Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Θύελλα Φιλώτα - Άρης Preview

Μετά την ντροπιαστική ήττα από τον Καμπανιακό , ακολουθεί σήμερα ο αγώνας κυπέλλου Γ εθνικής με την Θύελλα Φιλώτα.

Ο Άρης πρέπει να δείξει ότι ξεπέρασε το σοκ της ήττας και ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες , ξεκινώντας με το διπλό στην Φλώρινα.

Αν είναι στόχος το κύπελλο ? Στόχος είναι οι νίκες ! Σε όλες τις διοργανώσεις και με κάθε αντίπαλο ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ !

Πάμε τώρα να δούμε την πιθανή ενδεκάδα για σήμερα :







 Αφού  μέχρι τώρα δεν υπήρξε μεταγραφική ενίσχυση , οι επιλογές είναι για άλλη μια φορά μετρημένες. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα ,ώστε να επανέλθουμε στις νίκες.

Ο Μπαιμάκης επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια , μετά την αποβολή του Καρατζιοβαλή ενώ στην άμυνα θα μείνει εκτός ο Γιαννίτσης και θα παίξει ξανά σέντερ μπακ ο Γκόλιας.

Στο κέντρο ο Σταυρόπουλος θα παίξει δεξιά , ο Γκίνο (κέντρο) και ο Λίονης (αριστερά)  θα παρουν φανέλα βασικού και ο Σουνάς ως κεντρικός χαφ , θέση στην οποία διακρίθηκε στον αγώνα με την Καστοριά.

Στην επίθεση θα είναι ο Χιντασέλι ενώ παίζεται η δεύτερη θέση με Ρένια και Καπνίδη να διεκδικούν θέση βασικού.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:30 π.μ.

H OMADA UELEI ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΩ ΕΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΥΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ..ΟΥΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ-ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ...2 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΝΑΝ ΧΑΦ

Ανώνυμος είπε... 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:07 π.μ.

Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΜΑΣ ΧΑΛΑΓΕ? ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΕΣΤΩ!!!