Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Βοσκάκης - Άρης , σημειώσατε διπλό !

Ο Άρης έκανε την δεύτερη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα φτάνοντας τους 8 βαθμούς.

Τα περίεργα όμως δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά , αφού γίναμε μάρτυρες απίστευτων πραγμάτων από το κοράκι με την σφυρίχτρα που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του  για να βοηθήσει τα παιδιά από το...σούπερ μάρκετ (Αρβανιτίδης) να κερδίζουν.





Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά τι έγινε στην Βέροια...

Ο προπονητής της Βέροιας επέλεξε τελικά το πιο συντηρητικό 4-2-31 αντί του 4-4-2 που δοκίμαζε στα φιλικά και στο πρώτο ημίχρονο δικαιώθηκε για αυτή του την επιλογή , αφού οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Άρης από την άλλη ξεκίνησε με 4-3-3 , με Τάτο δεξί εξτρέμ (total fail) και Ουντόζι στην κορυφή. Όπως και στον αγώνα με τον Λεβαδειακό , που είδαμε παρόμοιο σχήμα , τίποτα δεν λειτούργησε σωστά. Η Βέροια το εκμεταλλεύτηκε αυτό και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες , κυρίως από ατομικά λάθη των παικτών μας. Σταδιακά ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του και μετά το 30 δεν απειλήθηκε , αλλά ούτε και απείλησε.

Στο ημίχρονο ο Μιλίνκοβιτς διόρθωσε τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου , βγάζοντας τον Παπαδόπουλος και περνώντας στο παιχνίδι τον Αγκάνθο. Με Τάτο δεκάρι , Ουντόζι στα πλάγια  και Οικονομόπουλο-Ηρακλή στα χαφ , το σύστημα έγινε πιο ορθολογικό.

Στο 60 από κόρνερ , ο Ουντόζι πήρε την κεφαλιά έβαλε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης , που ήταν τελικά και το νικητήριο.

Σωστή η αλλαγή του Σταυρόπουλου με τον Ιμπέχ , αφού ο δεύτερος ήταν εκτός κλίματος αγώνα.

Γενικά :

- Ο Άρης σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο , αλλά δεν πλήρωσε (ευτυχώς) τα πειραματάκια του Μιλίνκοβιτς.

-Βελτιωμένη η αμυντική μας λειτουργία και σωστές τοποθετήσεις  (αμυντικά) Οικονομόπουλου και Ηρακλή.

-Αδυναμία ανάπτυξης από το κέντρο / μονοδιάστατη ανάπτυξη του παιχνιδιού με τον Ουντόζι.

-Περιπατητές οι Παπαδόπουλος και Ιμπέχ , κακώς αγωνίστηκε ο Αγκάνθο αφού ένιωθε ενοχλήσεις.


Κεφάλαιο Βοσκάκης

Ότι και να πεί κανείς για αυτόν τον καραγκιόζη θα είναι λίγο. Το απίστευτο κόπλεξ του με τον Άρη φάνηκε για άλλη μια φορά αφού κατάφερε να ''κλέψει'' μέχρι και την δόξα του Ουντόζι , με τις κάρτες που έβγαλε.

Από που να ξεκινήσω?

Από το 13' έδειξε τις προθέσεις αφού πρόλαβε να δείξει κάρτες σε Οικονομόπουλο (άδικη) , Τάτο (άδικη) και Ηρακλή (άδικη). Και όλα αυτά γιατί? Επειδή τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για ένα καθαρό χέρι του επιθετικού  της Βέροιας. Έπειτα ο σφυρίχτρας συνέχισε να χαϊδεύει τους γηπεδούχους όταν έκαναν φάουλ σε Ουντόζι και Τάτο , αλλά όχι , όταν εμείς αγγίζαμε κάποιον της Βέροιας τότε έπρεπε να δώσει κίτρινη κάρτα!

Για την φάση με τον Πουλίδο , το κόρνερ εκτελέστηκε κανονικά και ενώ η μπάλα ήταν στον αέρα , ο mister απίθανος διακόπτει το παιχνίδι για συστάσεις !!! Καθαρό τράβηγμα στον Πουλίδο και ενώ το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη = Π-Ε-Ν-Α-Λ-Τ-Ι ! 

Ούτε καν ο πάγκος της ομάδας με δεν γλύτωσε , αφού ο πίθηκας έδωσε κίτρινη στον Κύργια (ήμαρτον) και απέβαλλε μέχρι και τον γυμναστή!

Και εκεί που πλησιάζει το τέλος του αγώνα ο χοιροβοσκός από το Ρέθυμνο , έχοντας ήδη κιτρινίσει όλους σχεδόν τους παίκτες μας , οπλίζει το όπλο του και πυροβολεί. Πέναλτι ζητάει ο Οικονμόπουλος ? ΜΠΑΜ ! Κόκκινη κάρτα.

Τάκλιν του Αγκάνθο ? ΜΠΑΜ ! Κόκκινη κάρτα. Εδώ χρειάζεται ένα μικρό φλασμπακ , μιας και η δεύτερη κίτρινη κάρτα είναι δικαιολογημένη. Σε φάση λοιπόν νωρίτερα στον αγώνα , ο Διούδης μπλοκάρει την μπάλα και έρχεται εκέι ο ψευτοπαλικαράς του μάρκετ , ο Γεωργιάδης και κλωτσάει την μπάλα στα χέρια του Διούδη. Και εκεί που πέφτουν όλοι πάνω του , ο τρομπας δίνει κάρτα και στον Αγκάνθο γιατί το όνομά του αρχίσει από Α...

Προφανώς αργότερα το όπλο έπαθε εμπλοκή , αφού έκλεισε τα μάτια όχι σε μία , αλλά σε 2 κίτρινες που έπρεπε να δώσει στον Γεωργιάδη (η πρώτη για χέρι και η δεύτερη για τάκλιν στον Σταυρόπουλο).

Σφυράει λοιπόν στο +7 την λήξη (οι καθυστερήσεις ήταν 5 λεπτά) και αποφασίζει να βάλει υποψηφιότητα για το νομπελ μαλακίας. Μετά το σφύριγμα κλείνει τα μάτια , μετράει 5 δευτερόλεπτα και ΜΠΑΜ ! Βγάζει κάρτα στον πλησιέστερο παίκτη... Αυτός έτυχε ( ή μήπως πέτυχε?) να είναι ο Πουλίδο , ο οποίος ήταν ο μόνος άνθρωπος που πήγε να τον συγχαρεί για την άψογη διαιτησία του!

**Και επειδή ο κλαρινοσφυρίχτρας έκανε χόρτο πριν τον αγώνα , εμείς θα αγωνιστούμε χωρίς 3 βασικούς μας παίκτες στον επόμενο αγώνα...

10 σχόλια:

Unknown είπε... 20 Οκτωβρίου 2013 στις 8:03 μ.μ.

Τα ειπες ολα Γιωργο. Ειδικα για το υπαναπτυκτο ανθρωπακι που εκανε τον διαιτητη σημερα.

Μπραβο στα παιδια, σπουδαιο διπλο. Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι.

Sotos είπε... 20 Οκτωβρίου 2013 στις 11:00 μ.μ.

Ε τώρα τι να πω, ότι κερδίσαμε και αντί να φύγουμε χαρούμενοι από το γήπεδο φύγαμε πάλι σκασμένοι;Τραβήξτε τα βυζιά σας να κατεβάσουν γάλα ρε μαλάκες γιατί τα βάλατε με λάθος ομάδα.Μπράβο για το πάθος που έδειξε η ομάδα όσο και για την αμυντική της λειτουργία (800 φορές μας έβαλε στη εστία με στημένα και κρατήσαμε) κατά τα άλλα επιθετικά ήμασταν σχεδόν ανύπαρκτοι.Ούτε μπάλα μπορέσαμε να κρατήσουμε ούτε βγήκαμε σωστά στην επίθεση σε καμία φάση.Κρατάμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε

Skolix είπε... 21 Οκτωβρίου 2013 στις 12:24 π.μ.

Ειδα για πρωτη φορα αγωνα της ομαδας φετος και παρακαλω επιτρεψτε μου ενα μακροσκελος σχολιο.

Θα αναφερθω στη διαιτησια. Βλεπω αρκετα χρονια μπαλα, τετοια πραγμα δεν εχω ξαναδει. Τετοιο 100-0% δεν εχω ξαναδει σε βαρος ομαδας γενικοτερα και εξηγω:

Ρεσιταλ βουτιας απο Μπαργκαν και τα επαιρνε ολα φαουλ!

Ανυπαρκτες καρτες και αποβολες. Θα διαφωνησω για τη δευτερη του Αγκανθο. Ο Ισπανος δεν εχει καν δει που ειναι ο αλλος και πεφτει για τακλιν στη μπαλα. Δεν ειναι κιτρινη. Καλα, την πρωτη την πηρε επειδη ειναι ο Αγκανθο και ετυχε να ειναι εκει γυρω. Με τον Πουλιδο γελανε και τα τσιμεντα. Ο Οικονο δεν εκμαιευει πεναλτι. Χωρια που κατω του βρισκει και τα ποδια.

Το πρωτο οφσαιντ, νωρις νωρις, τι να πεις. 5 μετρα πισω ξεκιναει. Κ αλλα 2-3 οφσαιντ στο 1ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.

Φαουλ συνεχεια γυρω γυρω για γεμισματα. Ανυπαρκτα φαουλ. Αντιστοιχα σε μας δεν εδινε με τιποτα.

Δινει φαουλ για χερι στον Γεωργιαδη για κοντρολ, αλλα 2η κιτρινη δε βγαζει. Γελανε και τα τσιμεντα.

Στο δοκαρι της Βεροια, το χερι του Διουδη ειναι 20-30 ποντους μακρυα απο τη μπαλα. Και ανεκδιηγητος δινει κορνερ.

Εκλαιγα απο τα νευρα μου στο τελος. Απορω πως συγκρατηθηκαν οι οπαδοι και δε μπηκαν μεσα.

Ο "κυριος" Βοσκακης επαιξε σημερα με τα μυαλα μας, τις καρδιες μας και τα νευρα μας. Εκανε ο,τι μπορουσε να χασουμε τη νικη.

Περναω στα αγωνιστικα: Πολυ μετρια η ομαδα, το σχημα στο α' δεν επιασε. Η αμυνα αρκετα καλη, το προβλημα δεν ηταν ο Μαργαριτης στο 1ο, ηταν ο περιπατητης ο Ιμπε που δε γυρισε λεπτο πισω. Πολυ κακος, νωχελικος, βαρυς με παρα πολλα λαθη και χωρις διαθεση. Θα τον εβγαζα απο το 20.

Διουδης αξιοπιστη εμφανιση, θα παρει ψυχολογια. Ο Παπαδοπουλος μετριοτατος, δεν πρεπει να παιζει. Ο Οικονο δε μπορει το παιδι, ειναι πολυ κακος παικτης. Πρεπει να δουμε Νταμαρλη επιτελους. Ουντοτζι ολα τα λεφτα, Τατος καλος στο β'. Αστοχη η αλλαγη του Αγγελουδη, δεν ξερω βεβαια τι παικτες ειχε στον παγκο.

Ανασαναμε, ανεβηκαμε, συνεχιζουμε. Ευκαιρια με Πλατανια για το 3x3.

Ανώνυμος είπε... 21 Οκτωβρίου 2013 στις 12:51 π.μ.

Αν και δεν τον ειδα τον αγωνα εχω την εντυπωση οτι ο ιμπεχ λογω του γενικου του νωχελικου στυλ σε κανε να μην το πω αντιπαθεις αλλα να και να μην τον συμπαθεις..,

Μαραουντερ3

psomod είπε... 21 Οκτωβρίου 2013 στις 12:59 π.μ.

Αδερφέ σκώληξ συμφωνώ σε όλα, αυτό που θα ήθελα να δω είναι ο ρόμβος με 3 χαφ και 10άρι τον Τατο.
Ρε παιδιά, αναρωτιόμαστε κάθε φορά δεν φοβούνται τα κοράκια μήπως βρεθεί κανένας ΠΟΛΎ ΧΑΖΟΣ και έχουμε άλλα????
Εκτός εάν αυτόν που τους στήνει τον φοβούνται περισσότερο???

Giorgos T. είπε... 21 Οκτωβρίου 2013 στις 10:02 π.μ.

Για τον Αγγελούδη πιστευω ηταν καλη αλλαγη. ειναι ο πιο μαχητικος παικτης μας και παιζει συνεχεια παθιασμενα.

εδω στα λιγα λεπτα που επαιξε ειδατε ποσες φορες ετρεξε και εκοψε την μπαλα.

Vamos_G1 είπε... 22 Οκτωβρίου 2013 στις 12:08 π.μ.

@Skolix: εύστοχες οι παρατηρήσεις σου φίλε, συμφωνώ 100%.

Vamos_G1 είπε... 22 Οκτωβρίου 2013 στις 1:58 π.μ.

@GiorgosBet: Όσον αφορά το κομμάτι της διαιτησίας, νομίζω τα είπες όλα!