Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΆΡΗΣ - Απόλλων Πατρών 69-64

Καλησπέρα σε όλους. Η ομάδα μπάσκετ του ΆΡΗ φαίνεται πως συνεχίζει να πατάει καλά αφού επανήλθε στις νίκες μετά το επεισοδιακό και πολυσυζητημένο ντέρμπι με τον συμπολίτη.

Στο 3ο ματς της σεζόν στην Α1, ο ΆΡΗΣ νίκησε τον Απόλλωνα Πατρών με 69-64, μάζεψε άλλους 2 βαθμούς στο σακούλι του και κοιτάζει τη συνέχεια.



Παρότι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν μπροστά στο σκορ, η ομάδα δεν κατάφερε ποτέ να πάρει μεγάλο προβάδισμα ώστε να καθαρίσει το παιχνίδι, πέραν ίσως του 3ου δεκαλέπτου (το σκορ με το τέλος του ήταν 51-41). Κάκιστη άμυνα στο 4ο δεκάλεπτο που λίγο έλειψε να κοστίσει, όμως ευτυχώς κάποια κρίσιμα καλάθια διατήρησαν τη νίκη. Μόλις 4 τρίποντα πέτυχε ο ΆΡΗΣ.

Εξαιρετικό ντεμπούτο από τον Αντεγκμπόγιε, που ήρθε ως προσωρινός αντικαταστάτης του τραυματία Τόμας, και πέτυχε 12 πόντους. Εξαιρετικός και ο Νέιμικ με φοβερή αμυντική λειτουργία και κρίσιμους πόντους, αρκετά καλός όμως μπορούσε και καλύτερα ο Βεζένκοφ.

Σημαντική νίκη και συνεχίζουμε. Επόμενο παιχνίδι και αρκετά δύσκολο μέσα στη Δράμα με αντίπαλο τον πάντα σκληροτράχηλο ΚΑΟΔ.

3 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 28 Οκτωβρίου 2014 στις 9:25 π.μ.

Ηταν σημαντικη νικη για να επανελθει η ηρεμια στο μπασκετικο τμημα.

Ευκολα η δυσκολα , η νικη μετραει !

Παμε τωρα για το διπλο στην Δραμα...

Ανώνυμος είπε... 28 Οκτωβρίου 2014 στις 1:23 μ.μ.

Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα στο μπάσκετ ειναι όπως πολύ σωστά λες η ηρεμία που ήρθε,το διπλό στη Δράμα αλλα μην ξεχνάς τη δικαίωση που πρέπει να κερδίσουμε για τη συνέχιση του αγώνα,τη μείωση της χρηματικής ποινής αλλα και για τις αγωνιστικές.αν δεν δικαιωθούμε θα πρόκειται για σκάνδαλο...

Giorgos T. είπε... 28 Οκτωβρίου 2014 στις 3:06 μ.μ.

Οσο για την δικαιωση , εγω προσωπικα δεν εχω πολλες ελπιδες.

ειναι γνωστο σε ολους το ποσο αντικειμενικα αντιμετωπζεται η ομαδα μας.... Προβλεπω το πολυ να μειωθει σε 2 αγωνιστικες η ποινη... και θα λεμε και ευχαριστω !