Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Η διαφορά πόντων στα Play Off

Τα λέγαμε την περασμένη βδομάδα ότι πρέπει να κυνηγήσουμε τους 4 βαθμούς στα 2 εναπομείναντα παιχνίδια αλλά εμείς τα λέγαμε εμείς τα ακούγαμε.

Δυστυχώς πάμε για το χειρότερο σενάριο δηλαδή 0 βαθμούς στα 2 παιχνίδια.

Με αυτά κ μ'αυτά, στα Play Off απ'ότι φαίνεται θα έχουμε ρόλο κομπάρσου, διότι με διαφορά 3,3,1 από τους άλλους τρεις δεν πας πουθενά.



Διαδικαστικό είναι πλέον κ το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό διότι αν κερδίσουμε ή πάρουμε Χ η διαφορά θα μείνει όπως έχει δηλαδή 3,3,1 ενώ αν χάσουμε η διαφορά θα πάει 4,3,1 οπότε μικρό το κακό.

Αν σκεφτεί κανείς ότι δεν θα παίζει ούτε ο Νασούτι, ούτε ο Κάμπορα, ούτε ο Ναφτί κ μάλλον ούτε κ ο Σηφάκης και ταυτόχρονα θυμηθεί όλες τις εκτός έδρας εμφανίσεις μας, τότε ας μην περιμένουμε κ πολλά απο αυτό το ματς.

Αυτό που δεν θέλω να δω, είναι κανάς χαζός μας παίχτη να αποβάλλεται από το συγκεκριμένο "φιλικό" παιχνίδι κ να χάσει τη συμμετοχή του στον τελικό. (Όπως είχε κάνει ο Νάτσο στον προηγούμενο τελικό).

Χθες μάλλον επίτηδες πήραν κάρτες ο Κάμπορα κ ο Ναφτί κ εκτός από το ματς με τον γαύρο θα χάσουν κ ένα παιχνίδι από τα Play off. Αλλά μαζί με το Νασούτι δεν χάνουν με τίποτα τον τελικό. Καλά έκαναν διότι στην περίπτωση που έπαιρναν 1 κάρτα σε επόμενο ματς, θα έχαναν 2 παιχνίδια στα
Play off αντί για ένα που χάνουν τώρα.

Άρα ρεαλιστικός στόχος στα play off θα είναι να περάσουμε την Αεκ κ να να πάρουμε μια καλύτερη θέση για το Ουέφα.

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, η κατάκτηση του κύπελλου φαίνεται να είναι ο μόνος τρόπος για να παίξουμε "αργά" στο Ουέφα κ συγκεκριμένα στα μέσα Αυγούστου.

Αν δεν το καταφέρουμε αυτό κ βγούμε τελευταίοι στα play off (δεν είμαι απαισιόδοξος αλλά παίρνω τη χειρότερη (κ πιο πιθανή) περίπτωση) θα παίξουμε στο ουέφα από τα μέσα Ιουλίου, δηλαδή ένα μήνα νωρίτερα.

Για ρωτήστε τον Κούπερ πως θα του φανεί αν θα έχει 1 μήνα λιγότερο προετοιμασία...

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 13 Απριλίου 2010 στις 10:31 π.μ.

Οπως το είπες φίλε μου: ρόλο κομπάρσου. Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει το κύπελλο. Σε αντίθετη περίπτωση άντε να παίζεις προκριματικά από τις αρχές Ιουλίου. Σίγουρα δεν το θέλει αυτό ο Κούπερ. Προφανώς δεν το θέλουμε κι εμείς.

Οσο για το ματς με τον Ολυμπιακο πλεον δεν εχει καμια σημασια και μαλλον θα το δουμε ως μια καλη ευκαιρια προπονησης, ξεκουρασης και προετοιμασιας.

Καλημέρες!

RedDragon είπε... 13 Απριλίου 2010 στις 11:04 π.μ.

Καλημέρα Kanthare,

ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ! ΤΕΛΟΣ!