Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Την περασμένη εβδομάδα ήταν 6 μέλη του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. που παραιτήθηκαν. Χθές, 4 μέλη του Δ.Σ. της Κ.Μ.Α. δήλωσαν ότι δεν θα βάλουν υποψηφιότητα. Σήμερα, ο Εκτελεστικός χαιρέτησε και επίσημα. Επίσης, σήμερα παραιτήθηκαν άλλα δύο μέλη του Δ.Σ. της ΚΜΑ. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος. Βροχή παραιτήσεων, δηλαδή. Και εύλογα γεννιέται το εκατομμυριοστό πλέον ερώτημα για τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ . . . Όλοι εσείς Γ Ι Α Τ Ι δεν παραιτηθήκατε πριν το "καράβι βουλιάξει" ; ; ; Τι περιμένατε ; ; ;


Μάλιστα, η παραίτηση του Προέδρου και Αντιπροέδρου της Κ.Μ.Α. έκανε αναφορά σε κατάλυση θεσμών και σε πεζοδρομιακές καταστάσεις. Ήμαρτον ! ! ! Δηλαδή, αν εσείς μιλάτε για πεζοδρομιακές καταστάσεις και κατάλυση θεσμών, ο απλός ΑΡΕΙΑΝΟΣ οπαδός που σας στηρίζει τόσα χρόνια τι πρέπει να πει ; ; ;


Και μιλούν για πεζοδρομιακές καταστάσεις άνθρωποι που έκαναν αγώνες σε δρόμους, πεζοδρόμια, κεντρικές οδούς και πλατείες για να "έρθει" ο ΆΡΗΣ σε χέρια ΑΡΕΙΑΝΩΝ. Που στην τελική, αυτοί οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ που ήθελαν να διώξουν τους "κακούς" επενδυτές και παράγοντες ήταν αυτοί που με τις λάθος επιλογές και τις κακές διαχειρήσεις έφτασαν την ομάδα στο χείλος του γκρεμού, τώρα. (Δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα. Για όλες τις διοικήσεις από το 2004 και μετά λέω).

Ο ΆΡΗΣ ή καλύτερα τα στελέχη του ΆΡΗ (γιατί ο ΆΡΗΣ δεν είναι όλοι αυτοί ασφαλώς) πρέπει να είναι από τις λίγες εταιρίες παγκοσμίως (ίσως και η μόνη εταιρία) που συνεχώς την "λέει" - κατηγορεί τους πελάτες της. Όπου πελάτες για μια εταιρία, βάλτε οπαδούς.

Δηλαδή, ρε σεις . . . Αγοράζαμε διαρκείας πόσα χρόνια, πληρώναμε για οικονομικές ενισχύσεις λόγω προστίμων, αγοράζαμε προϊόντα της ομάδας, τρέχαμε εκδρομές και έρχεστε και μας λέτε για πεζοδρομιακές καταστάσεις ; ; 

Δηλαδή, ρε σεις . . . Με 4-5.000.000 Ευρώ έσοδα από την πορεία στο Europa League την σεζόν 2010-2011, συν το τηλεοπτικό συμβόλαιο της nova, συν τα διαρκείας της χρονιάς εκείνης, συν την φυγή του Κούπερ, το ταμείο της χρονιάς εκείνης ήταν αρνητικό και κάνετε λόγο για πεζοδρομιακές καταστάσεις ; ; ;

Δηλαδή, ρε σεις . . . Αναλάβετε μία ομάδα, η οποία είχε χρεή ρυθμισμένα, μία ομάδα η εμπορικότητα της οποίας εκτοξεύτηκε και τα έσοδα ήταν πολλά, υπήρχαν και τρείς πωλήσεις (Αβρααμ, Γιάχιτς, Βαγγελη) που και οι τρείς συνολικά έφεραν έσοδα περίπου 3.500.000 Ευρώ και μας μιλάτε για πεζοδρομιακές καταστάσεις ; ; ;

Και πάμε στην Π.Α.Ε. ! ! ! Η οποία εκλέγεται μέσα από τον φορέα της Κ.Μ.Α. Όλοι τους εκεί έφερναν, έφερναν και ξαναέφερναν δεκάδες απίθανους λατίνους κλπ παίχτες. Τους οποίους παρόλο που πολλοί ΑΡΕΙΑΝΟΙ τους "πετύχαιναν" συνεχώς να ξενυχτούν και να κάνουν κακή εξωγηπεδική ζωή, τους στήριζαν γιατί πίστευαν στο "καλό" του ΆΡΗ. Άλλαζαν, τους προπονητές σαν τα πουκάμισα στην Π.Α.Ε.

Και όταν μια φορά ο κόσμος ζήτησε να μάθει τον λόγο που δεν κάνετε μία επέμβαση σ' αυτές τις καταστάσεις, απαντήσατε ότι είναι θέματα της ΠΑΕ. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τα 9.500 μέλη έμειναν μόνο 1500 (περίπου εκει είναι) ενεργά και δεν έγιναν 20.000 ; ; ; Και θα κάνετε λόγο για κατάλυση θεσμών και πεζοδρομιακές καταστάσεις ; ; ;

Δηλαδή, τι έπρεπε να κάνει ο κόσμος ; ; ; Να σας χειροκροτήσει ; ; ; Αφού βλέπει χαλαρότητα, ηρεμία, έλλειψη κινητικότητας . . .

