Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Εμάς ποιος θα μας συμπαρασταθεί ; ; ;

Πριν λίγες μέρες ο super3, έβγαλε μία ανακοίνωση μέσω της οποίας δήλωνε συμπαράσταση στους οπαδούς των ασπρόμαυρων. Προσωπικά, διαφώνησα και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Από αυτό το Blog, όσοι γράφουμε εκφράζουμε τις προσωπικές απόψεις. Δεν προσπαθούμε να περάσουμε "γραμμές" και άλλα τέτοια. Την γνώμη μας εκφραζουμε με βάση τα νέα που αφορούν την ομάδα μας.

Πριν λίγες ώρες, κάποιοι τοποθέτησαν τρία γκαζάκια σε σύνδεσμό μας, στις Συκιές. Στα δυτικά. Στοιχεία ως συνήθως δεν δόθηκαν και εφόσον δεν έχουμε αποδείξεις δεν μπορούμε να πούμε και να κατηγορήσουμε κανέναν.

Όμως, για πολλοστή φορά επαληθεύεται το σκεπτικό ότι δεν χρείαζεται να το παίζουμε εμείς ανώτεροι και υπεράνω και πάντα να την "τρώμε από πίσω" . . .


Και πίσω από αυτό το σκεπτικό, βρίσκεται και η ουσία του θέματος. Δεν έχει σημασία ποιοι ήταν αυτοί που το έκαναν αυτό. Σημασία έχει ότι πριν μέρες βγήκε από ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ μία ανακοίνωση συμπαράστασης για οπαδούς καποιας ομάδας (δεν έχει σημασία ποιας) και μέρες μετά σύνδεσμος ΑΡΕΙΑΝΩΝ δέχτηκε επίθεση (δεν έχει σημασία από ποιους) . . .

Σημασία έχει ότι έγινε μία κίνηση και δεχτήκαμε μία ακριβώς αντίθετη . . . Επαναλαμβάνω ότι πάνω στον θυμό οι υποθέσεις - εικασίες είναι εύκολες αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχουν αποδείξεις, δεν μπορόυμε να κατηγορήσουμε κανέναν . . .

Από την στιγμή που οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ δείχνουν μία θέληση, μία συμπαράσταση - ας είναι και θεωρητική τέλος πάντων - και δέχονται τέτοια χτυπήματα (δεν εχει σημασια ποιους συμπαραστέκεται και από ποιους την "βρίσκει") δεν έχει κανενα απολύτως νόημα η συμπαράστασή μας σε κανέναν. Χωρίς προσωποποιήσεις.

Στην αρχή είπα ότι διαφώνησα με την ανακοίνωση συμπαράστασης. Διαφώνησα, γιατί ζω καταστάσεις. Δεν γίνεται να συμπαρασταθώ αυτούς που αποδεδειγμένα θέλουν το κακό μου - μας. Αυτούς που γελάνε με τον πόνο μου - μας και κλαίνε με το χαμόγελό μου - μας. Όσοι ζουν δυτικά κυρίως, ξέρουν πολύ καλά την νοοτροπία που επικρατεί οπαδικά.

Αυτή που λέει ότι αν γυρίσεις με κιτρινόμαυρο μπλουζάκι, προκαλείς. Σώπα ρεεεεε . . . Όλοι ξέρουμε τι γίνεται και όσοι ζουν δυτικά και είναι ΑΡΕΙΑΝΟΙ, όλο και κάτι θα έχουν βιώσει . . .

Επαναλαμβάνω και ας εχω κουράσει . . . Δεν λέω, ότι τα γκαζάκια τα έβαλαν οπαδοί της ομάδας που συμπαρασταθήκαμε. Άλλωστε, δεν δώθηκαν στοιχεία. Όμως, υπάρχουν τόσα πολλά σκηνικά που είτε είδαν το φως της δημοσιότητας, είτε δεν το είδαν, μεταξύ μας, που από σεβασμό στον εαυτό μου και μόνο, δεν γίνεται να τους συμπαρασταθώ . . .

Αυτά, για τους λόγους που διαφωνώ με την συμπαράσταση . . .

Η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση και συμπεριφορά. Ούτε συμπαράσταση, ούτε κακία από την άλλη. Τίποτα απολύτως. Σαν να μην υπάρχουν. Για όλους αναφέρομαι και όχι για κάποιους συγκεκριμένους.

Στην τελική, έχετε αναρωτηθεί ποτέ, αν εμάς μας συμπαραστάθηκε κάποιος ή κάποιοι ; ; ;

Αν με συμπαρασταθεί να συμπαρασταθώ . . . Αλλά όχι εγώ να είμαι πάντα στην από κάτω . . .

Συμπαράσταση ας βρουν από τις δυνάμεις που τους ωθούν να κάνουν τις ζημιές που κάνουν, όλοι όσοι κάνουν ζημιές, σ' αυτούς που δεν φταίνε . . .

Αδιαφορία λοιπόν, προς όλους και για όλους . . .

Έχουμε αρκετά προβλήματα για να ασχολούμαστε με άλλους . . .

0 σχόλια: