Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Διαγωνισμός Ποδοσφαίρου 20η Αγωνιστική: ΆΡΗΣ - Ατρόμητος (19/01/2014)

Τις προηγούμενες αγωνιστικές λέγαμε ότι ο Άρης αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο. Δεν θα είναι υπερβολή αν πούμε πλέον ότι είμαστε με το ένα πόδι στην Β' Εθνική και ταυτόχρονα στη διάλυση. Ωστόσο όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες, προσωπικά θα συνεχίσω να πιστεύω στο θαύμα. Αρνούμαι να πιστέψω ότι θα παραδώσουμε τα όπλα ενώ μόλις έχει ξεκινήσει ο 2ος γύρος.
Άλλο ένα must win παιχνίδι λοιπόν και πολύ δύσκολο μάλιστα, αφού ο Ατρόμητος μαζί με τον πάοκ θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Champions League. Ειδικότερα όταν ο ΆΡΗΣ έχει χάσει από πολύ πιο αδύναμους αντιπάλους στο Χαριλάου. Το μόνο θετικό που μπορώ να βρω είναι ότι ο Ατρόμητος θα έρθει για να κάνει το παιχνίδι του και όχι για να κλειστεί πίσω. Και όλα αυτά, ενώ όλες οι ομάδες ενισχύονται σημαντικά, ενώ εμείς ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θα βγουν τα δελτία των παικτών με τους οποίους έχουμε συμφωνήσει. 
ΑΡΗΣ
Μπορεί μεν οι μεταγραφές που έχουμε κάνει την περίοδο Ιανουαρίου να μην είναι οι Βίγια με τον Ντιέγο Κόστα, όμως στην υπάρχουσα ομάδα ακόμη και ο Μπουγαίδης με τον Μπακασέτα μπορούν να κάνουν την διαφορά!

Ο Άρης λοιπόν κατέθεσε έφεση για το θέμα των δελτίων και πλέον η Ελληνική Ομοσπονδία τίθεται να αποφασίσει. Ας ελπίσουμε ότι έστω και στο +1, θα εκδόσει τα δελτία. Αύριο πρωί στις 09:00 θα γνωρίζουμε αν θα αποκτήσουν δικαίωμα να αγωνιστούν, ή αν θα αποδεσμευτούν άδοξα, αφού ποιος ο λόγος να κάτσουν 4-5 μήνες ανενεργοί?

Φαίνεται να υπάρχει αισιοδοξία, οπότε ο Σούλης Παπαδόπουλος καταστρώνει τα σχέδιά του υπολογίζοντας τα νέα αποκτήματα. Μάλλον θα διατηρήσει το 4-2-3-1. Δύο λοιπόν οι πιθανότητες:

Με τα νέα αποκτήματα:
Διούδης - Βλάχος, Κύργιας, Μπουγαίδης, Μαργαρίτης - Ηρακλής, Καμινιώτης - Σουνάς, Μπακασέτας, Τάτος - Μανιάς.  

Χωρίς τα νέα αποκτήματα:
Διούδης - Καραγκούνης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Μαργαρίτης - Ηρακλής, Οικονομόπουλος - Σουνάς, Τάτος, Τσουμάνης - Μανιάς. 

Ατρόμητος
Με όλα τα όπλα του έρχεται στο Χαριλάου, πλην του τιμωρημένου Πίτου Γκαρσία, υπάρχουν ωστόσο αξιόλογοι παίκτες που μπορούν να τον αντικαταστήσουν επάξια. Ο Οτσαλάν λογικά θα κατεβεί ως εξής:
4-2-3-1 Τσενάμο - Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης - Ιγκλέσιας, Μπάλλας - Δημούτσος, Ούμπιδες, Καραμάνος - Παπαδόπουλος. 

Προσωπική Άποψη
Θεωρώ ότι θα βρεθεί και πάλι μια δικαιολογία προκειμένου να μην εκδοθούν τα δελτία. Είναι ξεκάθαρος πλέον ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ομάδας μας και της ομοσπονδίας. Και ο Λάμπρος, ως γνωστόν, άλλο που δεν ήθελε για να σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης. Νομίζω ότι μια μετωπική με την ομοσπονδία δεν πρόκειται να ωφελήσει την ομάδα μας, αλλά μάλλον το ακριβώς το αντίθετο. Αυτές οι δουλειές γίνονται με άλλους τρόπους, πιο υπόγεια και ύπουλα. Όπως δηλαδή βγάζουν δελτία οι Πανιώνιοι, Παναθηναϊκοί, Όφη και τόσοι άλλοι.

