Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Χάος, χάος, χάος . . .

Τα λόγια είναι περιττά. Όσοι άκουσαν τα μέλη της Κ.Μ.Α. πριν λίγο κατάλαβαν τι γίνεται στην ομάδα. Ακόμα και γω που γράφω αυτή την στιγμή, δεν έχω λόγια. Αισθάνομαι σαν να γράφω μηχανικά - από συνήθεια. Χ - Α - Ο - Σ - ! ! ! Η μόνη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό. Απελπιστική κατάσταση.


Τα όσα ειπώθηκαν είτε τα ακούσατε, είτε τα διαβάσατε. Αυτό που καταλάβατε ήταν ότι πρεπει να ξυλωθεί ο κόσμος της ομάδας, μέχρι τέλη Ιουλίου για να δώσει 1.000.000 Ευρώ. Και άλλες χίλιες δυο διαφωνίες, που δικαιολογήθηκαν ως διαφωνίες για τον ΆΡΗ. Τίποτα Κυριοι.

Βυθιζόμαστε και ονειρευόμαστε . . .


Χαμηλή η κίνηση στα διαρκείας μέχρι στιγμής. 1.500 περίπου. Προσωπικά, αν θυμάστε έκανα λόγο για τουλάχιστον 5.000 από τα δύο πέταλα. Ούτε καν τα μισά μαζεύτηκαν τρείς εβδομάδες τώρα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, μαθαίνουμε ότι χρειαζόμαστε 1.000.000 Ευρώ. Και μάλιστα, λέχθηκε ότι αυτό το ποσό θα είναι μία σταγόνα. Μετά θα ακολουθήσουν και άλλες απαιτήσεις.

Εξαιρετικά δύσκολο έως ακατόρθωτο να μαζευτεί αυτό το ποσό από τον κόσμο μέσω των διαρκείας, στις επόμενες δύο εβδομάδες.  Μα και ακόμα κι αν μαζευτεί, στο "καπάκι" θα απαιτηθεί κι' άλλο ποσό. Και μετά κι' άλλο.

Ο κόσμος δεν είναι σε θέση να καλύψει τα ποσά αυτά. Το 'χουμε γράψει πολλές φορές απο δω. Μακάρι, να βγω ψεύτης. Εύχομαι να βγω ψεύτης.

Η περίπτωση της απόκτησης άλλου ΑΦΜ, αποκλείστηκε. Ταυτόχρονα, αποκλείστηκε και η περίπτωση της πτώσης στην Δ Εθνική. Συζητήθηκε η υπαγωγή στο άρθρο 99. Υπήρξαν διαφωνίες, όμως.

Δεν . . . Παιδιά, δεν . . . Χ Α Ο Σ . . . Δεν έχω λόγια. Δεν μου αφήνουν κάποια ελπίδα οι καταστάσεις και οι χειρισμοί.

Τι να πω. Κάποιος φίλος δίπλα στο τσάτ μου είπε να πουλήσουμε τους Γιαννιώτα-Κατίδη (αν απορριφθεί η προσφυγή του) με παραπάνω χρήματα απο τις ρήτρες τους. Ακομα κι αυτό να γίνει, κερδίζεις μία μικρή μάχη. Στην συνέχεια τι θα κάνεις ; ; ; Τι θα πουλήσεις ; ; ;

Και πέρα από αυτό... Χάσαμε τον Ακόστα (ένα σημαντικό "όπλο", επιθετικά), να χάσουμε και τον Γιαννιώτα... Μετά, θα αρχίσουμε να σφίγγουμε και αγωνιστικά. Εν πάση περιπτώση, λες ότι χρήματα να έρθουν και βλέπω μετά το αγωνιστικό.

Μπρος γκρεμός, πίσω ρέμα, δεξιά καταρράκτης και αριστερά τοίχος είναι η φάση.

Οι ελπίδες, μέρα με την μέρα σβήνουν. Ακόμα και γω που είμαι φύση αισιόδοξος, δεν βλέπω "φως".

Και αυτό που σκέφτομαι πλέον είναι ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.

Η λύση δεν είναι μόνο ο κόσμος. Δεν ξέρω αν το κάνετε συνειδητά αυτό και στρέφεστε συνέχεια στον κόσμο. Κουράσατε ! ! ! Σε λίγο, από αντίδραση ψυχολογική ο κόσμος δεν θα βοηθήσει.