Ο ΆΡΗΣ είναι ο ΛΑΟΣ του. Μην κατηγορείται τον πιο ταλαιπωρημένο και πικραμένο λαό ομάδας.

Η ομάδα καταστρέφεται ! ! ! Οι περισσότεροι  παράγοντες έφυγαν. Δεν ξέρουμε καν, αν η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι αναστρέψιμη. Με δεδομένη την δύσκολη εποχή μας, μάλλον δεν είναι αναστρέψιμη. Γιατί, έπρεπε να φτάσουμε εδώ ; ; ; Και αν δεν έφτανε στο απροχώρητο η οικονομική κατάσταση, πότε θα δήλωναν παραίτηση όλοι ; ; ;

Ειλικρινά, ο κίνδυνος είναι τεράστιος. Η απογοήτευση και η δισπηστία του κόσμου μεγάλη. Οι περισσότεροι, δεν βλέπουν "φως στο τούνελ". Ακούν, ξανά και ξανά ονόματα επιχειρηματιών, προσκλήσεις, καλέσματα αλλά από ουσία μηδέν.

Οι περισσότερες ομάδες, προχωρούν σε μεταγραφές, ανανεώσεις συμβολαίων και εμείς ακόμα δεν έχουμε ξεκαθαρίσει τα οικονομικά μας. Περί ενημερότητας, περί οφειλών, περί παραγόντων και Δ.Σ. ! ! ! Καλά για το αγωνιστικό, ούτε λόγος.

Ο καιρός περνάει. Ποια η διαφορά της κατάστασή μας πριν 1,5 με 2 μήνες από τώρα. Χειρότερη είναι η απάντηση. Βελτίωση μηδέν. Και όχι μόνο βελτίωση μηδέν, αλλά βαδίζουμε από το κακό στο χειρότερο.

Πρέπει να βιαστούμε ! ! ! Η ομάδα, πάνω απ' όλα χρειάζεται εισροή μετρητών. Όσοι άνθρωποι ασχοληθούν στο άμεσο μέλλον απαιτείται να θέσουν ένα πλάνο. Κυρίως διοικητικο - οικονομικό. Να παρθούν άμεσα αποφάσεις για την πορεία - για την συνέχεια της ομάδας. Κάτι πρέπει να κάνουμε. Η αργοπορία είναι εχθρός μας ! ! !

Πάνω απ' όλα, χρειάζονται κινήσεις ουσίας. Όχι παρέλαση ονομάτων, τυπικές συζητήσεις, απλές έρευνες. Αποφάσεις, πλάνο και πράξεις ουσίας είναι τα ζητούμενα.

Υ.Γ. 1: Ο κόσμος της ομάδας, λέει τόσο καιρό να γίνει οικονομικός - διαχειριστικός έλεγχος. Γιατί δεν γίνεται ; ; ; Τι περιμένετε ; ; ; Έλεγχος, χθες . . .

Υ.Γ. 2: Ο Νέτο, μπορεί να είναι "ξένος" παίχτης, όπως συνηθίζω να γράφω, όμως αποδείχτηκε πιο δικός μας και απο κάποια παιδιά των σπλάχνων μας. Αυτό εννοώ, όταν λέω να έχουμε λίγους και καλούς ξένους (στην υπηκοότητα) παίχτες. Με αγωνιστικό ταλέντο, με φιλότιμο, με καλά χαρακτηριστικά στοιχεία.

Υ.Γ. 3: Τον ΛΑΟ της ομάδας, τον ισοπεδώσατε. Μόνο με αλήθεια και σεβασμό θα τον ξανακερδίσετε. Και ο σεβασμός σ' αυτές τις περιπτώσεις κερδίζεται. Δεν απαιτείται ! ! !

Υ.Γ. 4: Στις μέρες μας, πλέον η υπομονή έπαψε να είναι αρετή. Αρετή, πλέον είναι οι πράξεις. Η  Ο Υ Σ Ι Α, δηλαδή ! ! !







4 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 15 Ιουνίου 2012 στις 1:12 π.μ.

Κι εγώ απογοητευμένος είμαι, αλλά υποστηρίζω την Αρειανάρα και δεν θα πάψω να την υποστηρίζω ακόμα κι αν πέσει Ω' Εθνική ή πληρώνει τους παίχτες με σαγιονάρες.

Υ.Γ. Οι ντρίμπλες στην αλήθεια πρέπει να σταματήσουν.

jim είπε... 15 Ιουνίου 2012 στις 12:44 μ.μ.

Το ζητούμενο φίλε kanthare είναι να βρούμε άμεσα τρόπους για να συνεχίσει η ομάδα. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και δύσκολα θα φανεί "φως" . . .

Ο κόσμος, αισθάνεται προδωμένος. Και δεν εχει αδικο.

Σε κάθε περίπτωση, όπως είπα πρεπει να βρεθουν τροποι να σωθει όσο γίνεται τουλάχιστον η κατάσταση. Γιατί έτσι πως ειμαστε τώρα, δεν είμαστε τίποτα.

Ποιες ντρίμπλες εννοείς στο υστερόγραφο ; ; ;

KANTHAR0S είπε... 17 Ιουνίου 2012 στις 3:03 μ.μ.

Ο κόσμος θέλει αλήθειες. Ειλικρίνεια. Λέγοντας να σταματήσουν οι ντρίμπλες στην αλήθεια, εννοώ να σταματήσουν τα ψέμματα, οι υπερβολές και οι ανακρίβειες.