Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Είναι ρίσκο η επιλογή Καρατζιοβαλή ?

Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής θα είναι τελικά ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας , τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο...

Η επιλογή του μπορεί να χαρακτηριστεί ως ανάγκης ,αφού αποχώρησαν 2 τερματοφύλακες και έμεινε μόνο ο Μπαιμάκης. Είναι όμως ρίσκο η επιλογή του ως βασικού ?




Γεννημένος στις 22 Ιουλίου 1975 , ο Καρατζιοβαλής είναι πλέον 39 χρονών. Μέχρι το  2005 που ήρθε στον Άρη αγωνίστηκε σε Ποσειδώνα Μηχανιώνας , Απόλλων Σμύρνης , Ολυμπιακό Βόλου (37 συμμετοχές) και Απόλλων Καλαμαριάς (34 συμμετοχές) .

Στον Άρη αγωνίστηκε μόλις σε 3 παιχνίδια καθώς δεν βρήκε θέση στην ομάδα. Βλέπετε ήταν η εποχή που ερχόντουσαν "καράβια" με Βραζιλιάνους και Ισπανούς τερματοφύλακες που δεν πραγματοποίησαν ούτε συμμετοχή και έφυγαν χωρίς να ακουμπήσουν.

Την περίοδο 2009/2010 πήγε στην Δόξα Δράμας όπου είχε  25 συμμετοχές στην Football League σε ένα σύνολο 2.222 λεπτών. Δέχτηκε 36 γκολ ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία του 2 φορές. Επίσης είχε και 1 συμμετοχή στο κύπελλο.

Την επόμενη χρονιά πήγε ξανά στον Απόλλων Καλαμαριάς όπου πραγματοποίησε , μέχρι το καλοκαίρι του 2014 , 56 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Την τελευταία σεζόν μάλιστα ,  είχε 26 συμμετοχές (2.335 λεπτά) στο πρωτάθλημα με 30 γκολ παθητικό ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία του 9 φορές ! 2 κίτρινες και 1 κόκκινη συμπληρώνουν τα σταστιστικά του.


Συμπέρασμα


Πρόκειται για έμπειρο τερματοφύλακα , με αρκετές συμμετοχές στην Β εθνική και κάποιες εμπειρίες από Ά.Στα θετικά το ότι  προέρχεται από γεμάτη χρονιά με την Καλαμαριά. Μπορεί η καριέρα του να μην...γεμίζει το μάτι , αλλά η εμπειρία του είναι δεδομένη και η επιλογή του ΔΕΝ αποτελέι ρίσκο ,τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο που μπορεί να προκύψει κάτι καινούργιο.

7 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 6 Οκτωβρίου 2014 στις 2:51 μ.μ.

Δεν μπορεσα να βρω ακριβη στοιχεια για μερικες χρονιες ,ειδικα για αυτες που προηγηθηκαν του ερχομου του στον Αρη.

Τα σαιτ που εψαξα επισης εχουν μικροδιαφορες στις συμμετοχες του , οποτε ανεφερα μονο αυτες που ειναι πιο σιγουρες...

Unknown είπε... 6 Οκτωβρίου 2014 στις 6:34 μ.μ.

Εγω τονισα σε προηγουμενο αρθρο οτι η διαχειριση στον ασο στην μεταγραφικη περιοδο δεν ηταν καλη. Καταλαβαινω μεν οτι εφυγαν 2 τερματοφυλακες με το που αποφασισαμε για Γ' εθνικη, αλλα επρεπε να αποκτηθει τουλαχιστον ενας επιπεδου σουπερλιγκ ωστε να εγκλιματιστει απο φετος με την ομαδα. Σιδερακης και Δασκαλακης που ακουστηκαν ηταν πολυ καλες λυσεις. Οπως και να χει, πορευομαστε με τον Καρατζιοβαλη και τον Μπαιμακη και βλεπουμε.

Δεν προκειται για κανεναν μεγαλο τερματοφυλακα, αλλα εχει μεγαλη εμπειρια, προερχεται απο γεματη και καλη σεζον και πανω απ' ολα εδειξε ποσο πολυ ποναει την ομαδα. Ειναι πολυ μεγαλο υπερ του αυτο..

Giorgos T. είπε... 6 Οκτωβρίου 2014 στις 7:59 μ.μ.

Ειναι μια μεση λυση , μεχρι να προκυψει κατι καλυτερο..

Και εγω θα προτιμουσα καποιον απο αυτους που ανεφερες , αλλα εφοσον δν ηταν θετικοι , οι λυσεις ηταν περιορισμενες.

VardARIS είπε... 7 Οκτωβρίου 2014 στις 1:13 π.μ.

Καλησπέρα και από μένα, και εγώ τείνω προς την άποψη ότι δεν είναι ρίσκο. Είναι μεν μια λύση ανάγκης, αλλά κακά τα ψέμματα μιλάμε για ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Θα έχει να κάνει με επιθετικούς Γ' εθνικής και όχι με τον Μήτρογλου ή τον Μπέργκ. Αν μη τι άλλο πέρυσι είχε γεμάτη χρονιά (στην Β' εθνική), οπότε προχωράμε έτσι και βλέπουμε... Άλλωστε μόλις 10 αγωνιστικές υπάρχουν μέχρι τον Γενάρη...

Giorgos T. είπε... 7 Οκτωβρίου 2014 στις 9:12 π.μ.

Αυτα σκεφτηκα και εγω vardari... Οτι στην Γ εθνικη λογικα δεν θα εχει προβλημα.