Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Έγινε μια αρχή

Η πολυαναμενόμενη Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε και υπήρξαν εξελίξεις. Αυτό που προέκυψε ήταν νέο Δ.Σ. στην Π.Α.Ε. ! ! ! Λαμπριάκος, Κατσιαούνης, Ζαμπέτας, Στεφανίδης σύν τον έναν εκπρόσωπο της Κ.Μ.Α. και του Α.Σ. ! ! ! Επίσης, παρουσιάστηκαν επιτέλους τα εισιτήρια διαρκείας. Και η αλήθεια είναι ότι οι τιμές τους είναι χαμηλές. Πέρα από αυτά, παρουσιάστηκαν και οι υποψήφιοι για τις εκλογές του Δ.Σ. της Κ.Μ.Α στις 2/7.


Καταρχήν, το θετικό είναι ότι υπήρξαν εξελίξεις. Η Συνέλευση, αρχικά έχασε τον σκοπό της καθώς πολλά μέλη ξέφυγαν από το θέμα και το έριξαν στην θεωρία. Στην συνέχεια όμως πάρθηκαν οι αποφάσεις. Η ουσία και ο σκοπός, για να μπορέσουμε να κινηθούμε είναι τα λεφτά. Χωρίς αυτά δεν κάνουμε τίποτα . . .



ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ

Όλοι μας, οφείλουμε - για το καλό της ομάδας - να καταλάβουμε ότι η ομάδα γύρισε ξανά πολλά χρόνια πίσω. Βρισκόμαστε στο χείλος της καταστροφής. Έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις, γι' αυτό.

Πλέον, το να κάθεται ο κάθε παράγοντας και να αναλώνεται στο τι έκαναν οι προηγούμενοι και να το ρίχνει στα ευχολόγια, είναι χάσιμο χρόνου. Δεν έχουμε χρόνο για άλλες αναφορές στο παρελθόν. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Αν μείνουμε κολλημένοι στις προηγούμενες διοικήσεις και στο τι έπρεπε να κάνουμε και τι δεν κάναμε, το χάσαμε το "παιχνίδι". Από δω και πέρα απαιτείται ενότητα, συνεργασία και χρήμα.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Α.Ε.

Έγινε η εκλογή νέων προσώπων. Αυτό που περιμέναμε λίγο - πολύ όλοι μας. Ήταν γνωστό ότι η προηγούμενη διοίκηση θα αποχωρούσε. Δεν γινόταν να συνεχίσει. 

Η αλήθεια είναι ότι άργησε να οριστεί, κιόλας το νέο Δ.Σ. Δεν υπήρχε πολύς χρόνος. Τουλάχιστον, έγινε ένα βήμα, μία αλλαγή σ' αυτή την κατεύθυνση.

Για να συμπληρωθεί το Συμβούλιο, περιμένουμε τους εκπροσώπους από Κ.Μ.Α. και Α.Σ.

Λαμπριάκος και Κατσιαούνης βοήθησαν πολύ με την κίνηση να μπουν μπροστά στην επιτροπή οικονομικής βοήθειας. Θετικό ότι ανέλαβαν πόστο στην Π.Α.Ε.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εδω "μιλάει" ο κόσμος. Δεν θα μπω στην διαδικασία να πω τα γραφικά "όσοι πηγαν στον τελικό της Αθήνας να πάρουν" και "ΑΡΗΣ σημαίνει ΛΑΟΣ" και άλλα τέτοια γιατί αυτά κούρασαν.

Λίγα λόγια και καλά: Αρχικά, οι τιμές είναι οι πιο χαμηλές των τελευταίων χρόνων. Εγώ, που έπαιρνα διαρκείας κάθε χρόνο στην ένα, έδινα 175 - 185 και 190 Ευρώ. Τώρα η τιμή τόσο στην Θύρα 1, όσο και στην  Θύρα 3 (τα πέταλα δηλαδή) είναι μόλις 1 0 0  Ευρώ . . . Και συμπεριλαμβάνεται η συνδρομή στην Κ.Μ.Α.

Στην συνέχεια . . . Όσοι πιστεύουν στα διάφορα μοντέλα κάποιων Ευρωπαϊκών ομάδων (πχ Ντόρτμουντ, Μπάρτσα, Μπιλμπάο κλπ) που στηρίζονται στην συμμετοχή του κόσμου, στηρίζουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό ακούστηκε από πολλούς.

Γενικότερα, ο ΆΡΗΣ χρειάζεται χρήμα. Και ένα σημαντικό μέρος των εσόδων πρέπει να έρθει από τον κόσμο του. 5.000 διαρκείας στα πέταλα είναι 500.000 Ευρώ. Και με ακόμα 2.500 με 3.000 στις άλλες θύρες το πιάσαμε το περιβόητο εκατομμύριο.

Δεν ξέρω αν είμαι απαισιόδοξος ή αισιόδοξος. Απλά προσπαθώ να προσεγγίσω την κατάσταση. Κατανοώ, την δυσκολη οικονομικη θεση όλων. Όπως και την πίκρα τους.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ Κ.Μ.Α.

Παρουσιάστηκαν ένας ένας και τοποθετήθηκαν. Στις 2/7 θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Κ.Μ.Α.

Καλό θα ήταν να γινόταν νωρίτερα. Σε 3-4 μέρες από τώρα. Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ

Προτρέχουμε τώρα, αλλά πιάσαμε τέλη Ιουνίου. Όπως καταλαβαίνουμε η ομάδα θα παλέψει για την παραμονή της του χρόνου, πιθανόν.Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, εκεί είμαστε.

Εκρεμμούν επίσης, οι προσφυγές των παιχτών και τα χρωστούμενα σ' αυτούς που έμειναν. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να επιτραπούν κάποιες ανανεώσεις και κάποιες προσθήκες παιχτών.

Το θέμα προπονητής αιωρείται. Όπως καταλαβαίνετε, το αγωνιστικό έχει δρόμο. Πιθανόν, να στηριχθούμε στους Βελλίδη, Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό, Καζναφέρη, Τριανταφυλλάκο, Καπετάνο, Γιαννιώτα ως κορμό, ας πούμε.

Και θα τους πλαισιώσουμε με τους υπόλοιπους νεαρούς που είχαμε πέρυσι είτε στην ομάδα μας, είτε δανεικούς αλλού.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ

Η ομάδα με τα νέα δεδομένα, "μπαίνει" σε άλλα μονοπάτια. Καλείται να βρει νέες λύσεις που θα τις φέρουν έσοδα σε θέματα μάρκετινκ. Καλείται να χειριστεί με διαφορετικό τρόπο κάποιες υποθέσεις, από τις οποίες θα έχει εισροή μετρητών. Καλείται να θέσει νέα πλάνα τόσο στο διοικητικο - οικονομικό οικοδόμημα, όσο και στο αγωνιστικό . . .

Και φυσικά για να φτάσουμε στο σημείο να ελπίζουμε πάλι, αυτό που χρειάζεται άμεσα είναι ένα . .

Χρήματα - χρήματα - χρήματα ! ! !

0 σχόλια: