Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΟΣΦΠ - ΆΡΗΣ 2-1 Για γέλια και για κλάματα!

Ένα πράγμα έπρεπε να κάνουμε σε αυτό το παιχνίδι: Να μην έχουμε απώλειες για τον τελικό, και δεν το καταφέραμε.

Χάσαμε τον Αράνο με απευθείας κόκκινη κάρτα και τον Κάλβο ως τραυματία. Ο 1ος δεν παίζει σίγουρα στον τελικό ενώ για τον 2ο θα περιμένουμε να μάθουμε τι έπαθε.

Σε ένα αδιάφορο ματς βγήκαμε για άλλη μια φορά από τα ρούχα μας με αυτά που συνέβησαν. Για άλλη μια φορά ο κ. Ντάκος κ οι βοηθοί του μας απέδειξαν πως με την ασχετοσύνη τους μπορούν να τινάξουν ένα εύκολο και αδιάφορο παιχνίδι στον αέρα!

Βλέπαμε τον αγώνα με κάτι φίλους κ όλοι βλαστημήσαμε την στιγμή που κερδίσαμε το πέναλτι κ την αποβολή του Πάρντο. Υπήρξε αλήθεια κάποιος που να παρακολουθεί ελληνικό πρωτάθλημα που να πίστευε ότι θα τελείωνε ο αγώνας με τον ολυμπιακό να παίζει με παίχτη λιγότερο;

Και αναρωτιέμαι αν υπήρξε κάποιος στην παε να πάει στο ημίχρονο κ να τους πει ότι στην 1η ευκαιρία θα βγάλει κόκκινη κάρτα ο διαιτητής για να επαναφέρει την αριθμητική ισορροπία. Διότι δεν έχω την απαίτηση από τον Κούπερ να γνωρίζει τις ιδιοτροπίες του ελληνικού πρωταθλήματος από την 1η του χρονιά.

Η φάση της αποβολής του Αράνο
Και φτάνουμε λοιπόν στη φάση της αποβολής του Αράνο όπου ο παίχτης απωθεί τον όσκαρ (και δεν του ρίχνει αγκωνιά) και από το καραγκιοζλίκι για όσκαρ του Όσκαρ (πιάνει το κεφάλι του ενώ ο Αράνο τον βρίσκει στο στήθος) ο κύριος Ντάκος βρήκε την ευκαιρία να επαναφέρει την αριθμητική ισορροπία και να ευχαριστήσει σε μία φάση κ τα 2 μεγάλα αφεντικά, και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, και αυτό είναι πραγματικά απίστευτο επίτευγμα.

Οπότε στον τελικό θα έχουμε τον Βαγγέλι από αριστερά στην άμυνα κ ελπίζουμε να τα πάει καλά.

Η φάση του 2ου γκολ του Ολυμπιακού
Πριν συμβούν αυτά, για την ακρίβεια πριν τελειώσει το 1ο ημίχρονο είδαμε άλλο ένα ρεσιτάλ διαιτησίας. Σε μία φάση στο 3ο λεπτό τον καθυστερήσεων (3 λεπτά γιατί; στη διακοπή που έγινε είχε σταματήσει το χρονόμετρο) όπου γίνεται καθαρό φάουλ στον Αράνο αφήνει ο διαιτητής τη φάση να εξελιχθεί κ ο αστείος επόπτης τα χάνει (μάλλον επειδή δεν έδωσε το πεντακάθαρο φάουλ ο διαιτητής) αντί να δώσει αυτός το φάουλ, δίνει αράουτ στον ολυμπιακό ενώ την μπάλα δεν την έχει ακουμπήσει κανείς παίχτης του Άρη! Όχι μόνο δεν την έχει ακουμπήσει αλλά δεν την έχει πλησιάσει καν!

Από τη φάση αυτή γίνεται το πέναλτι στο 4ο λεπτό τον καθυστερήσεων του 1ου ημιχρόνου! Καλά ρε Γκιάρο έφαγες ντρίπλα από τον Πάντο; Ελπίζω στον Τελικό να είσαι πιο συγκεντρωμένος διότι στα 2 τελευταία ματς είσαι λίγο για τ'ανάθεμα...

Το τετ-α-τετ του Κόκε
Μετά την αποβολή του Αράνο οι παίχτες σταμάτησαν πια να μπαίνουν στις φάσεις με τον φόβο μιας 2ης αποβολής. Έλα όμως που καταφέραμε κ βγάλαμε ένα τετ-α-τετ με τον Κόκε ο οποίος το χάνει σε 1η φάση και το πλάσε του σε 2η φάση βρίσκει στο χέρι του Ζεβλάκοφ πάνω στην γραμμή και σώζεται το γκολ. Είναι δυνατόν να είναι ακούσιο το χέρι πάνω στη γραμμή που σώζει το γκολ;

Πάντως άλλες χρονιές ο Κόκε αυτά τα τετ-α-τετ τα είχε ψωμοτύρι...

Τι μας μένει;
Εγώ προσωπικά δεν ήθελα να νικήσουμε διότι πιστεύω ότι θα έπαιρναν τα μυαλά των παιχτών αέρα ενόψει του τελικού (θυμάστε τι πάθαμε πριν 2 χρόνια μετά το 4-0 επί της ΑΕΚ) αλλά ένα χ δεν θα με χαλούσε.

Όπως και να'χει το ματς τελείωσε και έχουμε μπροστά μας τώρα τον τελικό. Ας ελπίσουμε ο Κάλβο να μην έχει κάτι σοβαρό αλλά κ να μην έχουμε τίποτα άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις μεσοβδόμαδα.

Αρειανάρα φέρε μας το κύπελλοοοοο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 18 Απριλίου 2010 στις 11:36 μ.μ.

Κωλόγαβροι , μια ζωή τα ίδια . Πότε θα ξεβρωμίσει ο τόπος από δαύτους ; Δεν θα θέλουμε να βλέπουμε ελληνικό ποδόσφαιρο . Μπανανία .

VardARIS είπε... 18 Απριλίου 2010 στις 11:36 μ.μ.

Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Και πέρυσι είχαμε χειρουργείο και φέτος μια από τα ίδια. Πέρυσι ήμουν εκεί και το είδα με τα ματάκια μου, φέτος είχαμε τον διαιτητή και τους βοηθούς να παίζουν και για άλλους...

Τράβηγμα στους προσαγωγούς ο Κάλβο, αλλά από ότι λένε δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα επιστρέψει λογικά κανονικά μεσοβδόμαδα στις προπονήσεις της ομάδας.

KANTHAR0S είπε... 19 Απριλίου 2010 στις 1:41 π.μ.

Μην κολλάτε με το ματς παιδιά. Έχουμε μπροστά μας το ματς της χρονιάς. Αφήστε το Ντάκο και την φάβα στην ησυχία του. Όλα καλα πήγαν σήμερα.