Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια . . . Απαιτούνται πράξεις . . .

Τον τελευταίο καιρό ακούμε πολλούς ανθρώπους να κάνουν δηλώσεις σχετικά με την ομάδα μας. Άλλοι επειδή παραιτήθηκαν, άλλοι επειδή θέλουν να εμπλακούν στα κοινά του ΆΡΗ, άλλοι είναι παλιοί παράγοντες, άλλοι είναι άσχετοι με την κατάσταση αλλά ακούγονται τα ονόματά τους. Πολλές δηλώσεις, πολλά λόγια, πολύ ναι μεν αλλά, πολύ μπλά μπλά τελικά. Και όλα αυτά έχουν ως συμπέρασμα το απόλυτο τίποτα.


Κάθε μέρα ο κόσμος διαβάζει σε σάϊτ, εφημερίδες νέες δηλώσεις διάφορων ανθρώπων για τον ΑΡΗ και ακούει άλλες τόσες από τις εκπομπές των ραδιοφώνων. Λόγια και δηλώσεις Χ Ω Ρ Ι Σ  Ο Υ Σ Ι Α. Που το 90% δεν καταλήγουν πουθενά. Ας σταματήσει αυτό το παιχνίδι των δηλώσεων γιατί κούρασε. Όποιος γουστάρει να ασχοληθεί πραγματικά, ας μιλήσει με πράξεις. Στις 21/6 είναι μία ευκαιρία στην Γ.Σ. της Κ.Μ.Α. ! ! !


Ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν ότι υπάρχει ΆΡΗΣ. Έχουν μιλήσει άνθρωποι, που ασχολήθηκαν με τον ΆΡΗ πρίν 18-20 χρόνια. Και το κακό δεν σταματά εδώ. Το θέμα είναι ότι καταλήγουν οι περισσότεροι στο ναι μεν αλλά . . . Ε τότε τι λέτε ρε σεις ; ; ;

Από την μία είχαμε μέχρι στιγμής την αδράνεια και την απραξία  των φορέων της ομάδας σε συνάρτηση με την κοροϊδία περί καταβολής μετρητών από μέλη της Π.Α.Ε. ! ! ! Τώρα έχουμε καταιγισμό δηλώσεων, επιθέσεων, προσβολών. Το έχουμε κάνει Ριάλιτυ σόου το πράγμα ρε σεις . . . Το έχετε πάρει χαμπάρι ; ; ;

Από εδώ δεν πρόκειται να αναφέρω κανένα όνομα. Όλοι σχεδόν που πέρασαν από την ομάδα τα τελευταία 18-20 χρόνια έχουν πει κάτι. Μέχρι να αποφασίσουν να εμπλακούν ενεργά και να αφήσουν τα λόγια, όποιοι τέλως πάντων εμπλακούν, δεν πρόκειται να γράψω το όνομα κανενός, εδώ. Γιατί δεν έχει νόημα ! ! !

Από λόγια Χ Ο Ρ Τ Α Σ Α Μ Ε ! ! ! Τόσο πολύ που θα κάνουμε εμετό σε λίγο . . . Από πράξεις και από έργα είμαστε Ν Η Σ Τ Ι Κ Ο Ι ! ! !

Εν ολίγοις, όποιος ή όποιοι ενδιαφέρονται πραγματικά να ασχοληθούν με τα κοινά του ΆΡΗ με σκοπό να αναλάβουν θέσεις και καθήκοντα και να προσπαθήσουν να βοηθήσουν την κατάσταση, Κ Α Λ Ο Υ Ν Τ Α Ι  Ν Α  Μ Ι Λ Η Σ Ο Υ Ν  Μ Ε  Π Ρ Α Ξ Ε Ι Σ . . . 

Φτάνουν πια οι δηλώσεις και οι προσβολές. Θέλετε να ασχοληθείτε ; ; ; Ετοιμάστε τόσο καιρό το πλάνο και την ομάδα συνεργατών σας και παρουσιάστε τα όλα, στην Γ.Σ. της Κ.Μ.Α. στις 21/6 ! ! !

Πόσο πιο απλό είναι ; ; ; Ο καιρός περνάει, η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε κι' άλλο χρόνο. Γιατί αλλιώς θα οδηγούμαστε αργά και σταδιακά στην καταστροφή.

Όσοι ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε, λοιπόν, βγείτε στην Συνέλευση και Δ Ε Ι Ξ Τ Ε  Τ Ο ! ! ! Πιάστε "δουλειά", κινηθείτε . . .

Με συνεντεύξεις, ραδιόφωνα, ίντερνετ, τσακωμούς, προσβολές δουλειά δεν γίνεται . . .

Και φυσικά, στις 21/6 πέρα από τα πρόσωπα που θα πράξουν, αναμένουμε και κάποια νέα από τον Οικονομικό έλεγχο που όλοι μας θέλουμε να γίνει.

Οι παραιτήσεις όλων των άλλων και οικονομικός έλεγχος άργησαν πολύ.Όπως, άργησε πολύ και η συνέχεια των φορέων της ομάδας, μέσω των Γ.Σ. ! ! !

Περιμένουμε, λοιπόν, στις 21/6 τις εξελίξεις . . .








0 σχόλια: