Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Μάριος Παπαδόπουλος στον ΆΡΗ

''Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάριου Παπαδόπουλου.
Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, που βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του από τη Βέροια στην ομάδα μας, γεννήθηκε στις 10/12/1992 στη Νάουσα Ημαθίας, έχει ύψος 1,80 και βάρος 78 κιλά.
Επαγγελματικά ξεκίνησε την καριέρα του το 2008 από τον Μακεδονικό. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν οι Πόντιοι Κατερίνης. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα (29 συμμετοχές και 8 γκολ) και μετά την ολοκλήρωσή της μεταγράφηκε στη Βέροια.  
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει διατελέσει διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Παίδων (U-17)''

Άλλο ένα συντοπιτάκι μου λοιπόν. Το παιδί αυτό ήταν για μεγάλη καριέρα, ωστόσο άρχισε την κακή εξωγηπεδική ζωή και ξέπεσε κάπως. Πέρσι όμως έκανε κατπαληκτική σεζόν με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα (τη δεύτερη ομάδα μου), σκοράροντας πολλά και κρίσιμα γκολ, με σπουδαιότερη εμφάνιση αυτή απέναντι στη Λάρισα, όπου έβαλε 2 γκολ αγωνιζόμενος ως αλλαγή! Φυσική του θέση είναι πίσω από τον φορ, αγωνίζεται όμως και στα πλάγια και στην κορυφή. 

Καλή επιτυχία Μάριε!!!

3 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:05 μ.μ.

Ο νικος εχει παρτιδες με μεγαλομανατζερ και προωθει τους συντοπιτες του στην ομαδα μας !

Γραφει και καλες κριτικες για να πιστευουμε οτι ειναι και καλοι :P

Unknown είπε... 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:18 μ.μ.

Χαχαχαχαχαχαχαχααχ

Αν θυμασαι για τον Καπνιδη δεν ελεγα και τα καλυτερα :P

Giorgos T. είπε... 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:51 μ.μ.

Κρυβεις καλα τα ιχνη σου , πρεπει να το παραδεκτω...