνολο (αναφέρομαι για τους συγκεκριμένους). Μακάρι να πάρουν και χρόνο συμμετοχής σε επίσημα ματς. Θα το κρίνει ο προπονητής αυτό. Πάντως άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνέχεια όμως στην δουλειά τους χρειάζεται.

     Ασφαλή συμπεράσματα ακόμη δεν μπορούμε να έχουμε γιατί τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι φορτωμένα απο τα χιλιόμετρα της προετοιμασίας και σταδιακά θα φτασουμε στο σημείο που πρέπει. Υπομονή και εμπιστοσύνη στο προπονητή και τους βοηθούς του και γενικότερα στο τεχνικό team.

     Το απόγευμα ανακοινώθηκε και ο Τόχα. Ένας παίχτης που πρόκειται να δώσει λύσεις όσων αφορά την αριστερή πτέρυγα μας. Περιμένουμε να ενσωματωθεί το παληκάρι στις προπονήσεις και να τον δούμε να αγωνίζεται.

     Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω την αλλάγη που έγινε στο megastore, η οποία αλλαγή είναι πραγματικά πολύ όμορφη με άπειρες επιλογές όλων των πραγμάτων. Έχει μεγαλώσει ο χώρος και εχει αλλάξει κάπως η διαρρύθμιση.

Ωραία πράγματα. Μπράβο...

2 σχόλια:

RedDragon είπε... 22 Ιουλίου 2010 στις 10:05 π.μ.

Ωραία αυτά με τους μικρούς αλλά γιατί εγώ νομίζω ότι έπαιξαν διότι είχαμε πολλές απουσίες; (Κόκε, Ρουίς, Τσεσνάουσκις, Πρίττας)

jim είπε... 22 Ιουλίου 2010 στις 11:00 π.μ.

Σίγουρα έχουμε πολλές απουσίες red.Όμως, η αλήθεια είναι οτι σχεδόν όλοι οι οπαδοί που βρέθηκαν στο Βικελίδης χθες θαύμασαν αυτά τα παιδιά και θα γούσταραν να τα δουν και σε επίσημα ματς.Τώρα, πάνω από ολα ο προπονητής ξέρει.Μου άρεσε η τόλμη τους και το πείσμα τους.Για παραδειγμα,σε μια φαση κατω στο κόρνερ της θυρας 4 οταν νομίζω ο Κατίδης αν δε κανω λαθος ειχε κλειστεί απο 2-3 παιχτες της Κέρκυρας δεν παρατησε την φάση και παλεψε κερδιζοντας κορνερ και μετα τον χειροκροτησε ολο το γηπεδο.Το ίδιο για μενα ειναι και ο Καζναφερης άσχετα αν ειναι μερικα χρονια μεγαλουτσικος.Και τετοιο πεισμα νομιζω οτι γουσταρουμε να εχουμε ως ομαδα.Και απο πολλους αλλους που εφυγαν δεν το ειδαμε.