Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Αλήθεια ή ψέμα, μένει να φανεί...

Όποιος ακούει τις ραδιοφωνικές εκπομπές των δημοσιογράφων/παραγωγών (που ως επί το πλείστον είναι οπαδοί του συμπολίτη), θα έχει ακούσει για την εμετική προπαγάνδα που κάνουν για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Ο Μπούζας ζεί και βασιλεύει, και έχει δημιουργήσει στρατιές από "Μπούζάκια", που συνεχίζουν το έργο που είχε χαράξει ο μάστορας της προπαγάνδας τις δεκαετίες 80 και 90...

Για να αποφύγουν να ασχοληθούν με τους (δανεικούς) παίκτες του Ατρομήτου που δε θα αγωνιστούν (στους γνωστούς 3, προσθέστε και τον Βασιλακάκη που δήλωσε τραυματίας) απέναντι στην ομάδα τους, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν το κοινό σχολιάζοντας αρνητικά το ότι ο κόσμος του Άρη δε δείχνει την ίδια δίψα για να κερδίσει τον γαύρο, (σε σχέση με αυτή που επέδειξε απέναντι στο συμπολίτη), ενώ σχολιάζουν και γελάνε με το γεγονός πως ο Μαρτίνεζ και ο Σιώπης δε θα παίξουν, αφού θεωρούν πως είναι δανεικοί από τον γαύρο.
 Καταρχήν, ο προπονητής μας έκανε το λάθος (κατά την άποψή μας) να μην χρησιμοποιεί τον Μαρτίνεζ στα προηγούμενα παιχνίδια, οπότε το ένα επιχείρημά τους δεν μπορεί να σταθεί. Και να μην παίξει απέναντι στον γαύρο δε θα είναι κάτι καινούριο, αφού δεν έπαιζε ούτε στα προηγούμενα. Αντίθετα αν παίξει, έστω και ως αλλαγή θα είναι μεγάλη έκπληξη και θα ήθελα να δω τι θα σχολιάσουν.

Όσον αφορά τον Σιώπη, όλο αυτόν τον καιρό όλοι τους υποστήριζαν πως ο παίκτης δε θα παίξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί ήρθε χαριστικά και ως δανεικός από τον γαύρο. Μένει πλέον να φανεί. Για μια στιγμή πέρασε και εμένα από το μυαλό μου (το άκουσα τόσες φορές όλο αυτόν τον καιρό, οπότε άρχισα να το πιστεύω και εγώ), πως θα δηλώσει τραυματίας. Και σήμερα ακούσαμε πως είχε κάποιες ενοχλήσεις, (αλλά παρόλα αυτά έβγαλε την προπόνηση).

Ο Ραπτόπουλος αυτόματα άρχισε τα γέλια, και τα "εγώ σας τα έλεγα". Σε 2 μέρες θα γνωρίζουμε αν αυτό που έλεγε όλο αυτόν τον καιρό είχε κάποια βάση, ή αν ήταν ένα ακόμη τέχνασμα για να "τσιγκλήσει" τους Αρειανούς. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως θα αγωνιστεί κανονικά, και μάλιστα θα σκυλιάσει, αφού έχει έναν λόγο περισσότερο να παίξει καλά, καθώς η πρώην ομάδα του δεν του έδωσε τις ευκαιρίες να αγωνιστεί, ενώ ταυτόχρονα πήγε και να του κόψει την καριέρα, με την μακρά αποχή...

Υ.Γ.: Με το ματς του συμπολίτη δε χρειάζεται να ασχοληθούμε καν... Το διπλό έχει πέσει στο 1.50, οι bookmakers κάτι παραπάνω θα ξέρουν!

1 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 2 Νοεμβρίου 2018 στις 4:45 μ.μ.

Θα παιξουν και οι 2 και καποιοι θα καταπίνουν την γλωσσα τους. Αντι να ασχολουνται με το πρωταθλημα τους μεταξυ συγγενων και φιλων και παραρτηματων, ασχολούνται (παλι) με εμας.