Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Κριτική παιχτών 2009-2010: Χρήστος Αραβίδης


Ο 23χρονος επιθετικός ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα από τον Πανιώνιο, νομίζω.

Έχοντας διαβάσει ότι ήταν στέλεχος της εθνικής ελπίδων αλλά κ ένας από τους ανερχόμενους Έλληνες επιθετικούς περίμενα περισσότερα πράγματα από αυτόν. Τα οποίο δυστυχώς δεν είδα.

Για να μην τον αδικώ, πρέπει να πούμε ότι δεν πήρε κ πολλές ευκαιρίες φέτος. Αγωνίστηκε συνολικά σε 9 αγώνες. 6 για το πρωτάθλημα κ 3 για τα Play Offs.

Στο site του Άρη τον έχει 1.78 στο ύψος αλλά γιατί εμένα μου φάνηκε πολύ πιο κοντός στο γήπεδο;




Γενικά

Προσωπικά, όπως είπα, δεν μου έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Τις περισσότερες φορές που μπήκε έπαιξε ως αλλαγή, έδειξε να θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω αλλά να μην μπορεί.

Με απογοήτευσε λίγο στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αεκ στα Play Off. Ειδικά σε μία φάση έκανα ένα πολύ κακό κοντρόλ μέσα στην περιοχή κ σπατάλησε μία ευκαιρία. Αλλά αυτά συμβαίνουν κ στις καλύτερες οικογένειες.

Δε μπορώ να τον απορρίψω όμως τον παίχτη διότι απλά δεν είδα αρκετά. Βέβαια το γεγονός ότι δεν πήρε πολλές ευκαιρίες μπορεί να σημαίνει ότι δεν τις άξιζε κιόλας.

Εγώ δεν ξέρω αν θα τον ήθελα του χρόνου στην ομάδα. Μπορεί αν δουλέψει πολύ με τον Κούπερ να βελτιωθεί κ να τρίβουμε τα μάτια μας, μπορεί όμως κ να περάσει στην αφάνεια όπως φέτος.

Εσείς τι λέτε;


Γκάλοπ

2 σχόλια:

Skolix είπε... 31 Μαΐου 2010 στις 8:59 μ.μ.

Δεν χανουμε κατι να τον κρατησουμε. Ελληνας, νεος και φθηνος. Δεν πηγε καλα φετος, στον Πανιωνιο και την Ελπιδων επαιζε καλυτερα. Αξιζει μια ευκαιρια απ το να ρθουν τιποτα τυχαρπαστοι λατινοι

jim είπε... 31 Μαΐου 2010 στις 11:06 μ.μ.

Ο Αραβίδης δεν μπορουμε να πουμε οτι πηρε πολλες ευκαιριες.Παντως οσες φορες μπηκε ως αλλαγη εδειξε παθος και παλεψε τις φασεις..Δεν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα..Πρεπει να παρει καποια συνεχομενα ματς για να αξιολογηθει..Ειναι ταλαντούχος, ειναι νεαρος και Έλληνας οποτε αξιζει να περιμενουμε για την περιπτωση του...