Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Πως τα φέρνει η ζωή...


Δεν ξέρω αν λέγεται σύμπτωση αλλά Θεία Δίκη σίγουρα λέγεται. Και αναφέρομαι φυσικά στα 2 'ύποπτα παιχνίδια' της τελευταίας αγωνιστικής. Κατά σύμπτωση λοιπόν Ξάνθη και Λεβαδειακός παίζουν την παραμονή τους με Ηρακλή και Λάρισα αντίστοιχα. Και εξηγώ:







Ξάνθη – Ηρακλής Πρίν 2 χρόνια ο Ηρακλής ήθελε μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική για να παραμείνει στη κατηγορία. Τελικά κέρδισε 1-2 και να θυμίσω ότι η Ξάνθη ήταν αήττητη στην έδρα της όλη τη σεζόν!!!




Λεβαδειακός – Λάρισα Πέρυσι η Λάρισα ήθελε μόνο νίκη για να μπεί στα play off .Τελικά πήρε πιο εύκολα το διπλό απ' όσο δείχνει το σκορ(0-1). Θα μου πεις εδώ πήρε διπλό στο κάστρο του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά θα κολλούσε;;




Τα 'δανεικά' λοιπόν να επιστρέφονται και γρήγορα μάλιστα. Με βάση την προϊστορία προβλέπω διπλό σε Καυτατζόγριο και Λάρισα.

ΥΓ. Προσωπικά προτιμώ να πέσει η Ξάνθη(αν και είναι καλή πελάτισσα ειδικά στο Κύπελλο) .

5 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 15 Απριλίου 2010 στις 8:05 μ.μ.

Τα δανεικά όντως επιστρέφονται; Μεγάλο ερώτημα. Νομίζω πάντως ότι ο καθένας κάνει ότι τον συμφέρει κι ότι γουστάρει.

Αν με ρωτάς πάντως ποιος θέλω να πέσει θα συμφωνούσα μαζί σου και θα σου έλεγα Ξάνθη ελέω Πανόπουλου. Όχι ότι με χαλάει να πέσει ο Λεβαδειακός. Αλλά ο Κομπώτης μου φαίνεται πιο συμπαθής. Αν υπήρχε επιλογή να πέσουν και οι δυο θα την ψήφιζα.

Καλησπέρα!

VardARIS είπε... 16 Απριλίου 2010 στις 12:09 π.μ.

Ξάνθη δαγκωτό παιδιά! Φαντάζομαι είδατε τις γραφικότητες του Πανόπουλου στην αγωνιστική που μας πέρασε, (που πήρε το μικρόφωνο και μιλούσε)...
Αν μη τι άλλο, αυτός ο άνθρωπος με τον Άρη έχει βγάλει πολύ κόμπλεξ. Θα το χαρώ πολύ αν διαλυθεί η ομάδα του.

RedDragon είπε... 16 Απριλίου 2010 στις 12:39 π.μ.

Και είμαι σίγουρος ότι θα είναι κλειδωμένα κ στο στοίχημα αυτά τα 2 παιχνίδια ε;

Ανώνυμος είπε... 16 Απριλίου 2010 στις 2:37 π.μ.

kakws-kakista pou asxoleiste me aniparktous kai aoratous.mono stoiximatika dikaiologeiste na grafete gia tetoia anipolipta swmateia.k efoson sto stoixima 8a einai kleidwmena se olo ton kosmo tote automata eksaleifetai k o monadikos logos anaforas se auta.
o telikos mas perimenei magkes

ARIS IDEA IEROLOHITES THIRA 1

nomikar10s

Wackenas είπε... 16 Απριλίου 2010 στις 6:24 μ.μ.

πως να μην ασχολούμαστε ρε νομικαριε;ειδικα για τα παιχνιδια της λαρισας έχασες περυσι την είσοδο στα play off.