Αυτό για όσους ακόμη πιστεύουν ότι έχουμε την εύνοια του γαύρου. Αν τους είχαμε όντως, τέτοιου είδους προβλήματα θα λύνονταν πριν ακόμη βγουν στη δημοσιότητα.

Όσον αφορά το παιχνίδι, όπως ανέφερα και παραπάνω, θέλω να πιστεύω ότι θα φανούμε και εμείς μια φορά τυχεροί. Ελπίζω ο Σούλης να μην κάνει το λάθος να κυνηγήσει το γρήγορο γκολ. Θα πρέπει να μείνουμε πίσω, να παίξουμε αμυντικά και στόχος μας να είναι η καταστροφή του παιχνιδιού του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο "έχει ο Θεός" και ίσως με μια αντεπίθεση, ή ένα στημένο (τα οποία δεν έχουμε εκμεταλευτεί καθόλου), να σκοράρουμε.

Ατμόσφαιρα στο γήπεδο
Εννοείται πως οι οπαδοί του Άρη δεν μπορεί να είναι χαρούμενοι με αυτά που βλέπουν. Όσοι πηγαίνουν στο γήπεδο το κάνουν γνωρίζοντας ότι θα εκνευριστούν, θα πονέσουν τα μάτια τους και στο τέλος θα πικραθούν για άλλη μια φορά. Παρόλα αυτά η παράκλισή μου είναι να τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω, πιείτε νωρίτερα αρκετές μπύρες - ρετσίνες και πάτε στο γήπεδο απλά για να φωνάξετε. Ό,τι αποτέλεσμα και να έρθει ας φωνάζουμε μέχρι το 90'.

Πρόβλεψη: 1
Τελικό Σκορ: 1-0
Σκόρερ: Μανιάς

Δώστε τη δική σας πρόβλεψη, ώστε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας. Μην ξεχάσετε το ψευδώνυμό σας...

ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 17 Ιανουαρίου 2014 στις 8:50 μ.μ.

Πιστεύω πως είναι η τελευταία ευκαιρία.

2-1 Αγκάνθο (2)

necon

Giorgos T. είπε... 17 Ιανουαρίου 2014 στις 10:41 μ.μ.

Ο πρώτος αγώνας που θα χάσω φέτος (λόγο εξεταστικής). Μακάρι να αποδειχθώ γρουσούζης και η ομάδα να κερδίσει τώρα που θα απουσιάζω !

Ωστόσο με την τραγική αμυντική μας λειτουργία δεν βλέπω να κερδίζουμε κάτι από ένα τέτοιο παιχνίδι

Τελικό σκορ 1-3 , Μανιάς

jim είπε... 18 Ιανουαρίου 2014 στις 1:22 μ.μ.

Τελικό αποτέλεσμα: Νίκη Ατρομήτου

Ακριβές σκορ: 0-2

Σκόρερ Άρη: -

Και ο καρκίνος κόβει και ράβει . . . . . . . . .

Ανώνυμος είπε... 19 Ιανουαρίου 2014 στις 1:23 π.μ.

Η λογικη-προαισθημα λενε ευκολη ηττα...αλλα επειδη καιγομαστε και επειδη ειναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μας ευκαιρια λεω (συν οτι δεν μπορω για ευνοητους λογους να πω ηττα):

1-0

Τατος

marauder3

Vamos_G1 είπε... 19 Ιανουαρίου 2014 στις 12:11 μ.μ.

Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το ματς, χωρίς μάλιστα κ τις νέες μεταγραφές.

Το καλύτερο σενάριο για μένα σήμερα είναι ο βαθμός της ισοπαλίας. Κ επειδή όλο κ κάτι θα γίνει κ το γκολάκι μας θα το φάμε, τελικό αποτέλεσμα Χ, σκορ 1-1, σκόρερ Μανιάς.

Ανώνυμος είπε... 20 Ιανουαρίου 2014 στις 9:40 μ.μ.

Ρε παιδιά, υπάρχει κανένα link να δω τον χθεσινό αγώνα με ατρόμητο; Ευχαριστώ

VardARIS είπε... 20 Ιανουαρίου 2014 στις 11:57 μ.μ.

Για να βρεις ολόκληρο τον αγώνα δύσκολα. Μόνο στιγμιότυπα κυκλοφορούν φίλε...