Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Μία πρώτη ''ακτινογραφία'' στο ρόστερ του ΆΡΗ

Καλησπέρα σε όλους. Μετά το πέρας των πρώτων 7 αγωνιστικών (+1 ματς κυπέλλου) και με αφορμή τη διακοπή λόγω εθνικών, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε μία πρώτη ακτινογραφία στο ρόστερ της ομάδας.

Θα δούμε ξεχωριστά τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν σε κάθε θέση.


Τέρμα

Όλοι ξέρουμε ότι ο Διούδης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης στη θέση του. Δεν ξεκίνησε καλά, παιχνίδι με παιχνίδι όμως βελτιώνεται πολύ και έχει επιστρέψει στα γνωστά του επίπεδα. Ο Μπουζάνης που έπαιξε 2-3 ματς δεν ήταν καλός.

Άμυνα

Περιμένουμε πολλά περισσότερα από τον Πουλίδο, ο οποίος πάντως με τον εκπληκτικό ως στόπερ Έλσνερ, που είναι σταθερά στους διακριθέντες στα τελευταία παιχνίδια, έχει δέσει πολύ καλά. Ο Κύργιας απογοήτευσε οικτρά, ενώ ο Καρασαλίδης δεν μπορεί να κριθεί από ελάχιστα λεπτά συμμετοχής.

Στα δεξιά, Καραγκούνης και Ηρακλής που δοκιμάστηκαν στα πρώτα ματς δεν απέδωσαν καλά, επειδή δεν είναι εκεί η φυσική τους θέση. Με το που μπήκε ο Ψυχογιός έχουν αλλάξει άρδην τα πράγματα, αφού ο τελευταίος πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις. Ο Τσουμάνης από τα αριστερά είναι ασταθέστατος, αλλά κατά τη γνώμη μου το 'χει.

Άξονας

Ο Έλσνερ έδειξε καλά στοιχεία σε 2 ματς που χρησιμοποιήθηκε (όχι στο πρώτο), αλλά μετατοπίστηκε στην άμυνα και είναι πολύ καλός, οπότε δεν υπολογίζεται ως αμυντικό χαφ πλέον. Ο Γ. Παπ., κόντρα σε αυτά που περιμέναμε όλοι, κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα μέχρι στιγμής, διότι του φορτώθηκαν ρόλοι που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει (δεν μπορεί 6άρι, θέλει έναν σκύλο δίπλα του ώστε να παίζει απελευθερωμένα).

Ο Οικονομόπουλος δεν είναι παικταράς, αλλά αυτό που περιμένεις αυτό σου δίνει και μου αρέσει αυτό στον Μπάμπη. Ο Ηρακλής είχε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Νιόνιο ως αμυντικό χαφ, για 30φυλλάκο ξέρετε την άποψή μου (δεν είναι ποδοσφαιριστής), ενώ ο Νταμαρλής όσο χρησιμοποιήθηκε ήταν αρκετά καλός και αξίζει ευκαιριών

Μεσοεπιθετικοί

Ο Ουντότζι είναι βαρόμετρο για το φετινό ΆΡΗ. Απαραίτητος, καθώς με μία του ενέργεια μπορεί να σου αλλάξει το παιχνίδι, ενώ είναι μόνιμη πηγή κινδύνου. Ο Σταυρόπουλος είναι η αποκάλυψη του φετινού ΆΡΗ, έχοντας βγάλει μάτια. Ο Ίμπε έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά δείχνει ότι είναι ποιοτικός παίκτης και αν βρει ρυθμό θα βοηθήσει.

Ο Τάτος σε άλλα παιχνίδια εξαιρετικός σε άλλα χάλι μαύρο. Σίγουρα ξέρει μπάλα, αλλά πρέπει να γίνει πιο σταθερός, πιο ομαδικός, πιο έξυπνος με τη μπάλα στα πόδια και πάνω απ' όλα να μην κράζει τους συμπαίκτες του. Ο Σουνάς όποτε χρησιμοποιήθηκε ήταν καλός.

Φορ

Ο Αγκάνθο έπαιξε 3 ματς και έδειξε πόσο έλειψε από την ομάδα στις 5 πρώτες αγωνιστικές. Τεράστιο κεφάλαιο για τον ΆΡΗ, με την παρουσία του η ομάδα ανεβαίνει 2 επίπεδα επιθετικά. ο Αγγελούδης ήταν καλός σε όσα ματς έπαιξε, ενώ ο Μανιάς σε πολύ ρηχά νερά.


Θεωρητικά δυνατότερη 11άδα

Διούδης - Πουλίδο, Έλσνερ, Ψυχογιός, Τσουμάνης - Νταμαρλής, Γ. Παπ. - Ουντότζι, Σταυρόπουλος, Τάτος - Αγκάνθο

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 16 Οκτωβρίου 2013 στις 3:15 μ.μ.

Με τατο ησουν πολυ επιεικης νικ..στην καλτυτερη ενδεκαδα θα βαζα ηρακλη αντι νταμαρλη (θα προτιμουσα να μπαινει σαν αλλαγη στο 65-70).

marauder3

Unknown είπε... 16 Οκτωβρίου 2013 στις 3:45 μ.μ.

Με ολους προσπαθησα να ειμαι επιεικης Μαραουντερ. Και ειδικα στον Τατο, επειδη ολοι ξερουμε οτι ειναι παικτουρα, απλα μεχρι στιγμης δεν το δειχνει σε καμια περιπτωση, ομως ισως στο αμεσο μελλον να ειναι πολυ καλυτερος.

Μην ξεγελιεσαι απο την εμφανιση του Ηρκαλη στη Ν. Σμυρνη. Ειναι μαχητικος, δυνατος, αλλα παραμενει μετριος παικτης. Θα ηθελα να τον βλεπω διδυμο με Οικονομο σε θεωρητικα πιο δυσκολα εκτος εδρας ματς.

Ανώνυμος είπε... 16 Οκτωβρίου 2013 στις 4:14 μ.μ.

Παντως απο οτι διαβαζω στην βεροια θα παιξουν οικονομο-ηρακλης...για να δουμε..πιστευω οτι ακομα και αυτος ο μετριος παπ χρειαζεται παντως.

ο Ηρακλης φυσικα και ειναι μετριος παικητς και οχι τοσο ταλαντουχος οπως ο νταμαρλης αλλα μπορει να τα παει μια χαρα εχοντας μονο ανασταλτικα καθηκοντα και δινοντας 4-5 σωστες πασες καθως και παιζοντας box to box τον αντιπαλο παικτη...και εχοντας πιο μπροστα του τον παπ.

μαραουντερ3