Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Υποσχέσεις και προσφυγές

Με τις προσφυγές του Τσουμάνη και του Σταυρόπουλου (για κάτι λιγότερο από 2.000 ευρώ) ξεκίνησε και φέτος για τον Άρη ο χορός τον προσφυγών.

Αναμενόμενο ήταν ,αφού εδώ και 1 μήνα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Πέρα από τις μηνύσεις του πρώην προέδρου και τις βόλτες στην Αθήνα από τον Στεφανίδη , ουδέν νεώτερο εκ του δυτικού μετώπου.





Για πολλοστή φορά επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο οι προεδράρες μας και έταξαν στους παίκτες ότι όσα λεφτά μπαίνουν στα ταμεία θα μοιράζονται σε όλους. Λόγια που τα έχουμε ξανακούσει πολλές φορές....

Όπως επίσης ακούμε κάθε χρόνο μηνύματα παραμονής από παίκτες (Τσουμάνης) , ότι θέλουν να μείνουν και περιμένουν τις εξελίξεις αλλά τελικά με την πρώτη ευκαιρία κάνουν προσφυγή για να πάνε στον...Πανθρακικό !

(Εντάξει δεν λέω, ωραία πόλη η Κομοτηνή , ότι πρέπει για νυχτερινή ζωή...)

Το νόμισμα φυσικά έχει 2 όψεις. Από την μία πλευρά ο Τσουμάνης και κάθε Τσουμάνης , έχει κουραστεί να λαμβάνει υποσχέσεις αλλά τα λεφτά να τα βλέπει με το τηλεσκόπιο. Αυτό μπορώ να το καταλάβω. Από την άλλη πλευρά όμως , ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ? Γιατί κάνεις δηλώσεις και λες  ότι θέλεις να μείνεις και μετά από 10 μέρες κάνεις προσφυγή ? 10 μέρες εννοούσες ότι θα περιμένεις? Για ηλίθιους μας περνάς?

Αφού θα την κάνεις την προσφυγή , όπως και το 80-90 % των  παικτών , γιατί βγαίνεις και κάνεις δηλώσεις?


Το δεύτερο κεφάλαιο που μας καίει είναι ο Μανιάς. Δεν έχουμε να τον πληρώσουμε αλλά η πλευρά του δηλώνει ότι δεν θα κάνει προσφυγή. Ε λοιπόν εγώ αυτό δεν το πιστεύω ! Τι λόγο έχει να κρατήσει την υπόσχεση του? Του εμπνέει εμπιστοσύνη η διοίκηση? Δεν το νομίζω...

Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι παίκτες που κράτησαν τον λόγο τους την τελευταία δεκαετία και δεν  έκαναν προσφυγή για να φύγουν , μόλις βρήκαν την ευκαιρία. Είδαμε παίκτες που είχαν χρόνια στον σύλλογο να κάνουν προσφυγή , παίκτες που αν δεν έπαιζαν στον Άρη θα ήταν σήμερα στην Δόξα Δενδροποτάμου (Κουλουχέρης , Σηφάκης και τα άλλα παιδιά).

Από λόγια και υποσχέσεις κουραστήκαμε. Τα λόγια μας έφεραν στην σημερινή κατάσταση. Το τελευταίο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι αν θα μείνει ο Τσουμάνης η ο Σταυρόπουλος. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βρεθεί μια λύση και μάλιστα σύντομα. Το έχω ξαναπεί και σε προηγούμενο άρθρο , χρόνος δεν υπάρχει !



5 σχόλια:

VardARIS είπε... 17 Μαΐου 2014 στις 1:16 μ.μ.

"Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα"...

Περιμέναμε ότι και ο Στεφανίδης θα ήταν μια από τα ίδια, δηλαδή πως θα έκανε ό,τι και οι προκάτοχοί του, Ηλιάδης, Σκόρδας κ.α.:

- Επίσκεψη στην προπόνηση
- Υποσχέσεις για πληρωμές, χωρίς να έχει όμως ούτε 5 € στην τσέπη
- παρακάλια προς τους πρώην παράγοντες μήπως και δώσουν έστω και 1 €, (μόνον ο Ντίμης όπως πάντα ανταποκρίθηκε, αλλά κατάφεραν να τον διώξουν και αυτόν)...

Τελικά ο Στεφανίδης αποδεικνύεται ελάχιστος για τη θέση. Τα ίδια που έκανε και ο Σκόρδας, τα ίδια συνεχίζει και αυτός. Για ποιον λόγο να παραμείνει αλήθεια η ομάδα στην Β', όταν βλέπουμε ότι δεν υπάρχει μία! Πού θα βρούμε χρήματα για να ξεπληρώσουμε χρέη, τι ομάδα θα κατεβάσουμε του χρόνου, ποιοι από το υπάρχον υλικό θα μείνουν και του χρόνου;

VardARIS είπε... 17 Μαΐου 2014 στις 1:17 μ.μ.

Από ότι φαίνεται έχουν παιχτεί πολλά κάτω από το τραπέζι, και για άλλη μια φορά ζημιωμένος βγαίνει ο σύλλογος...

Giorgos T. είπε... 17 Μαΐου 2014 στις 2:12 μ.μ.

ετσι οπως παμε , δεν ειναι εφικτο να αγωνιστουμε στην β εθνικη.

αν ειναι να παμε γ , να μας το πουμε να τελειωνουμε ! οσο πιο νωρις ξεκινησει ο αγωνιστικος σχεδιασμος ,τοσο καλυτερα !

Vamos_G1 είπε... 17 Μαΐου 2014 στις 2:48 μ.μ.

Δυστυχώς παιδιά το ξαναλέω ότι ποτέ δεν υπήρχε η επιλογή β' εθνικής, άσχετα με το τι έλεγαν οι διάφοροι "ειδικοί"...

Ανώνυμος είπε... 17 Μαΐου 2014 στις 9:37 μ.μ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΤΣΑΤ? ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΝΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ..

ΑΡΗΣ3