Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Λόγια , υποσχέσεις και πάλι λόγια...

Με το αγωνιστικό μαρτύριο να φτάνει στο τέλος του , η προσοχή μας βρίσκεται στο διοικητικό για άλλη μια φόρα.

Τα ερωτήματα πολλά , το μέλλον αβέβαιο και μέσα σε όλα αυτά βγαίνουν διάφοροι παλιοί και νέοι παράγοντες και επιδίδονται στο αγαπημένο τους σπορ : το ΨΕΜΑ !





Θα παρατηρήσατε ότι έχω αρκετό καιρό να γράψω άρθρο και αυτό οφείλεται στον εξής λόγο : ΣΙΧΑΘΗΚΑ ! Βαρέθηκα να ακούω λόγια και μονό λόγια ,κούφιες υποσχέσεις και αόρατους επενδυτές. Βαρέθηκα να ακούω από τους παίκτες μας να λένε ότι θα παίξουνε για την φανέλα και τον κόσμο και τελικά να βλέπω 11 άψυχους , άοσμους και ανίκανους να κλωτσάνε μια μπάλα.

Δυστυχώς κανένας από όσους πέρασαν φέτος από αυτό το σύνολο που λέμε "ομάδα" (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων) δεν κατάλαβε που βρίσκεται και τι φανέλα φοράει. Στις δηλώσεις όλοι πρώτοι , αλλά από πράξεις...μηδέν εις το τετράγωνο !

Αυτό όμως που πραγματικά δεν μπορώ , είναι οι πρόεδροι και όλοι όσοι έχουν "θέσεις" στον Άρη. ΟΛΟΙ !!! Από την μία ο Σκόρδας που θέλει να γαντζωθεί στην καρέκλα και να κάνει ότι θέλει ,από την άλλη η ανύπαρκτη ΚΜΑ που στελεχώνεται από ανίκανους , από ανθρωπάκια χωρίς μυαλό και βούληση. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά , έχουμε και δηλώσεις. Δηλώσεις που ακούμε σε επανάληψη ,εδώ και 10 χρόνια τώρα.

-Υπάρχει επενδυτής , αλλά περιμένει τις εξελίξεις.

Την έχω ακούσει τόσες χιλιάδες φορές που την ξέρω καλύτερα και από το όνομα μου ! Φρόντισαν για αυτό όλες οι προεδράρες που πέρασαν από τον Άρη μας. Περιμένουμε και εμείς να έρθει ο λεφτάς...Μπεεεε.

Ο ένας λέει για Β , ο άλλος λέει για Γ και τα μυαλά μας είναι έτοιμα να εκραγούν. Βγαίνει και μιλάει ο Ιωαννίδης και άλλοι πολιτικοί που θυμήθηκαν ότι υπάρχει και ο Άρης , μιας και πλησιάζουν εκλογές. Στις δηλώσεις πάντα πρώτοι οι συγκεκριμένοι κύριοι , αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει έστω και ένας αρειανός που θα τους ψηφίσει ! Που ήταν οι συγκεκριμένοι κύριοι όταν ο Άρης δεν έπαιρνε αδειοδότηση ? Που ήταν αυτοί όταν τον Άρη τον έσφαζαν τα κοράκια ? Πού είναι αυτοί όταν άλλες ομάδες χτίζουν γήπεδα με λεφτά του κράτους και ο Άρης παλεύει για την επιβίωση?

Νομίζω το μήνυμα στους πολιτικούς δόθηκε , στην γιορτή των 100χρόνων :




ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ , ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !

Σταματήστε να παίζετε με τα νεύρα και την υπομονή μας.

Βρείτε έναν άνθρωπο που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την ομάδα και αφήστε τον να δουλέψει!


6 σχόλια:

Unknown είπε... 17 Απριλίου 2014 στις 10:54 π.μ.