Και εφόσον η κατάσταση είναι τραγική, αφήνουμε τους εγωισμούς και τις κακίες στην άκρη και κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυανατό για να σ΄σουμε την κατάσταση.

Αυτά. Και πολλά έγραψα. Δεν είχε νόημα να γράψω, ούτε είχα και ψυχολογία. Και αυτά που γράφω τα λέμε και τα ξαναλέμε.

Δυστυχώς, αρχίζω να αισθάνομαι ότι το "όσο ζω ελπίζω" σιγά σιγά σβήνει . . .

4 σχόλια:

VardARIS είπε... 12 Ιουλίου 2012 στις 8:49 μ.μ.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει, άλλοι αρχίζουν και το χάνουν, αν δεν το έχουν χάσει εδώ και καιρό (Σκόρδας) και η κατρακύλα οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε υποβιβασμό...

Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί αυτό το ποσό. Και έχεις καθημερινά άλλους αστείους να λένε ότι πρέπει να πάμε γονατιστεί σε πρώην παράγοντες. Σε αυτούς που ο Άρης καταστρέφεται και αυτοί γελάνε με την κατάντια μας.

Αντε ρε γαμ... ανίκανοι είστε όλοι.

jim είπε... 12 Ιουλίου 2012 στις 9:43 μ.μ.

Ο καθένας κοιτάει την πάρτι του. Το εμείς που λέγεται οι μόνοι που το νοιωθουν ειναι οι δύο παλαιμαχοι (Λαμπριακος-Κατσιαούνης). Οι περισσότεροι έχουν ξεφύγει.

Την λογομαχία αυτή του πρώην προέδρου με τον ηγεσία, δεν την είχα ακούσει. Από το link Που εβαλες στο τσατ την ακουσα.

Ο ορισμός της κατάντιας και του ξεκατινιάσματος. Και το μεσημέρι στο συμβούλιο, ένας άρχισε να λέει κάτι για γκόμενες και πηδήματα και οργασμούς για παράδειγμα και διέκοψαν την σύνδεση αμεσως οι σταθμοί.

Δηλαδή, λιγο σεβασμος ρε σεις. Υπαρχουν μικροφωνα. Ακουγεστε.

Πάλι λογομαχησαν μεταξυ τους και έλεγαν για τον ΑΡΗ, το κανουμε. Τι λετε ρε.. Και ήταν και νευρικοί στις ερωτησεις των ρεπόρτερ περι εσωτερικής κόντρας.

Αυτοί, λοιπόν βγηκαν να μας ζητησουν βοηθεια. ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ, τον μπελά μου μέσα. Ποιοιοιοιοι ; ; ; Αυτοί, που δεν βγάζουν άκρη μεταξύ τους.... Και μας την λένε κιόλας...

Ρε δεν ντρέπεστε να μας την λέτε ρεεεεε....; ;;;;

Μ'αυτό το στυλάκι, πιστεύετε ότι θα κερδίσετε έστω και εναν οπαδό;;;

Δυστυχώς, ο ΆΡΗΣ κατασπαράχτηκε. Άλλοι εφυγαν, άλλοι έμειναν γιατί έχουν νομικά και περιουσιακα ζητηματα να τρεχουν ακόμα.

Και όσο υπάρχει στην ομάδα, έστ κι ενας από αυτους που κατασπάραξαν, η ομάδα θα είναι έρμαιο...

Δεν θα πω ακόμα αυτό που είπε ο φίλος μου, ο VardARIS, στο τέλος. Το Αντε ρε γαμ... ανίκανοι είστε όλοι.

Θέλω να το πω, αλλά κρατιέμαι ακόμα. Πιστεύω, όμως, ότι δεν θα αργήσω και γω να το πω, έτσι πως πάτε όλοι σας εκεί...

Unknown είπε... 12 Ιουλίου 2012 στις 10:12 μ.μ.

Εγώ όμως θα το πω ανοιχτά αδέρφια! Αντε και γαμηθείτε ρε μαλάκες που έχετε καταστρέψει την ομάδα που αγαπάμε! Και έχετε το θάρρος να βγαίνεται και να λέτε ότι ο κόσμος δε στηρίζει όσο θα 'πρεπε! όλοι έχουν τα ίδια λεφτά! Μαλάκες!

