Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Θύελλα Φιλώτα - Άρης 0-2 Συνεχίζουμε..

Καλησπέρα σε όλους. Άλλη μία νίκη πέτυχε η αγαπημένη μας ομάδα χθες το μεσημεροαπόγευμα, επικρατώντας στον Φιλώτα Φλώρινας με 0-2 επί της τοπικής Θύελλας.

Τα γκολ για τον ΆΡΗ τα πέτυχαν οι Αντώνης Καπνίδης και Γκαέλ Ν'Λουντούλου. Πάμε να δούμε τι έγινε στο παιχνίδι πιο αναλυτικά.






Ο αγώνας

Dr Jekyll και Mr Hyde η απόδοση του ΆΡΗ στα 2 ημίχρονα. Στο πρώτο μέρος, ο ΆΡΗΣ είχε την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων, περιορίζοντας τη Θύελλα σε εντελώς παθητικό ρόλο και έχοντας συνέχεια την κατχοή στο επιθετικό μισό του γηπέδου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα και τα 2 σχετικά γρήγορα γκολ που του έδωσαν το προβάδισμα της νίκης που φάνηκε να καθαρίζει από νωρίς.

Στο 16' ο Λιόνης έδωσε στον Σουνά, αυτός γύρισε στον Καπνίδη ο οποίος με ένα ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης, είχαμε την δεύτερη ασίστ του Σουνά, με τον μέσο του ΆΡΗ να γυρίσει στον Ν'Λουντούλου και αυτός να τελειώνει ωραία τη φάση και να γράφει το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η απόδοση του ΆΡΗ έπεσε κατακόρυφα για κάποιο λόγο. Στο 48' έχασε μία φάση ο Πόι και μετά από εκεί και πέρα οι παίκτες φάνηκαν να χαλαρώνουν απίστευτα, έχοντας πλέον θεωρητικά κλειδώσει τη νίκη, με αποτέλεσμα, παρότι δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από το Φιλώτα, να μην προσπαθούν καν για να πετύχουν κι άλλα γκολ.

Η τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού ήταν στο 76' όταν ο Καπνίδης έχασε σχεδόν σίγουρο γκολ από πλεονεκτική θέση. Κάτι άλλο αξιοσημείωτο δεν υπήρξε στο παιχνίδι, το 0-2 παρέμεινε μέχρι τέλους και έτσι ο ΆΡΗΣ πήρε άλλους 3 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ, ότι στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής (ποοο...), ο ΆΡΗΣ, σε 11 παιχνίδια έχει δεχτεί μόλις 1 γκολ (αυτό μέσα στη Δράμα από τη Δόξα), έχοντας πετύχει 22, με 10 νίκες και 1 ήττα!!! Πραγματικά απίστευτη βελτίωση της ομάδας που ευχόμαστε να παραμείνει μέχρι τέλους (μην τους ματιάσουμε κιόλας).



Οι παίκτες

Γενικά δεν υπήρξε κάποιος που να υστέρησε, ούτε όμως και κάποιος που να ξεχώρισε από τους υπόλοιπους. Γι' αυτό δεν θα σταθώ σε κάθε παίκτη ξεχωριστά, παρά μόνο σε 2 περιπτώσεις. Πρώτον, στον Δημήτρη Σαμαρά, ο οποίος είναι η καλύτερη φετινή χειμερινή μεταγραφή και έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην εκπληκτική αμυντική λειτουργία της ομάδας, και δεύτερον στον Αντώνη Καπνίδη, που ακόμα και όταν δεν κάνει τα καλύτερά του παιχνίδια είναι πάντα μαχητικός και μέσα στις φάσεις, γι' αυτό και άλλωστε πετυχαίνει συχνά γκολ. Αν δουλέψει στις αδυναμίες του μπορεί να γίνει επιθετικός επιπέδου Superleague.



Συμπέρασμα

Κρατάμε το αποτέλεσμα και την θετική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα εξακολουθεί να μην έχει το πάνω χέρι στο θέμα της ανόδου και αυτό πρέπει γρήγορα να εξαλειφθεί. Πρέπει η ομάδα να συγκεντρωθεί στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου που μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα 'ναι, όπως και κάθε ματς από εδώ και πέρα, γι' αυτό... όλοι γήπεδο την Κυριακή!!

2 σχόλια:

Vamos_G1 είπε... 21 Απριλίου 2015 στις 2:12 π.μ.

Περιμένουμε με μεγάλη περιέργεια πλέον την επόμενη αγωνιστική!

Giorgos T. είπε... 21 Απριλίου 2015 στις 12:33 μ.μ.

Απο την στιγμη που κλειδωσαμε την νικη , ηταν φυσικο να μην βαλουν τα ποδια τους στην φωτια οι παικτες μας και να ρισκαρουν τραυματισμους και καρτες.

Πλεον ολα παιζονται στο Καβαλα -Πανσεραικος. Εκει θελουμε 1 η Χ και μετα τους περιμενουμε στο Χαριλαου να ανταποδωσουμε την αψογη φιλοξενια τους...