Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΆΡΗΣ 2006-2014 Part VIΙI (Μεσοεπιθετικοί vol 2)

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από πολύ πολύ καιρό επιστρέφει η στήλη ΆΡΗΣ 2006-2014, στην οποία, αν θυμάστε, κάθε Τρίτη, σχολιάζαμε έναν έναν τους παίκτες που έπαιξαν στον ΆΡΗ την περίοδο αυτή, δηλαδή μεταξύ των 2 υποβιβασμών.

Σήμερα έχουμε το δεύτερο μέρος των μεσοεπιθετικών, με αυτούς που ήταν κυρίως επιτελικοί.




Γιόναν Γκαρσία: Ήταν κυρίως εναλλακτική λύση το λίγο διάστημα που έπαιξε στον ΆΡΗ, δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.

Νασιμέντο Μπελέμ: Από τους πιο μπαλαδόρους παίκτες που έχω δει όσο θυμάμαι τον ΆΡΗ. Τρομερή τεχνική, αν είχε έρθει σε μικρότερη ηλικία θα μιλούσαμε και με άλλα δεδομένα. Όλοι θυμόμαστε την γκολάρα με τον Ιωνικό στο Βικελίδης, αλλά και το γκολ που μας χάρισε το διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Ααρόν Εσκουδέρο: Έπαιξε 2 παιχνίδια όλα κι όλα, κανείς δεν τον θυμάται.

Βλάνταν Ίβιτς: Μπορεί να μας ρουφιάνεψε και να πήγε στους δίπλα, μπορεί να τον έβριζα (παρόλο που ήμουν σχετικά μικρός) επειδή ήταν πολύ αργός, για να λέμε την αλήθεια είχε μερικές πολύ καλές εμφανίσεις και το κατείχε το τόπι. Είχε μία πολύ γεμάτη σεζόν το 2007-08, που ήταν επιτυχημένη για τον ΆΡΗ και βοήθησε σημαντικά στο να βγει η ομάδα Ευρώπη και να φτάσει ως τον τελικό του κυπέλλου.

Τιάγκο Ζεντίλ: Τον θυμάστε; Ο άνθρωπος-αλλαγή, που όποτε έμπαινε έκανε άνω-κάτω τις αντίπαλες άμυνες (ποιος θα ξεχάσει το ελάστικο κόντρα στην Άεκ και ένα σωρό άλλες τρίπλες). Δεν είχε καμία γεμάτη σεζόν αλλά όσο ήταν στον ΆΡΗ ήταν σημαντικό κομμάτι του ρόστερ.

Λεάντρο Γκρασιάν: Ήρθε ως ΤΟ όνομα από την Μπόκα, ωστόσο δεν δικαίωσε ούτε στο απειροελάχιστο τις προσδοκίες. Μηδαμινή η προσφορά του στον ΆΡΗ παρά τη δεδομένη ποιότητά του.

Καμέλ Μεριέμ: Παρότι ήταν μόλις ένα 6μηνο (το δεύτερο της σεζόν 2009-10) στην ομάδα, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και απορώ γιατί δεν έμεινε παραπάνω. Πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και μυαλό.

Νέρι Καστίγιο: Ήρθε το Γενάρη του 2011 και έκατσε 1,5 σεζόν στην ομάδα. Από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες που έχουν περάσει. Ναι μεν τρομερός παικταράς, αλλά προβληματικός χαρακτήρας. Με εξαίρεση πάντως ένα διάστημα το Γενάρη-Φλεβάρη του 2012, που σκόραρε σε συνεχόμενα ματς, γενικότερα η παρουσία του δεν ήταν η αναμενόμενη.

Κώστας Καπετάνος: Όπως και ο Καστίγιο, και αυτός κυρίως αριστερά έπαιζε, αλλά έχω ήδη πολλούς να βάλω για εκεί και έτσι τον επέλεξα στους επιθετικούς. Άλλαξε πολλές θέσεις όμως σε καμία δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ειδικά στη δεύτερη σεζόν που τον κάναμε αρχηγό και νο.10, ήταν ίσως ο χειρότερος παίκτης της ομάδας. Καλός παίκτης γενικά, στον ΆΡΗ δεν έπιασε ούτε λίγο.

1 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 29 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3:01 μ.μ.

Τιαγκο Ζεντιλ : παιχταρας οταν ειχε ορεξη να παιξει μπαλα , αχρωμος αοσμος και αφαντος στα υπολοιπα παιχνιδια

Γκρασιαν : κακος σαν δεκαρι , αργος, ουτε καν καλο σουτ δεν ειχε. Μεχρι και δεξια τον χρησιμοποιησαμε για να εκμευταλλευτουμε τις καλες του πασες/σεντρες αλλα τελικα η συνολικη του παρουσια κρινεται ως αποτυχημενη.

Μεριεμ : ο ανθρωπος ηξερε κιλα μπαλα, ειτε ως δεκαρι ειτε ως πλαγιος εκανε πολυ καλα παιχνιδα. Καταπληκτικες σεντρες και αν θυμαστε καλα απο την δικια του εκτελεση φαουλ ισοφαρισε ο Νετο στο 94 την Ξανθη σε εκεινο το παιχνιδι κυπελλου που δεν θα ξεχασουμε ποτε.

Καπετανος : Λαθος επαγγελμα το ποδοσφαιρο για αυτον τον ανθρωπο.