Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοινώθηκαν Φερνάντες, Χινατσέλι

2 ακόμα μεταγραφές, εκ των οποίων η μία είναι αρκετά δυνατή, πραγματοποίησε ο ΆΡΗΣ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι 18 Σεπτέμβρη λήγει η προθεσμία για τις μεταγραφές.

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο αμυντικό Βάσκο Φερνάντες και τον Ελληνογεωργιανό μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Χινατσέλι.




Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

''Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΣ ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Βάσκο Ερκουλάνο Σαλγάδο Ντα Κούνα Μάγκο Φερνάντες.
Ο 27χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός (αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της άμυνας) βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία και υπέγραψε για τρία χρόνια με την ομάδα μας.
Ο Βάσκο Φερνάντες γεννήθηκε στις 12/11/1986 στην πόλη στο Ολάιο της Πορτογαλίας, έχει ύψος 1,83 και βάρος 78 κιλά.''



Το who is who


Γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1986 στο Ολάϊο της Πορτογαλίας και αγωνιστίστηκε στην τοπική ομάδα για πρωτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο το 2005 στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Την επόμενη χρονιά παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπορντό, στην οποία δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί. Επέστρεψε για να δοθεί και πάλι δανεικός στην Σαλαμάνκα με την οποία έκανε πολύ καλή σεζόν, έχοντας συνολικά 18 παρουσίες.
Οι επιδόσεις του στην Ισπανία ανάγκασαν την Λεϊσόες να τα… σκάσει στην Ολανένσε και να τον αποκτήσει. Αφού πρώτα αγωνίστηκε στα μισά (16) σχεδόν παιχνίδια με την Λεϊσόες και την βοήθησε να ερματίσει στην 6η θέση του πρωταθλήματος πήρε τον δρόμο της “επιστροφής” για την Ισπανία, αλλά και πάλι ως δανεικός.
Αυτή τη φορά στο Βίγκο και στη Θέλτα ,όπου κατέγραψε 28 συμμετοχές, σε μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.Ακολούθησε τη σεζόν 2011/12 η Μπέιρα Μαρ (καμία συμμετοχή) και η Ολανένσε. Στην επιστροφή του στο Ολάϊο κατέγραψε 33 συμμετοχές. Η πιο πλήρης του χρονιά από άποψη συμμετοχών. Με τον Πλατανιά πέρσι κατάφερε να αγωνιστεί σε 30 αγώνες, αποτελώντας βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας των Κρητικών.
Ως διεθνής, έχει καταγράψει 5 συμμετοχές με την Κ20 της Πορτογαλίας και 11 με την Κ21.

(πηγή: pressaris.gr)



Γνώμη μου

Πολύ καλή κίνηση από την ομάδα. Ο Φερνάντες προσδίδει στον Άρη την απαραίτητη εμπειρία που έλειπε από το κέντρο της άμυνας, και μαζί με Γιαννίτση και Γκόλια θα συνθέσουν μία δυνατή τριάδα. Είναι μεταγραφή επιπέδου σούπερλιγκ και ευελπιστούμε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Καλή επιτυχία με τη φανέλα του Άρη μας Βάσκο!




Βίντεο







Ο Αλέξανδρος Χινατσέλι στον ΆΡΗ


''Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΣ ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Χιντασέλι.
Ο 20χρονος μέσος (αγωνίζεται και στις δύο πλευρές), ο οποίος έκανε σήμερα το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας στο «Δασυγένειο», γεννήθηκε στις 16/2/1994 στην πόλη Βορονές της Γεωργίας, έχει ύψος 1,76 και βάρος 70 κιλά.
Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Δόξα Δράμας. Στην ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας αγωνίστηκε δύο σεζόν (2012-’13 και 2013-’14) και μετράει συνολικά 34 συμμετοχές.''    

Δε νομίζω να είναι μεταγραφή για βασικός, αλλά το σίγουρο είναι ότι προσθέτει επιλογές και βάυθος στο ρόστερ, αφού αγωνίζεται τόσο και στις 2 πλευρές, όσο και στην κορυφή της επίθεσης ή και δίπλα στον επιθετικό. Το παλικάρι δεν το γνωρίζω ούτε το έχω δει, αλλά απ' όσο βλέπω ακούγονται πολύ καλά λόγια. Μακάρι να αποδειχθεί και στο γήπεδο αυτό! Καλή επιτυχία Αλέξανδρε!


1 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 17 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:50 π.μ.

Με τον Φερναντες μπορει να δουμε και τον Γκολια να παιζει και παλι ως αμυντικο χαφ που ειναι και η φυσικη του θεση.

Καλη επιτυχια και στους 2 με την φανελα της ομαδας μας!