Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Θέμα με Καζναφέρη

Έχει προκύψει θέμα ακόμα και αποχώρησης Καζναφέρη, λόγω του χθεσινού πειθαρχικού παραπτώματος κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με την Παλέρμο. Ο Κατσαβάκης ξεκαθάρισε πως αν δε ζητήσει μέχρι σήμερα συγγνώμη θα φύγει από την ομάδα.



Υπενθυμίζω πως χθες ο Καζναφέρης έγινε αλλαγή μόλις στο 19' λόγω της κακής του αγωνιστικής απόδοσης. Ο ίδιος αντέδρασε έντονα την ώρα της αντικατάστασής του, ο Κατσαβάκης του πρόσταξε να ησυχάσει, αυτός συνέχισε να αντιμιλάει και ο κόουτς τον έστειλε αποδυτήρια.

Επίσης, σήμερα δε συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση της ομάδας.

Εγώ είμαι κατά και των δύο. Από τη μία, Κώστα, αφού ξέρεις ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές καλείσαι να γίνεις ένας από τους ηγέτες σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Γιατί κάνεις έτσι; Τέτοιες ώρες το τελευταίο που θέλουμε είναι εντάσεις και τσακωμοί. Υποτίθεται ότι το κλίμα εκεί είναι οικογενειακό και όλοι σέβεστε τις αποφάσεις του προπονητή. Και σε είχα και για άψογο χαρακτήρα.

Από την άλλη κι εσύ ρε κόουτς, για μια ένταση της στιγμής θα αποδυναμώσεις την ομάδα; Μη μας θυμίζεις τον Πρόμπιερζ! Επειδή ήταν σε μία στιγμή εκνευρισμού ο Κώστας δε σημαίνει ότι έφυγε κιόλας! Καλύτερα να κάτσεις να το συζητήσεις ήρεμα, κι αν δεις ότι συνεχίσει, κάνε ότι νομίζεις. Αλλά στα καλά καθούμενα να διώξεις έναν άκρως σημαντικό παίκτη;

Εγώ καταδικάζω τη συμπεριφορά του Καζναφέρη, αλλά θέλω σε τέτοιες δύσκολες ώρες, τουλάχιστον παίκτες και τεχνικό τιμ να είναι ενωμένοι και όχι να μαλώνουν από το τίποτα.

Το προτιμότερο είναι να ξεχαστούν όλα και να συνεχίσουμε συσπειρωμένοι.

1 σχόλια:

VardARIS είπε... 31 Ιουλίου 2012 στις 12:19 π.μ.

Εντάξει τέλος καλό, όλα καλά... Ζήτησε συγγνώμη και επιστρέφει στις προπονήσεις από αύριο.

Καλό θα είναι οι "παλιοί" να δίνουν το καλό παράδειγμα, στους μικρούς και όχι να σηκώνουν μπαϊράκι, τώρα που ξέρουν ότι η ομάδα τους χρειάζεται...