Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στον ημιτελικό κυπέλλου


Επιτέλους "ξεπάγωσαν" τα μπαλάκια της κληρωτίδας και έτσι φέτος θα δούμε και κάποια άλλη ομάδα στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας εκτός από τους ΠΑΟ και ΟΣΦΠ. Ελπίζουμε να είναι ο ΑΡΗΣ.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Πανιωνίου σε έναν μονό ημιτελικό που θα γίνει στο Nick Galis Hall κάπου στα τέλη Δεκεμβρίου, αφού οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν από την ομοσπονδία το προσεχές διάστημα.
Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν Οσφπ και Παο στο ΣΕΦ. Οι αγώνες θα γίνουν μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων λόγω της ανικανότητας των "πρωτευουσιάνων" να παρακολουθήσουν έναν αγώνα της ομάδας τους με αντίπαλους φιλάθλους στο ίδιο γήπεδο χωρίς να πλακωθούν στο ξύλο ή να πετάξουν στο παρκέ τη μισή κερκίδα σε καθίσματα και κομμάτια τσιμέντου. 
Μακάρι να γινόταν να έρθουν μερικοί "πάνθηρες" στο παλέ, θα γινόταν ακόμα καλύτερος ο ημιτελικός, και θα έβλεπαν όλοι για άλλη μια φορά πως ο οπαδικός πολιτισμός είναι κάτι που μπορεί και να αποκτηθεί εάν υπάρξει βούληση. Ο τελικός θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου και ελπίζουμε να τον δούμε από κοντά.
Μέχρι τότε επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και το δύσκολο ματς της Κυριακής στο Ρέθυμνο (16:00 χωρίς τηλεοπτική μετάδοση).

8 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 29 Οκτωβρίου 2013 στις 4:22 μ.μ.

ειναι μια ευκαιρια να παμε τελικο.

αν και το καλο ειναι οτι επιτελους θα δουμε ενα διαφορετικο τελικο μετα απο τοσα χρονια. Και ο πανιωνιος να περασει , το θεωρω καλυτερο απο το να βλεπαμε αλλη μια φορα οσφπ-παο στον τελικο

VardARIS είπε... 29 Οκτωβρίου 2013 στις 4:29 μ.μ.

Επιτέλους ευκαιρία για έναν τελικό μετά από καιρό. Αλήθεια πότε ήταν ο τελευταίος μας τελικός σε μπάσκετ?

Ο τελευταίος τελικός κυπέλλου που παρακολούθησα στο μπάσκετ ήταν με Παναθηναϊκό στη Λάρισα. Σε ένα γήπεδο που ήμασταν 80-20% Αρειανοί - έγινε μάχη για τα εισιτήρια πραγματικά! Αλλά ο Σόλομον τότε βρισκόταν σε άλλο γήπεδο...

jim είπε... 29 Οκτωβρίου 2013 στις 4:45 μ.μ.

2006 ο τελευταιος τελικος...

με ήττα 13 πόντων απο Δυναμό Μόσχας.. Σε ένα ματς που ο λαός ήταν μεγαλύτερος από την ομάδα.

Στο μόνο τελικό που ο λαός ήταν μεγαλύτερος από την ομάδα.

Vamos_G1 είπε... 29 Οκτωβρίου 2013 στις 8:09 μ.μ.

Έλεος πάντως αν ξαναγίνει ο τελικός στην Κρήτη. Ή Λάρισα, ή έστω ΟΑΚΑ...

psomod είπε... 29 Οκτωβρίου 2013 στις 11:38 μ.μ.

Μάγκες, πρέπει να δώσουμε στους αθλητές μας να καταλάβουν ότι ΔΕΝ πρέπει να χάσουν την ευκαιρια να παίξουν ΤΕΛΙΚΌ στα 100 χρόνια του συλλόγου.
Εάν δώσει ο θεός και πάμε τελικό θέλω ΟΑΚΑ εάν περάσει ο γάβρος ή ΣΕΦ εάν περάσει ο βάζελος.
Μπουτάρη, δώσε για τελευταία φορά λεφτά να πάρουμε δυο αραπάκια και έναν σέντερ.

Vamos_G1 είπε... 29 Οκτωβρίου 2013 στις 11:44 μ.μ.

Psomod, για μαυράκια δεν ξέρω αλλά σέντερ Έλληνας κ μάλιστα ελεύθερος, υπάρχει κ μας περιμένει. Βέβαια κάποιοι "Αρειανάρχες" δεν τον θέλουν στην ομάδα. Είναι οι ίδιοι "περήφανοι" που έσωσαν τον πάοκ από τον φούντο στην Α2 πριν κάποια χρόνια...