Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Τελευταίο ματσάκι της χρονιάς, για να δούμε...


Δεν ξέρω τι μπορούμε να περιμένουμε από το σημερινό παιχνίδι, με μονόπλευρο ενδιαφέρον.  

Ένα ντέρμπι μόνο στα χαρτιά, διότι ο μεν παοκ είναι τελείως αδιάφορος, έχοντας πετύχει τους στόχους του, οπότε θα κατέβει με πάρα πολλές απουσίες.

Από την άλλη εμείς με κατεστραμμένη ψυχολογία και εξίσου πολλές απουσίες ψάχνουμε μία νίκη ώστε να σώσουμε τη χρονιά. Όχι τη φετινή, αλλά την επόμενη...


Νοσοκομείο ο Άρης

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πρίττας, Ναφτί, Κόκε, Τζόνσον και ο τιμωρημένος Νασούτι. Ενώ "παίζεται" η συμμετοχή του Σηφάκη. 6 βασικοί παίχτες! Στην ουσία θα παίξουμε πάλι με 2η ενδεκάδα και πειραματισμούς.

Δεν υπάρχει όμως καμία δικαιολογία.

Η ομάδα υποτίθεται ότι έχει μεγάλο ρόστερ. Όσοι παίξουν θα πρέπει να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Και η ισοπαλία είναι αποτυχία.

Είναι η τελευταία ευκαιρία για να κλείσουμε τη χρονιά με θετικό πρόσημο και να μην βάλουμε σε περιπέτειες τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.


Με πολλές απουσίες κ ο συμπολίτης

Από τους βασικούς του θα λείπουν οι Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας και Χαλκιάς. Και από ότι είπε ο Σάντος, μάλλον δεν θα βάλει κ όλους τους εναπομείναντες βασικούς στην 11άδα.


Όσο αδιάφορος όμως και αν είναι ο παοκ δεν πρόκειται να μας χαρίσει τπτ. Το αντίθετο μάλιστα. Δεν θα τους χαλάσει να κλείσουν τη χρονιά τους στέλνοντας μας να παίξουμε Ευρώπη μέσα Ιουλίου.

Άλλωστε όλοι τους θεωρούν πως έχασαν το πρωτάθλημα στο ματς του 2ου γύρου στο Βικελίδης, οπότε θα θελήσουν να πάρουν μια μικρή εκδίκηση.


Δύσκολο το ματς

Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι οι συμπολίτες δεν θα τα δώσουν κ όλα για τη νίκη. Στην ουσία είναι ένα αδιάφορο ματς γι'αυτούς. Τον στόχο τους τον πέτυχαν, τη φιέστα τους την έκαναν οπότε γιατί να ρισκάρουν τραυματισμούς κ τιμωρίες για ένα αδιάφορο παιχνίδι; Έχουν κ το θέμα τους με τον Σάντος που τους παράτησε οπότε...

...οπότε μη πιστέψει κανείς ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο. Ο παοκ ξέρει να παίζει καλή άμυνα (δεν έχει δεχτεί γκολ στα Play Off) και το ίδιο θα κάνει κ σήμερα. Μια ισοπαλία είναι αρκετή για να μας κάνει τη ζημιά.

Έχουμε κ εμείς επιθετικό πρόβλημα, πολλούς τραυματισμούς και πίεση για το αποτέλεσμα αλλά έχουμε και μεγάλο κίνητρο.

Για να δούμε λοιπόν...

1 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 19 Μαΐου 2010 στις 12:01 μ.μ.

Προφανώς και θέλω να κερδίσω, αλλα δεν θα πεθάνω κιόλας. Ίσως το πιο αδιάφορο και ανούσιο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που θυμάμαι. Αν κερδίσουμε γλυτώνουμε 15 μέρες. Σίγουρα δεν είναι αμελητέο χρονικό διάστημα, αλλα έχω ψιλοξενερώσει να πω την αλήθεια. Θέλω απλά να τελειώσει η χρονιά. Τα σημαντικά έπονται του αγώνα.