Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Έρχονται νέες προσφυγές...

Τα νέα που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας καθημερινά κάνουν λόγο για ένα κύμα προσφυγών έτοιμο να σκάσει.

Παίκτες απλήρωτοι από πέρσι , θα διεκδικήσουν τα χρήματά τους , ρίχνοντας και άλλες μαχαιριές στον Άρη.

Τα ονόματα που ακούγονται μέχρι στιγμής είναι των Σουνά , Αγκάνθο και Πουλίδο , ενώ σίγουρα υπάρχουν αρκετοί ακόμα...




Για τους Ισπανούς , τους οφείλονται χρήματα από πέρσι και μάλιστα αρκετά. Και φέτος όμως δεν πληρώθηκαν ,αφού ο Άρης έχασε ένα ποσό κοντά στα 100.000 ευρώ επειδή βγήκε τελευταίος. Αυτά τα λεφτά θα πήγαιναν στην τσέπη των Ισπανών μέσω εκχώρησης των τηλεοπτικών , από τι στιγμή όμως που ο Άρης δεν έλαβε ποτέ αυτό το σημαντικό ποσό , οι Ισπανοί μένουν με άδεια χέρια...

Αναμενόμενο είναι λοιπό να εξετάζουν το ενδεχόμενο της προσφυγής για να εξασφαλίσουν τα χρήματα τους. Μένει να δούμε λοιπόν πόσο ακόμα κακό θα προξενήσουν στον σύλλογο αυτοί οι 2  "λεγεωνάριοι" , που με την απόδοσή τους φέτος έδειξαν ότι είναι "λίγοι" σαν ποδοσφαιριστές και ακόμα λιγότεροι ως χαρακτήρες.

Η περίπτωση του Σουνά είναι διαφορετική. Του οφείλονται χρήματα (άγνωστο το ποσό) και αυτός αρνήθηκε να υπογράψει το έγγραφο της διοίκησης που δεσμεύεται ότι θα παραχωρήσει την αποζημίωση του υποβιβασμού στους παίκτες.

Με απλά λόγια αρνήθηκε να υπογράψει την μόνη βεβαίωση που μπορούσε να του δώσει η διοίκηση ότι θα τον πληρώσει. Δεν δείχνει αυτό μια τάση φυγής?

Αυτό που φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνει κανένας παίκτης είναι ότι με τον ρυθμό που αυξάνονται τα χρέη της ομάδας , το πιθανότερο είναι να πέσουμε στην Γ εθνική και να μπούμε σε καθεστώς εκκαθάρισης. Με απλά λόγια όλοι σχεδόν θα χάσουν με μαθηματική βεβαιότητα τα λεφτά τους είτε αυτά είναι 1000 ευρώ , είτε 100.000 !


Επομένως ποιος ο λόγος να βάλεις το μαχαίρι στον λαιμό μιας ομάδας που δεν έχει πλέον τίποτα να δώσει (και να χάσει) ?


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐου 2014 στις 2:14 μ.μ.

Ο Μανιας τα αθλητικα νεα σημερα κανουν κωλοτουμπα και λενε οτι θα πωληθει και αυτος!!

VardARIS είπε... 19 Μαΐου 2014 στις 9:51 μ.μ.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις αρχίζω να καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είτε Σκόρδας ή Στεφανίδης είναι μία από τα ίδια.

Αντί ο Στεφανίδης να κοιτούσε τι μπορεί να κάνει για να κρατήσει τους παίκτες και να φτιάξουμε μια ομάδα για Γ' Εθνική, να χρεωκοπήσουμε και γίνουν επαφές για πώληση της "καθαρής" από χρέη ομάδας, αυτός αρχίζει τις υπερήφανες πωλήσεις, και μας μιλάει για Β' Εθνική με χρέη!

Αλήθεια είναι προτιμότερο να κατεβάσουμε μια ομάδα από πιτσιρικάδες και να πέσουμε αγωνιστικά στην Γ'? Να χαθεί άλλη μια χρονιά?

Από ότι έχω καταλάβει, (ακούγονται πολλά και τι να πρωτοπιστέψεις), είναι ότι κανείς δεν μπορεί να βάλει την υπογραφή του για να εκκαθαρίσει η ομάδα (και να πέσει στην Γ'). Αυτομάτως τα χρέη μεταβιβάζονται και σε αυτόν. Οπότε θα πρέπει να υπογράψει μόνο κάποιος που είναι ήδη μπλεγμένος. Ποιος θα το κάνει αυτό; Ο Σκόρδας, ή ο Ζαμπέτας;

Από ότι φαίνεται έχουμε μπλοκάρει για τα καλά... Ένα πραγματικό μπάχαλο.

Vamos_G1 είπε... 19 Μαΐου 2014 στις 10:06 μ.μ.

Μπάχαλο δεν λες τπτ Βαρδ... Από το κακό στο χειρότερο. Κ το θέμα είναι ότι κ το μπάσκετ τελικά μια από τα ίδια θα είναι.

Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐου 2014 στις 10:31 μ.μ.

Να ρωτήσω κατι και όποιος γνωρίζει ή έχει κάποια γνώμη ας σχολιάσει.
Πως είναι δυνατό να λεγεται ότι οι παίκτες θα πληρωθούν από το ποσό του υποβιβασμού που δίνει η superl ενώ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ προς την ΠΑΕ κατάσχεται άμεσα από τους πιστωτές π.χ. Λάκκωμα ? Θυμίζω πως πλεον δεν υπάρχει προστασια από το 99...

Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐου 2014 στις 10:31 μ.μ.

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΣΑΤ TO CHATANGO.COM ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ / SE-FORMA.BLOGSPOT.GR ..ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΝ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΥΟ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΜΠΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ..ΑΜΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΣΕΤΕ:Π..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΙΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΜΕ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΣΑΤ

ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ.ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΥΕΣ..

ΑΡΗΣ3- Ο ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ARISGOD..

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ WWW.AITISEISI@WINDOWSLIVE.COM

Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐου 2014 στις 11:05 μ.μ.

Το τσατ δεν δουλεύει δίπλα. Κάντε ανανέωση λέει connection timed out. Τι συνέβη?

VardARIS είπε... 19 Μαΐου 2014 στις 11:06 μ.μ.

Ανώνυμε στο σχόλιο 6, μια χαρά λειτουργεί σε μένα. Μάλλον κάποιο πρόβλημα θα έχει το δίκτυό σου?

Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐου 2014 στις 11:07 μ.μ.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΣΑΤ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ?

ΑΡΗΣ3

VardARIS είπε... 19 Μαΐου 2014 στις 11:07 μ.μ.

Προστασία δεν υπάρχει από το άρθρο 99, αλλά ποιες αποφάσεις έχουν τελεσιδικήσει, ώστε να λαμβάνουν ότι χρήματα θα εισρέουν?

Από ότι ξέρω, μία είναι αυτή του Κουλοχέρη...