Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Η απόλυση Ερέρα, έφερε ξεκατίνιασμα στα ερτζιανά αλλά και στο διαδίκτυο...

Από την στιγμή που απολύθηκε ο Ερέρα εώς και σήμερα επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο, με δηλώσεις, αρνητικά σχόλια Αρειανών, συνεντεύξεις σε Ελλάδα και Ισπανία και πάει λέγοντας... Μετά από όλα αυτά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η ομάδα θα παρουσιαστεί συγκεντρωμένη απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης, ή αν θα αποπροσανατολιστεί εντελώς. 

Ας δούμε τι έχει παιχθεί μέχρι στιγμής:

Συνέντευξη Πάκο Ερέρα μετά την απόλυσή του σε μέσο στα Κανάρια Νησιά:
"Ήταν σαν η Λεγκανές να έπαιζε κόντρα σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα κι Ατλέτικο και ήταν δύσκολο να κερδίσεις κάποιους από αυτά τα ματς. Με τον Άρη παίξαμε κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Χάσαμε, αλλά στα δύο από τα τρία παιχνίδια είχαμε κακή τύχη. Τους παίξαμε στα ίσα. Όλες οι άλλες ομάδες παίζουν κόντρα στους μεγάλους όλοι πίσω, όλοι άμυνα. Εμείς παίξαμε μπροστά, επιθετικά. Κάναμε πολύ καλά παιχνίδια. Όλος ο κόσμος το εκτίμησε αυτό. Κόντρα στους μεγάλους όμως δεν είμαστε επαρκείς. Είμαστε μικρότερη ομάδα”.Η συνολική εμπειρία του Άρη: "Για μένα είναι μια ικανοποίηση που μια μικρή ομάδα όπως ο Άρης που ήταν τέσσερα χρόνια στη Γ’ και Β’ εθνική, ο κόσμος το εκτίμησε έτσι”. 
Μετά βέβαια ανασκεύασε τις συγκεκριμένες δηλώσεις και υποστήριξε πως δεν έγιναν ποτέ:
"Ποτέ δεν είπα στη συνέντευξη που έδωσα ότι είμαι απλήρωτος. Με ρώτησε ο δημοσιογράφος, αλλά του εξήγησα ότι αυτό είναι προσωπικό θέμα που ακόμα και αν ίσχυε, δεν θα το έλεγα δημόσια σε συνέντευξη. Επίσης, δεν εννοούσα ότι ο Άρης είναι πιο μικρό club από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κι Ολυμπιακό”.
Άλλο που δεν ήθελε το Μετρόπολις, έβγαλε σήμερα τον Ισπανό δημοσιογράφο που φέρεται να πήρε συνέντευξη από τον Ερέρα:
«Μου είπε ότι δεν ήταν ευτυχισμένος στη Θεσσαλονίκη. Υπήρχαν διάφορες καταστάσεις, έχασαν στα τρία παιχνίδια με μεγάλες ομάδες και υπήρχε μια οικονομική εκκρεμότητα. Ήταν χαρούμενος με τη στήριξη του κόσμου προς την ομάδα, όμως, υπήρχαν αυτά τα προβλήματα που ανέφερε. Ήταν πολύ ευτυχισμένος με τον τρόπο που δούλευε στην ομάδα, όχι όμως με άλλες καταστάσεις».
Με ιδιαίτερο ζήλο ο Μπούζος έκανε ερωτήσεις στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο για το ότι ο Ερέρα ήταν 3 μήνες απλήρωτος κλπ…

Και ερχόμαστε στο τώρα, οπού ο Ερέρα έκανε νέες διευκρινιστικές δηλώσεις επίσημα μέσω της ΠΑΕ ΆΡΗΣ:
“Τώρα μιλάω εγώ, απευθείας. Μέχρι τώρα ό,τι έχει γραφτεί είναι από τρίτους. Όχι απευθείας από μένα. Έχουν γραφεί ανακρίβειες. Δηλώνω, λοιπόν, ότι ήμουν πολύ χαρούμενος στον ΆΡΗ. Έχω εισπράξει μεγάλο σεβασμό από όλη την οικογένεια της ομάδας και αυτό είναι αμοιβαίο. Ο ΆΡΗΣ είχε εξαιρετική συμπεριφορά απέναντί μου. Ήξερα πολύ καλά για το μέγεθος του ΆΡΗ πριν ακόμη έρθω και ότι ανήκει στα κορυφαία club της Ελλάδας”
Όπως καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, δώσαμε τροφή σε όλους τους πολέμιους του Άρη για κακόβουλα σχόλια, γελάκια, ηρωνείες κλπ. 

Το θέμα Ερέρα τελείωσε. Η ζωή συνεχίζεται και τίποτα δεν τελειώνει σε κανέναν Ερέρα, Κούπερ ή Μπάγεβιτς. 

Η ομάδα πρέπει να σηκώσει κεφάλι και να κοιτάξει την επόμενη μέρα. Έρχεται δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, που είναι must win! 

Δεν υπάρχει λόγος ούτε για αυτοκτονία από τον Λευκό Πύργο, ούτε για σκίσιμο διαρκείας, ούτε για τίποτα. Όποιος και να έρθει θα στηριχθεί. 

Όλα θα ξεχαστούν με 2 νίκες απέναντι σε Απόλλων και Όφη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα φέρει γκρίνια… 

0 σχόλια: