Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Δύσκολα τα πράγματα

Αγαπητοί αναγνώστες,

Όπως θα ξέρετε, εδώ και παραπάνω από 1,5 χρόνο αρθρογραφώ στο arisgod. Μπορώ να πω ότι σε αυτό το διάστημα έχουμε άριστη συνεργασία με όλους τους συντάκτες, τα ''νούμερα'' είναι αρκετά καλά και εγώ προσωπικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τη δουλειά που έχω κάνει έως τώρα στο blog.

Χθές γυρνώντας από το γήπεδο σκεφτόμουν πολλά πράγματα. Μέσα σε αυτά ήταν και το να σταματήσω να αρθρογραφώ στο blog, για ένα χρονικό διάστημα. Όχι οριστικά φυσικά. Αλλά για ένα διάστημα.

Το σκέφτηκα αρκετά καλά, το σκέφτηκα και γυρνώντας από το σπίτι και κατέληξα ότι ίσως θα ήταν καλύτερο πρώτα για μένα, μετά για εσάς και τρίτον για την ομάδα, να μην αρθρογραφήσω στο blog για 2-3 μήνες είναι η οριστική μου απόφαση.

Τους έχω βαρεθεί όλους και όλα πλέον. Και η αιτία δεν είναι μόνο το ματς με τον Απόλλωνα. Είναι η αφορμή. Να βλέπεις οικογενειάρχες 35-40-50 χρονών να κλαίνε από τα νεύρα τους, παιδιά 20-25 χρονών να μην αντέχουν άλλο, και όλο το γήπεδο μαζί να κοροϊδεύει και να γιουχάρει τους παίκτες.

Δίκαιη είναι η γιούχα. Σε όλους. Δεν μπορεί να παίζουν με τα νεύρα μας οι παίκτες. Το ξέρουμε ότι είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, το ξέρουν και οι ίδιοι ότι σε φυσιολογικές συνθήκες δεν θα περνούσαν έξω από το Χαριλάου, αλλά δεν γίνεται πέρα από την απάθεια που βγάζουν οι περισσότεροι, να βλέπουμε τον ΆΡΗ μας να μην μπορεί να αλλάξει 2-3 πάσες συνεχόμενες, να βγάλει ΜΙΑ σωστή σέντρα και να μην ξέρει να τελειώνει φάσεις.

Οι οπαδοί δεν αντέχουν άλλο. Και εγώ προσωπικά. Και θα ξέρετε οι περισσότεροι ότι είμαι 15 χρονών. Φανταστείτε... 15 χρονών και έχω αγανακτήσει. Έχω φτάσει στο αμήν. Φαντάζομαι πώς θα είναι τα πράγματα για 35ρηδες και 45ρηδες.

Οπότε είναι καλύτερο να μείνω για λίγο έξω από την αρθρογραφία του blog. Έστω για 2-3 μήνες. Δεν αντέχω να βλέπω την ομάδα με την οποία ζω, την ομάδα με την οποία μεγάλωσα, την ομάδα με την οποία έχω κλάψει από χαρά, και την ομάδα που κλείνει 100 χρόνια ζωής, να ταλαιπωρείται στην τελευταία θέση. Τελευταία θέση... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ κύριοι... Εκεί μας έφτασαν.

Βλέπετε ότι προσπαθώ μέσα από τα άρθρα μου να σας κάνω και εσάς να μιλάμε πιο πολύ για μπάλα. Κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν απολαμβάνουμε στον ΆΡΗ. Ασχολούμαστε με όλα εκτός από το ποδόσφαιρο. Και αυτό είναι ίσως το μόνο πράγμα στο οποίο ζηλεύω κάπως τους διπλανούς. Έχουν διοικητική άνεση, καλό προπονητή και πλέον μπορεί ο καθένας τους να κάνει τον προπονητή και να λέει τις απόψεις του για το πώς πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα. Δυστυχώς οι καταστάσεις στον ΆΡΗ δεν μας το επιτρέπουν αυτό...

Αν οι υπόλοιποι συντάκτες σκοπεύουν να συνεχίσουν τη διαδικασία του διαγωνισμού στο ποδόσφαιρο, μπορούν να κανονίσουν μεταξύ τους για το ποιος θα αναλάβει τα άρθρα, τα οποία ήταν δική μου αρμοδιότητα έως τώρα. Το ίδιο και για τον MVP.

Ξεκαθαρίζω ότι φυσικά και δεν θα απομακρυνθώ τελείως από το blog. Η συμμετοχή μου θα είναι ακριβώς όπως τώρα. Σχεδόν καθημερινή παρουσία στο τσατ, σχολιασμός των άρθρων κλπ. Απλα ξαναλέω για λίγο καιρό δεν θα αρθρογραφώ.

Να ευχαριστήσω όλους τους συντάκτες με τους οποίος συνεργαστήκαμε έως τώρα. Πρώτα από όλα τον Jim και τον VardAri, οι οποίοι ήταν αυτοί που με ενέταξαν στη συντακτική ομάδα, και φυσικά τον RedDragon και τον Γιώργαρο, με τους οποίους είχαμε επίσης εξαιρετική συνεργασία.

Να ευχαριστήσω επίσης και όλους τους αναγνώστες για τις κουβέντες που είχαμε στα άρθρα μου. Ποδοσφαιρικές και μη. Ακόμα και αυτούς που μαλώσαμε. Όλοι μας την ίδια καψούρα έχουμε.

Να μείνετε κοντά στην ομάδα. Να μην την παρατήσετε τώρα που σας χρειάζεται. Ακούγεται κλισέ, αλλά εμείς πρέπει να γεμίζουμε το γήπεδο σε κάθε αγώνα. Μέχρι το τέλος.

Χαιρετίσματα και κουράγιο σε όλους,

Νίκος

15 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:49 π.μ.

προφανως ειμαστε ολοι σκασμενοι φιλε νικο , εδω εγω ψαχνω αγωνα πλεον για να κανω τεχνικη αναλυση αλλα δεν τον βρισκω! Και οταν το βρισκω εχω ηδη βγει απο τα ρουχα μου και δεν ειμαι σε θεση να γραψω ψυχραιμα.

Σε καταλαβαινω που θες ενα διαλειμα , θα προσπαθησουμε να καλυψουμε το κενο σου !

VardARIS είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:32 μ.μ.

Όλοι κάπως έτσι νιώθουμε Νίκο. Δυστυχώς η ομάδα μας χαλάει τη διάθεση, μας οδηγεί στο να μη θέλουμε να σχολιάσουμε τίποτα σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ή ακόμη χειρότερα μας οδηγεί στο να μαλώνουμε μεταξύ μας.

Κάνε το διάλειμμά σου θα επιχειρήσω να σε καλύψω εγώ... Λες να εσύ να είσαι ο υπαίτιος που η ομάδα χάνει? Και τώρα με το που θα αναλάβω εγώ, να αρχίσουν οι νίκες? Αν ναι, θα σου αφαιρέσω τα δικαιώματα του αρθρογράφου!

Να είσαι καλά, αφιέρωσε παραπάνω χρόνο για διάβασμα, και έχουμε ολόκληρο το καλοκαίρι για να σχολιάσουμε τα ποδοσφαιρικά.

Unknown είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:42 μ.μ.

Ευχαριστω παιδια με οσο χρονο εχετε και εσεις και οι υπολοιποι συντακτες γραψτε οποτε μπορειτε.

ΒαρδΑρη φανταζεσαι να φταιει αυτο; Παντως γρουσουζης ειμαι σιγουρα. Σε 3 ματς εχω παει γηπεδο φετος, και τα τρια εληξαν 0-2 (Καλλονη, Γαυρος, Απολλων)!

VardARIS είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:49 μ.μ.

Αν κερδίσουμε μέσα στην Καλλονή, θα σε bannaro μέχρι και από το cbox...

Giorgos T. είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 1:09 μ.μ.

Τις προβλεψεις μπορουμε να τις γραφουμε στα αρθρα Preview που γραφω εγω...

Εκτος και αν θελεις να γραφεις εσυ κατι αναλογο με του Νικου , βαρδαρη...

jim είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 1:57 μ.μ.

Κατάθεση ψυχής από τον Νίκο... Και όπως είπε και ο ίδιος, φανταστείτε..Είναι 15 χρονών και τους έχει σιχαθεί όλους και όλα.. Φανταστείτε τους μεγαλύτερους.

Αυτή είναι η επιτυχία όλων των φωστήρων του παρελθόντος που ασχολήθηκαν με τον ΆΡΗ. Να διώχνουν τον κόσμο..

Ανώνυμος είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 2:57 μ.μ.

Εκανε το καθηκον του το Μετροπολις....σειρα εχει το Λιμπερο!

Κόντης: «Την είδε… σούπερ μαν ο Σκόρδας»


http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/370896-Kontis-Tin-eide-soyper-man-o-Skordas?utm_source=arisiempr.blogspot.gr&utm_medium=newswidget&utm_campaign=ONSPORTS_WIDGETS


...για τους κοντικους φιλους μας!

Vamos_G1 είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 8:25 μ.μ.

Νικ καταλαβαίνω πως νιώθεις ρε φίλε. Όσο κ αν με θλίβει η απόφασή σου αυτή, δεν μπορώ παρά να την σεβαστώ κ γω. Εύχομαι γρήγορη επάνοδο, γιατί πάντα μου άρεσαν τα άρθρα σου. Είχαν μια σοβαρότητα κ ήταν εμπεριστατωμένα τόσο που δεν πρόδιδαν στο παραμικρό την μικρή σου ηλικία. Τι να πω. Μη μασάς με ότι γίνεται, πάρε τις ανάσες σου κ καλή επιστροφή εύχομαι!

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:15 μ.μ.

Nick σε καταλαβαίνω απόλυτα.Ο γιός μου ειναι 14,5 χρονών και οταν του λέω πάμε γήπεδο; μου λέει ειστε κορόιδα εσεις που πάτε και πληρώνετε.Εκει που στεναχωριόταν οταν χάναμε τώρα ούτε ρωτάει τι κάναμε.
Κατα τα άλλα μικρέ ρώτα και εμας τους μεγαλύτερους τι έχουμε τραβήξει απο τον ΑΡΗ.Εχουμε δει ακόμα χειρότερα πράγματα και καταστάσεις.
Υπομονή και κουράγιο μικρέ.

Ανώνυμος είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:45 μ.μ.

Νικ τα αρθρα με τις ανακοινωσεις μεταγραφων κλπ θα τα συνεχεις η οχι?

Marauder3

Unknown είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:07 μ.μ.

Κιτρινε Φυλακα εχω μιλησει και με μεγαλυτερους μου και ξερω οτι αυτοι ειναι χειροτερα απο εμενα. Ιδια ηλικια με το γιο σου εχουμε. Και γω μια απο τα ιδια περιπου. Παλια δεν κοιμομουν το βραδυ αν χαναμε και τωρα χανουμε απο το καθε χωριο και σε ενα μισαωρο το χω ξεπερασει... Φαντασου δλδ...

Βαμος ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Εγω γραφω οτι πιστευω και οπως το παιρνει ο καθενας.

Μαρα αυτα λογικα θα τα αναλαβει ο Γιωργος (που ηθελε και τις καλοκαιρινες μεταγραφες αλλα του εκλεψα εγω τη δουλεια για ενα διαστημα :P ), τουλαχιστον για αυτη την περιοδο.

Ανώνυμος είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:29 μ.μ.

Kλαη Ξεκουραση και - πρωτα ο Θεος - επανοδο...:P

Marauder3

Giorgos T. είπε... 8 Ιανουαρίου 2014 στις 6:40 μ.μ.

Πολλες ευθύνες μου αφήνεις ρε Νικ :p

Θα προσπαθησω να καλυψω το μεγαλο κενο που αφηνεις.

Ειναι και περιοδος εξεταστικης και πρεπει να γραφω και κανενα αρθρακι γιατι μερα νυχτα Μακροοικονομια και Λογιστικη εχω στο μυαλο μου...

Unknown είπε... 8 Ιανουαρίου 2014 στις 7:03 μ.μ.

Γιωργο εννοειται ρε συ. Πρωτα απ ολα οι επιδοσεις μας (στο σχολειο εγω και εξεταστικη εσυ).

Ο πατερας μου λογιστης ειναι.. Πολυ μπερδεμα αυτοι οι κωλοαριθμοι ποτε δεν τους χωνεψα. ;P