Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Δόξα Δράμας - ΆΡΗΣ 1-0 Πελάτες!

Καλησπέρα σε όλους. Άλλη μία ήττα από τη Δόξα Δράμας στα χωράφια της Γ' εθνικής γνώρισε ο ΆΡΗΣ, αλλά και την πρώτη του για φέτος, και πρώτο ματς χωρίς να σκοράρει, αφού ηττήθηκε με 1-0 στο γήπεδο της Δράμας.

Πάμε να δούμε αναλυτικά το παιχνίδι, σε άλλη μία μέτρια προς κακή εμφάνιση για την ομάδα του ΆΡΗ.



Ο αγώνας

4-2-3-1 και πάλι από τον προπονητή του ΆΡΗ. Ο Σιδεράκης στο τέρμα, Σαμαράς-Ιντζίδης-Γεωργιάδης-Τσουμάνης εκ νέου η 4άδα της άμυνας, Ρόβας και Καζναφέρης μπροστά τους με Τάτο στο 10, Ντούνης δεξιά στην επίθεση, ο Μάουρο Πόι αριστερά και ο Καπνίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Από το πρώτο λεπτό παρακολουθούσαμε το ίδιο μοτίβο στο παιχνίδι. Ο ΆΡΗΣ να έχει μία ανούσια και φλύαρη κατοχή της μπάλας, με τη Δόξα να έχει κλείσει πολύ καλά τους διαδρόμους και να βγαίνει με καλές προϋποθέσεις στην επίθεση. Οι δύο καλύτερες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου ανήκουν στη Δόξα, στο 7' και στο 20', όμως και τις 2 φορές ο Σιδεράκης αντέδρασε εξαιρετικά και αποσόβησε τον κίνδυνο. 

Η μόνη καλή ευκαιρία του ΆΡΗ για γκολ στο α' μέρος ήταν ένα φάουλ του Πόι στο 25'. Έτσι, αφού είχαμε και επισκέπτη στο γήπεδο, έναν ωραίο σκύλο που κανείς δεν μπορούσε να πιάσει, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα άλλαξε. Ο ΆΡΗΣ, πλέον, εκτός από την κατοχή της μπάλας, έβρισκε και διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Στο δεκάλεπτο 55'-65' ο ΆΡΗΣ δημιούργησε 3 κλασικές ευκαιρίες, με Πόι, Τάτο και Ρόβα, ωστόσο και στις 3 ο αντίπαλος τερματοφύλακας αντέδρασε εξαιρεικά και κράτησε το 0 για την ομάδα του.

Στο 72' ήρθε το μοιραίο γκολ για τη Δόξα. Χαμένα μαρκαρίσματα και ασυνεννοησία στην άμυνα του ΆΡΗ, ο Σιδεράκης βγάζει το πρώτο σουτ, όμως στο ριμπάουντ η Δόξα Δράμας σκοράρει με τον Ντος Σάντος και κάνει το 1-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό, αφού από εκεί και μετά δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο.



Οι παίκτες
Σε κακή μέρα τα κύρια επιθετικά όπλα του ΆΡΗ, ενώ και αμυντικά τίποτα το ιδιαίτερο. Οι μόνοι που μπορώ να πω ότι διασώνονται είναι αναμφίβολα ο Σιδεράκης (η καλύτερή του εμφάνιση έως τώρα), ο Ρόβας (έτρεχε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα στο κέντρο) και ο Ιντζίδης (με εξαίρεση τη φάση του γκολ ήταν πολύ καλός).




Συμπέρασμα

Όπως έχω ξαναπεί, τα φετινά παιχνίδια δεν θα τα θυμάται κανείς. Οπότε, είτε ανέβεις αήττητος είτε με ήττα/ήττες, δεν έχει καμία διαφορά, αφού η ουσία είναι η ίδια. Δεν χάλασε ο κόσμος που χάσαμε (για άλλη μια φορά από τη Δόξα όμως, δεν δέχομαι να μας έχουν πελάτες οι συγκεκριμένοι). Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να κλείσουμε με μία εύκολη νίκη τον πρώτο γύρο (την Κυριακή εντός με τον τελευταίο Έβρο Σουφλίου) και η χειμερινή διακοπή να λειτουργήσει σαν μίνι προετοιμασία ώστε με τη νέα χρονιά η ομάδα να μπει στο γήπεδο και να καθαρίζει τα παιχνίδια από το ημίχρονο.



Υ.Γ. Χωριά...




Υ.Γ.2 Μάγκες έχω θέμα με το τσατ δίπλα. Μου βγάζει ότι ''Η συνδρομή σας στο Cbox έληξε''. Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό;

4 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:35 π.μ.

πελατες μας εχουν δυστηχως...

δοκιμασε να κανει καινουργιο προφιλ με κωδικο μηπως ? γραψε εδω αν δεν γινει.

Unknown είπε... 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:37 μ.μ.

Δοκιμασα Τζορτζ αλλα δυστυχως παλι το ιδιο.. Και το βγαζει και σε pc και laptop..

VardARIS είπε... 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:36 π.μ.

Nick, θα το συζητήσω με Red και θα σας ενημερώσω...

Για το συγκεκριμένο ματς, δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Ντροπή.