Υποτίθεται ότι είστε στις θέσεις που είστε για να βρείτε κάποια λύση! Και όχι για να κλαίγεστε στον κόσμο και να ζητάτε περισσότερη βοήθεια! Σας καλομάθαμε βλέπω! Άθλια όντα, καταστροφείς του Άρη!

Αν είχατε τα αρχίδια κύριε(;) Σκόρδα, ναι, τώρα λέω ονόματα, αν είχατε τα @@ θα βγαίνατε και θα παραδεχόσασταν τα λάθη σας και δεν θα απειλούσατε τη χωή του προέδρου και δεν θα μαλώνατε με οπαδούς στο ραδιόφωνό σας (βλ. το βιντεο που αναφερει ο τζιμ)!

Αντε ηλίθιοι, στο τέλος θα μας τα πρίξετε όσο δεν πάει άλλο και θα δούμε ακόμα και αποχή απ' τα διαρκείας λόγω μαλακιών σας! Βγαίνει ο άλλος και λέει ότι με λιγότερο από 1 εκ. μέχρι το τέλος του μήνα ο Άρης καταστρέφεται και αυτό ιθα το δώσει ο κόσμος! Ρε παίζεται με τη νοημοσύνη μας; Ρε μας περνάτε για τελείως μαλάκες;

Α σιχτήρ, μου σπάσαν τα νεύρα, στο τσατ προσπάθησα να κρατηθώ ήρεμος και αναφερθώ οερισσότερο στην επιτυχία των αλανιων!

Μικρός Σκάουτερ είπε... 13 Ιουλίου 2012 στις 3:53 μ.μ.

Το κόλπο "να τα ρίξουμε στον κόσμο" είναι κάτι ευρέως αποδεκτό και χρησιμοποιήσιμο από τις διάφορες εν Ελλάδι ομάδες. Το κάνουν ήδη στην ΑΕΚ, όπου και περιμένουν ΜΟΝΟ από τον κόσμο να σώσει την ομάδα, το ίδιο γίνεται και στον Παναθηναϊκό με τη δημιουργία της Συμμαχίας, το ίδιο γίνεται και στον ΠΑΟΚ, όπου ο κόσμος αποτελεί τον βασικό χρηματοδότη.

Δυστυχώς όμως για όλες τις ΠΑΕ ο κόσμος και έχει αντιληφθεί το παραμύθι και δεν δείχνει ουδεμία διάθεση να εισφέρει για να βλέπει ένα μέτριο πράγμα, ένα μέτριο αποτέλεσμα. Είναι και οι οικτρές οικονομικές συνθήκες στη πατρίδα μας που δεν επιτρέπουν, πρακτικά, στις ΠΑΕ να ελπίζουν στον κόσμο. Υπάρχουν διοικήσεις, υπάρχουν μεγαλομέτοχοι, αυτοί διαχειρίζονται την ομάδα, αυτοί οφείλουν να την βγάλουν από το τέλμα (όπου ομάδα, οποιαδήποτε ΠΑΕ).

Τα πράγματα φαντάζουν ζοφερά και για τον Άρη αλλά και για άλλες ΠΑΕ, με την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ να βρίσκονται στο προσκήνιο. Κακά τα ψέμματα, αυτό που θα σώσει, πλέον, είναι να μπει κάποιος με πορτοφόλι. Με ημίμετρα δεν γίνεται δουλειά και αυτό διότι καμία ΠΑΕ δεν έχει αναπτύξει πλάνο εξόδου από την κρίση. Και δεν βλέπω και διάθεση για κάτι τέτοιο. Θα δούμε τελικά που θα οδηγήσει όλο αυτό.

Υ.Γ Η απώλεια του Ακόστα είναι μεγάλη. Χαρισματικός μέσος, από τους πιο καλούς παίκτες της περσινής σεζόν για τον Άρη. Μετά τον Ούμπιντες ότι πιο ποιοτικό. Ελπίζω να καταφέρουν τελικά να κρατήσουν τους Κατίδη και Γιαννιώτα, αν και ακούγεται πολύ δύσκολο αυτό με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα.