Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Καμπανιακός - ΆΡΗΣ 3-0 Η μεγαλύτερη ξεφτίλα στην ιστορία μας...

Τη μεγαλύτερη ξεφτίλα της ιστορίας του γνώρισε σήμερα το μεσημεροαπόγευμα ο ΆΡΗΣ.. Στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' εθνική ηττήθηκε με 3-0 από τον Καμπανιακό.. Χαλάστρας και έδειξε ότι είναι βαριά άρρωστος.

Πάμε να πούμε δυο λόγια με την όποια διάθεση μας έμεινε.






Ο αγώνας

Ο ΆΡΗΣ σε όλο το διάστημα, από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς, ήταν εκκωφαντικά τραγικός. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν έβγαλε ΟΥΤΕ ΜΙΑ σοβαρή φάση, αφού όποτε περνούσε το κέντρο βραχυκύκλωνε, έχοντας τους μεσοεπιθετικούς του σε κάκιστη μέρα.

Το 1-0 ήρθε στο 21', όταν ο Καρατζιοβαλής ανέτρεψε τον αντίπαλο και καταλογίστηκε πέναλτι. Ο τερματοφύλακας του ΆΡΗ αποβλήθηκε και έτσι μπήκε ο Μπαϊμάκης στη θέση του Ρένια. Ο παίκτης του Καμπανιακού ευστόχησε και έγινε το 1-0.

Στις αρχές του 2ου ημιχρόνου είχαμε και το 2-0 και πάλι με πέναλτι, με ανατροπή του Γκόλια. Ο Άρης κάπου εκεί άρχισε να πιέζει, όμως πάντα τα χαλούσε στην τελική πάσα. Χαρακτηριστικό επίσης ότι στις επιθετικές στημένες φάσεις δεν υπήρξε ούτε μία φορά που να απειλήσουμε, είτε λόγω κακής εκτέλεσης, είτε λόγω χαμένης μονομαχίας.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 90', όταν ένα παλικάρι που τον θυμόμουν ως μεγάλη παικτούρα όταν έπαιζε εδώ, στον Αγροτικό Αστέρα, ο Χρήστος Προβατίδης, μιμήθηκε τον Μαραντόνα και σε ένα σόλο γκολ έγραψε το τελικό 3-0...

Δε χωρούν πολλά σχόλια στο παιχνίδι.. Ο ΆΡΗΣ ήταν απλά γελοίος, απίστευτα τραγικός. Ατομικά τώρα, οι μόνοι που προσπάθησαν κάτι να κάνουν ήταν οι Λιόλιος, Γιαννίτσης και Χινατσέλι. Οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν κυμάνθηκαν μεταξύ κάτω του μετρίου έως και ανύπαρκτου, με χειρότερο όλων τον Σουνά.



Τι μέλλει γενέσθαι;

Δεν θα τα βάψουμε μαύρα. Το ρόστερ είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και το λέγαμε. Είναι καλό που προήλθε νωρίς αυτή η σφαλιάρα για να ξυπνήσουν και στην ομάδα αλλά και στη διοίκηση. Ειδικά από τη στιγμή που οι 2 μαύροι χαφ θα παίξουν από Γενάρη και μετά, θα πρέπει να κινηθούν για τουλάχιστον άλλες 3 μεταγραφικές κινήσεις.

Εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα. Ξέραμε εξ αρχής ότι η άνοδος φέτος μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα 'ναι. Ξέραμε επίσης ότι μόνο με το όνομα δεν νικάς τα παιχνίδια. Επιβάλλεται σκληρή δουλειά από όλους ώστε να δούμε την ομάδα να καθαρίζει γρήγορα από αυτή την κωλοκατηγορία που βρίσκεται.


Δύο είναι τα σίγουρα για σήμερα:

1) Ο ΆΡΗΣ μόλις γνώρισε την μεγαλύτερη ξεφτίλα της 100χρονης ιστορίας του.
2) Ο κόσμος του ΆΡΗ αξίζει Τσάμπιονς Λιγκ (αυτό ήταν γνωστό).




ΑΡΗ ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

5 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 21 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6:53 μ.μ.

Πολυ σωστα νικο , τραγικη η ομαδα οσο ειδα το ματς. Ευτυχως που δεν πηγα στο γηπεδο !

Οπως ειχαμε πει πολλες φορες στα αρθρα μας , η ομαδα θελει ενισχυση! Σημερα αυτο φανηκε στο γηπεδο και χασαμε 3 βαθμους. Χωρις εναν εμπειρο χαφ και εναν επιθετικο (τουλαχιστον) θα εχουμε προβλημα...

Προς το παρον κατω τα κεφαλια , δουλεια στην προπονηση και ας αφησουμε πισω μας αυτη την κακη παρενθεση!

Giorgos T. είπε... 21 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6:58 μ.μ.

Α και επειδη το ξεχασα , για τον Γκολια σημερα που ηταν πραγματικα αγνωριστος :

Στο φιλικο με την Γιαβορ ειχε δειξει οτι κανει τακλιν με το παραμικρο και μαλιστα επικινδυνα ! Σημερα απο ενα τετοιο τακλιν κερδισαν το 2ο πεναλτι οι "γηπεδουχοι"

Το ειχα πει μαλιστα και στο αρθρο οτι πρεπει να τα προσεξει αυτα γιατι θα δημιουργησει προβλημα στην ομαδα...

Ανώνυμος είπε... 21 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:46 μ.μ.

Πείτε κάτι και για τον μεγάλο Καλαιτζίδη που τόσο καιρό ετοίμαζε την ομάδα για τη Β΄!!!!!Αυτό που είδαμε σήμερα είναι δικό του δημιούργημα!!

Vamos_G1 είπε... 21 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:18 μ.μ.

Αυτό το ρόστερ είναι για Γ'... Θέλουμε επειγόντως παίκτες. Ότι έλεγε από την αρχή ο Καλαϊτζίδης. Τι άλλο θες να πούμε δλδ?

Ανώνυμος είπε... 22 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:26 μ.μ.

ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ, ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ:

1) ΑΜΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

2) ΕΞΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΚΕΣ ΔΙΑΤΗΣΙΕΣ

3) ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