Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Άρης - Πανσερραϊκός Preview

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει σήμερα , και αυτό είναι η νίκη ,που θα φέρει τον Άρη 1 βαθμό μακριά από την κορυφή του ομίλου.΄

Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο , αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ντέρμπι. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι χαοτική και αυτό δεν αλλάζει. Δεν μπορεί κανείς να συγκρίνει τον Άρη Θεσσαλονίκης με ένα...μεγάλο χωριό ,ακόμα και σε αυτή την κατηγορία-ντροπή.




Ο πρόεδρος από τις Σέρρες , αποφάσισε να δυναμιτίσει το κλίμα με διάφορες δηλώσεις, όπως ακριβώς και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Δηλώσεις που δείχνουν άτομο ανιστόρητο , άτομο κομπλεξικό. 

Κανένας αρειανός δεν πρέπει να πέσει στην "παγίδα". Όσο και αν προσπαθούν να κάνουν "κλίμα" οι φιλοξενούμενοι , ο Άρης θα κερδίσει γιατί πολύ απλά είναι η καλύτερη ομάδα και θα έχει την συμπαράσταση αυτού του υπέροχου λαού του , που τον ακολουθεί παντού και πάντα.


Για να περάσουμε και στο αγωνιστικό τώρα , Σουνάς και Γεωργιάδης επιστρέφουν στην βασική ενδεκάδα , με τους Παπαδόπουλο και Φερνάντες να είναι στον πάγκο.



Το παιχνίδι θέλει τσαμπουκά , θέλει γερά νεύρα και δύναμη. Ο Άρης πρέπει να δείξει αυτά τα στοιχεία από την αρχή του παιχνιδιού και να μην αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο να σκεφτεί ότι μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Πολλοί παίκτες μας χρωστάνε ένα μεγάλο παιχνίδι. Ήρθε ο καιρός λοιπόν να δείξουν τι αξίζουν στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς.

**ΌΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ

0 σχόλια: