Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Αποχώρησε ο Φυσέκης

Καλησπέρα σε όλους. Με αιφνίδιο τρόπο ανακοινώθηκε χθες από την ΠΑΕ (δεν μπορώ να το πω αλλιώς, όσο κι αν δεν είναι ΠΑΕ) ΆΡΗΣ ότι ο Γιάννης Φυσέκης αποχωρεί από την ομάδα, και κατ' επέκταση από την ενεργό δράση, ώστε να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο διδακτορικό του στη μοριακή βιολογία, αφού δεν μπορούσε να συνδυάσει σπουδές με ποδόσφαιρο.



Ένας τερματοφύλακας, που πρώτα μας έκοψε 2 βαθμούς στο Χαριλάου, με τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, λίγες ημέρες αργότερα αποκτήθηκε από την ομάδα. Στο δεύτερο μισό ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια, είχε πολύ καλή παρουσία και μόλις 1 γκολ παθητικό σε 11-12 (συγχωρέστε με, δε θυμάμαι ακριβώς) παιχνίδια! Ο πανύψηλος Φυσέκης αγαπήθηκε γρήγορα από τον κόσμο, αφού πρόκειται και για εξαιρετικό χαρακτήρα.

Προσωπικά τον ευχαριστώ για την προσφορά του αυτούς τους μήνες παρουσίας του στην ομάδα και του εύχομαι κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής και φυσικά οικογενειακής του ζωής! Καλή σταδιοδρομία στην επιστήμη, αλάνι Γιάνναρε!

Υ.Γ. Επιτακτική πλέον η απόκτηση Έλληνα τερματοφύλακα (όσο καλός κι αν μας βγει ο Τζινάρ, πιάνει θέση ξένου και κόβει έναν από τους άλλους 4 της ομάδας -όταν με το καλό έρθει και ο Κόκε).

1 σχόλια:

VardARIS είπε... 23 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:37 π.μ.

Ας είναι καλά το παλικάρι. Έδωσε και μια συνέντευξη στο Yellow Radio, που δυστυχώς δεν την άκουσα, αλλά διάβασα σχόλιων φίλων που λέγανε ότι ήταν συγκινητικός...