Εχουμε κουραστει πλεον Γιωργο... Η κατασταση δεν παει αλλο... Τουλαχιστον εφυγε ο Σκορδας και ελπιζω η οποια εφεση κατατεθει να απορριφθει. Προτιμω τον Στεφανιδη, που ειναι μεν αφραγκος (οπως και ο Σκορδας), αλλα τουλαχιστον αφθραρτος και οχι σαν τον αλλον που ειναι ο καταστροφεας της ομαδας (η ιστορια μιλαει απο μονη της, οι πραξεις βοηθουν στην... ομιλια).

Αν δεν βρεθει το συντομοτερο ΛΕΦΤΑΣ η ομαδα Δ-Ι-Α-Λ-Υ-Θ-Η-Κ-Ε... Δεν υπαρχει σωτηρια. Η κατασταση ειναι δραματικη. Η ομαδα οδευει στον αφανισμο. Οι παικτες απειλουν σχεδον ολοι με προσφυγη και λενε οτι δεν θα περιμενουν πολυ τις εξελιξεις στην ομαδα. Θα παιξουμε του χρονου στο (οποιο) πρωταθλημα με την Κ17.

ΛΥΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ!!!!!!

Unknown είπε... 17 Απριλίου 2014 στις 7:14 μ.μ.

Χαιρετίζω τη Μοναδική Μεγάλη Ομάδα της όμορφης Θεσσαλονίκης, τον ΑΡΗ. Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού και μένω στον Πειραιά.
Η συμπάθειά μου στην ομάδα σας έχει δύο λόγους! Ο πρώτος είναι τα χρόνια του μπασκετικού ΑΡΗ. Περίμενα με δέος να δω αγωνιζόμενο το φαινόμενο του ελληνικού μπάσκετ, το Νίκο Γκάλη! Τι να πρωτοθυμηθώ από την μεγάλη αυτή ομάδα!!!
Ο δεύτερος, και σοβαρότερος λόγος, είναι ο φίλος μου ο Μπάμπης, ο Αρειανός, από τη Νικομήδεια, ο οποίος δεν βρίσκεται εδώ και 15 χρόνια ανάμεσά μας! Φανατικός Αρειανός, καταπληκτικό παιδί!
Βλέποντας τον ΑΡΗ θυμάμαι τον καλό μου φίλο!
Η θέση του ΑΡΗ είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ στην Α΄ Εθνική. Μη μασάτε φίλοι! Κοντά στην ομάδα στα δύσκολα!
ΥΓ. Ευτυχώς που έφυγε ο Σκόδρας!
ΥΓ. Εύχομαι να βρεθώ σε ένα παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ, και να πανηγυρίσω μαζί σας την ήττα του με 5-0!!!!!

Ανώνυμος είπε... 17 Απριλίου 2014 στις 11:56 μ.μ.

Που ακριβως μενεις πειραια? Γιατι και εγω Αθηνα μενω...

Ο δευτερος λογος πραγματικα πολυ συγκινητικος...


Μαραουντερ

VardARIS είπε... 18 Απριλίου 2014 στις 2:31 μ.μ.

Γεια σου Στράτο, να είσαι καλά φίλε για τα καλά σου λόγια.

Όποτε το αποφασίσεις να ανέβεις Χαριλάου στείλε ένα μήνυμα και κάτι θα κανονίσουμε, (ξενάγηση και μπύρες πριν τον αγώνα)...

Ανώνυμος είπε... 18 Απριλίου 2014 στις 2:34 μ.μ.

ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΙΤΙΚΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΙΛΕ...ΑΠΟ ΟΤΙ "ΕΦΥΓΕ" Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ;


Giorgos T. είπε... 20 Απριλίου 2014 στις 12:28 μ.μ.

Φιλε Στρατο αν θελησεις ποτε να ανηφορησεις θεσ/νικη για αγωνα του Αρη , ασε ενα μυνημα εδω στο μπλογκ και τα υπολοιπα τα κανονιζουμε..