Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Υπάρχει και το μπάσκετ


Ναι καλά ακούσατε υπάρχει κ το άθλημα που λέγεται μπάσκετ!

Ως arisgod έχουμε να ασχοληθούμε με το μπάσκετ από τις αρχές του Μάη. Και πως να ασχοληθούμε δηλαδή αφού δεν συμβάινει κ τίποτα το συγκλονιστικό.

Πάλι καλά η σεζόν στο μπάσκετ ξεκινάει αρκετά αργά, στα τέλη του Σεπτέμβρη, οπότε έχουμε καιρό.


Για να δούμε τι συνέβη τον τελευταίο καιρό στην ομάδα.


Προπονητής

Το πιο σημαντικό γεγονός κατά τη γνώμη μου είναι η πρόσληψη του Ντρούκερ ως προπονητή. Γνωστό όνομα, νέος κ με φιλοδοξίες. Γνωρίζει σε ποια ομάδα έρχεται οπότε πιστεύω να πάει καλά.


Eurocup

Δεύτερο σημαντικό γεγονός είναι ότι χθες μάθαμε τον αντίπαλο μας για να μπούμε στους ομίλους τους Eurocup. Θα παίξουμε λοιπόν σε διπλά παιχνίδα με την Λουκόιλ Ακαντέμικ, βουλγάρικη ομάδα.


Εύκολος αντίπαλος; Δεν ξέρω διότι δεν ξέρουμε ποιους παίχτες θα έχουμε στην ομάδα μας.

Αλλά για σταθείτε, Eurocup; καλά εμείς δεν τερματίσαμε 7οι οπότε δεν είχαμε δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη; Ναι έτσι είναι αλλά ο Κολοσσός δήλωσε κώλυμα κ πήραμε εμείς τη θέση του. 2η συνεχόμενη χρονιά που μπαίνουμε σε μία διοργάνωση από την πίσω πόρτα, καλό είναι να μη μας γίνει συνήθεια.


Α, και όχι μόνο μπήκαμε αλλά μπήκαμε κ στους ισχυρούς της διοργάνωσης αντιθέτως με κάτι κατακαημένους συμπολίτες...έτσι είναι αν έχεις μεγάλη ομάδα.


Το ρόστερ

Στο θέμα του ρόστερ θα ήθελα να σταθώ λίγο. Είναι ίσως η πρώτη χρονιά που δεν γνωρίζουμε τπτ για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς (πέραν των μικρών) και ενώ είμαστε στα μέσα Ιουλίου. Ελπίζω να γίνουν κινήσεις γρήγορα διότι σε 1 μήνα περίπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία κ καλό θα είναι να έχουμε έτοιμο το ρόστερ.

Όπως είδατε επίτηδες δεν αναφέρθηκα στις εξελίξεις στα διοικητικά διότι κατ'εμέ είναι αφάνταστα βαρετές.

Αυτά προς το παρών.

Μέχρι λοιπόν να ανακοινωθεί καμία μεταγραφή... καλά μπάνια.

Υ.Γ. Πάλι καλά υπάρχει ο Night Audit και το μπασκετικό του blog (www.basketballaris.blogspot.com)  και μαθαίνουμε κ καμία είδηση.

1 σχόλια:

Skolix είπε... 9 Ιουλίου 2010 στις 9:33 μ.μ.

Πραγματικά πολύ συγκεχυμένη η κατάσταση φέτος στο μπάσκετ. Εδώ και 2 μήνες ακούμε ότι θα συζητήσουν με Κλαρκ, Ντικούδη, Κακιούζη, Χατζηβρέττα που έχουν τα βαριά συμβόλαια κι ακόμα τίποτα. Παίκτες δε φαίνονται και δεν περιμένω και κάτι αξιόλογο.

Ο προπονητής μου δίνει κάποια ελπίδα. Καλό βιογραφικό, νέος και φαντάζομαι φιλόδοξος.

Πιστεύω πάντως ότι η ομάδα θα κινηθεί στα περσινά επίπεδα. Τουλάχιστον ας γίνει κάποια δουλειά, να μπουν μερικές βάσεις, γιατί με τα χάλια τα περσινά δεν πάμε πουθενά (αλλαγές προπονητών, άστοχες επιλογές παικτών κ.λ.π)