Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Διαγωνισμός Ποδοσφαίρου 28η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Άρης Σάββατο 08/03/2014 στις 19:30

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με τα της ομάδας. Αντίθετα τα θέματα που μας απασχόλησαν ήταν οι εξελίξεις στη διοίκηση, η δικομανία του Κρεμμύδια, οι άσβερκοι που τον ακολουθούν, η ανικανότητα του Στεφανίδη να ρίξει την τωρινή διοίκηση, τα συνθήματα έξω από το γήπεδο κ.α. πολλά εξωαγωνιστικά. 
Έχουμε κουράσει και έχουμε κουραστεί να λέμε ότι η νίκη είναι μονόδρομος. Αν θέλουμε να κυνηγήσουμε τις όποιες λιγοστές ελπίδες που έχει η ομάδα για σωτηρία, τότε υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα: διπλό. Ο,τιδήποτε άλλο θα σημαίνει αποτυχία. Το άσχημο για εμάς είναι ότι πετυχαίνουμε τον Παναθηναϊκό σε καλό φεγγάρι. Μετά από μια νίκη επί του Οσφπ που τους δίνει ψυχολογία και είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι ώστε να μπουν με διαφορά από τον πέμπτο στα play off. Η ομάδα του Αναστασίου αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με εμάς, που δεν βλεπόμαστε - στην κυριολεξία. 
Άρης
Οι Μπουγαίδης, Μπακασέτας, Αγκάνθο είναι τιμωρημένοι ενώ τραυματίες είναι οι Πουλίδο, Τριανταφυλλάκος, Καμινιώτης. Παρόλα αυτά ξανά εκτός αποστολής είναι οι Ψυχογιός, Κοτσαρίδης και ο Ρένια. 

Πλέον δεν έχω διάθεση ούτε να γκρινιάξω. Η ομάδα έτσι και αλλιώς οδηγείται με αυτόματο οδηγό προς την καταστροφή, παρόλο που ο Κρεμμύδιας μας υποσχέθηκε άλλα, παρόλο που ο Σούλης έλεγε πριν αναλάβει ότι δε γίνεται μια ομάδα σαν τον Άρη να μην έχει εντός έδρας νίκη. Ευτυχώς που ήρθες λοιπόν και έκανες - μία...

Α ρε Σούλη με τα ωραία σου... Ετοιμαστείτε αυτή την εβδομάδα θα ξαναδούμε πειράματα τύπου Κύργια δεξί μπακ, Νταμαρλή στόπερ, Βλάχου δεξί χαφ... Και οι δοκιμές συνεχίζονται!

Πιθανή 11άδα: (4-2-3-1)
Διούδης - Κύργιας, Γιαννίτσης, Νταμαρλής, Βαγκέλι - Τσιάρας, Οικονομόπουλος - Βλάχος, Τάτος, Κουσίδης - Μανιάς. 

Αποστολή Άρη:
Διούδης, Γουναρίδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Νταμαρλής, Βλάχος, Βανγκέλι, Καραγκούνης, Μαργαρίτης, Ηρακλής, Οικονομόπουλος, Τσιάρας, Τάτος, Σουνάς, Κουσίδης, Μανιάς, Αγγελούδης και Καραγιάννης.

Παναθηναϊκός
O Αναστασίου θα έχει και αυτός απουσίες αφού αρκετοί βασικοί παίκτες δεν μπορούν να αγωνιστούν αύριο. Εκτός αποστολής είτε λόγω τραυματισμού είτε καρτών έμειναν οι: Σίλντεφελντ, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Καπίνο, Μπαϊράμι. 

Πιθανή 11άδα (4-3-3)
Κοτσόλης - Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο - Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα - Αμπέιντ, Κλωναρίδης, Μπεργκ.  

Πρόβλεψη
Ήττα και 3-1. Μοναδικό γκολ για τον Άρη ο Μανιάς. 

Δώστε και εσείς τις προβλέψεις για το τελικό σκορ και τους σκόρερς και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας. 

12 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 7 Μαρτίου 2014 στις 8:54 μ.μ.

Με αυτα που διαβαζω οτι θα κατεβασουμε , φαινεται οτι παμε για την ισοπαλια... φουλ αμυνα λοιπον για 90 λεπτα και ελπιζουμε να πετυχουμε γκολ με καμια μακρινη μπαλια.

Να κοιμηθει ο θεος δηλαδη...

Ηττα με 2-0

Vamos_G1 είπε... 8 Μαρτίου 2014 στις 6:49 μ.μ.

Οι προβλέψεις σμρ είναι σαν επικήδειος... Θα ρισκάρω λοιπόν εγώ, όπως κ κάποιοι συναρειανοί με το 0-0.