Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ολυμπιακός Βόλου - Άρης 1-0 , ήττα στις λεπτομέρειες

 Ήττα και από τον Ολυμπιακό Βόλου στο κύπελλο  με 1-0. Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, ο Άρης στάθηκε άτυχος και πλήρωσε μια στιγμή αδράνειας της άμυνάς του.




Ο Άρης , που παρουσιάστηκε με πολλές (αναγκαστικές) αλλαγές , κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία του τον Ολυμπιακό Βόλου στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το πείραμα με τον Ελσνέρ στόπερ απέδωσε τελικά αφού , μαζί με τον Πουλίδο , νικούσαν κατά κράτος τους αντίπαλους επιθετικούς στον αέρα ενώ και με την μπάλα χαμηλά δεν αντιμετώπισαν χαμηλά. Για πρώτη φορά φέτος είδαμε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο  να μην ''μπάζει''. Το αντίθετο μάλιστα...

Στην μοναδική περίπτωση που χάσαμε την συγκέντρωσή μας δεχτήκαμε γκολ. Βλέπουμε πως όταν σουτάρει ο Κατσίκης , οι μισοί μας παίκτες μιλάνε μεταξύ τους , κοιμούνται όρθιοι να το θέσω καλύτερα. Φυσικά και το γκολ είχε μεγάλη δόση τύχης (από αυτά που μόνο ο Άρης δέχεται) , αλλά αυτό δεν μειώνει την τραγική αντίδραση της άμυνας στην συγκεκριμένη φάση.




Το πραγματικό πρόβλημα της ομάδας ήταν τα άκρα. Ο Καραγκούνης , παρότι φιλότιμος , αμυντικά δεν βοηθάει. Από την άλλη πλευρά ο Μπρέσκα χόρευε συνεχώς τον Τσουμάνη. Εδώ βέβαια φταίει και ο Καραγιάννης ο οποίος αμυντικά δεν βοήθησε ούτε μια φορά και δικαίωσε όσους έλεγαν ότι ''δεν έχει τα πνευμόνια να βγάλει ολόκληρο ματς''. Από το 2ο ημίχρονο και μετά περπατούσε στο γήπεδο...


Ο Αγγελούδης δεν τροφοδοτήθηκε σωστά και έβγαινε πολύ έξω από την περιοχή για να πάρει μπάλα. Ο Σουνάς πέρα από μερικές καλές ενέργειες δεν φάνηκε και αυτό οδήγησε την ομάδα στο να αναπτύσσεται με τον Ιμπέχ (αρχικά) και με γιόμες αργότερα.

Εκεί που πιστεύω ότι χάθηκε το παιχνίδι ήταν με τις 2 αλλαγές του Μιλίνκοβιτς. Τον Αγγελούδη εξτρέμ σε τι όνειρο τον είδε? Ο Μανιάς επίσης ανύπαρκτος ως εξτρέμ.
Προφανώς ήθελε να τους δοκιμάσει σε αυτή τη θέση , δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση.

Στο επιθετικό κομμάτι , η ομάδα έδειξε αποσυντονισμένη από τις πολλές αλλαγές , αλλά και πάλι κατάφερε να απειλήσει σε 2-3 περιπτώσεις. Ο Βόλος έδειξε ότι έχει δουλεμένο σύνολο και παρότι δεν είχε επίσημα παιχνίδια στα πόδια του , απέδωσε καλά κατά διαστήματα. Φέτος πιστεύω θα καταφέρει την πολυπόθητη άνοδο στην Α' εθνική.

Ειδική αναφορά θα κάνω στον Μπρέσκα. Αυτός ο παίκτης στα 33 του δεν σταμάτησε να τρέχει σε όλο τον αγώνα. Τα ίδια και ο Κατσιαρός που έγινε ξαφνικά Ντάνι Άλβες. Και έχουμε εμείς τον Μανιά και τον Καραγιάννη να μην μπορούν ούτε 10 μέτρα να τρέξουν.

Συμπεράσματα

Το κύπελλο ΔΕΝ είναι προτεραιότητα μας φέτος. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που έχουμε 1 βαθμό από 5 αγώνες.Βγάλαμε τα συμπεράσματά μας για παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής και δεν αξίζει να σταθούμε παραπάνω σε αυτόν τον αγώνα. Κρατάμε τα θετικά και τα αρνητικά και συνεχίζουμε. Ο σημαντικότερος αγώνας είναι αυτός της Κυριακής...

**Το 1-0 δεν είναι μη αναστρέψιμο σκορ. Επαναληπτικός υπάρχει , οπότε δεν αποκλείουμε τίποτα ακόμα.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:18 μ.μ.

Oλο ατυχοι και ολο χαζα λαθη κανουμε....καταντησε κουραστικο.

μαραουντερ3

Vamos_G1 είπε... 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:59 μ.μ.

Ευτυχώς λόγω εργασίας το ματς δεν το είδα, είδα όμως τα στιγμιότυπα. 'Αμα βλέπω Τσουκάνη-30φυλλάκο συνέχεια λες κ είναι τοτέμ κ δεν μπορούμε χωρίς αυτούς τι να πω. Προτείνω επίσης γκάλοπ μεταξύ μας με θέμα: "Τι συζητάνε οι παίκτες μας στη φάση του γκολ". Οι δικές μου προτεινόμενες απαντήσεις είναι: α) τη συνέχεια της Φατμαγκιούλ, β) τι ψώνια πρέπει να κάνουν αύριο από την λαϊκή, γ) τους κανόνες της πρέφας. Όποιος θέλει μπορεί να προτείνει κ άλλες πιθανές απαντήσεις.

Μπουζάνη αγόρι μου είχες την ευκαιρία σου κ αντί να την πιάσεις από τα μαλλιά την έστειλες μην πω που. Φάε πάγκο τώρα για να στρώσεις επιδερμίδα.

Αυτό που είπα σε προηγούμενο σχόλιο μου ισχύει κ με το παραπάνω. ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΓΚΟΛ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ...

Ο Βόλος γιατί ακριβώς έβγαλε ανακοίνωση??? Για το πέναλτυ του 1ου ημιχρόνου? Για το offside όμως στο τέλος τίποτα! Μάλιστα. Ας τα βλέπουν αυτά οι δικοί μας στην ΠΑΕ.

Αυτά.

Vamos_G1 είπε... 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:05 μ.μ.

*Τσουμάνη εννοούσα. Τσουκάνη που να δούμε.

THANASARAS είπε... 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:35 μ.μ.

file adikis ligo to gipedo me to sxedon adio pou egrapses akrivos to aditheto giati to apenanti komati exi vgi akatalilo kai den tha ksanaxrisimopiithi kai ayto pou dothike se litourgia itan asfixtika gemato....aplos mia dieukrinisi

RedDragon είπε... 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:36 μ.μ.

Συνεχώς κάνουμε γκολ δώρα. Έχει καταντήσει κουραστικό.

Αν κάτσουμε κ σκεφτούμε σε τι χαμηλό επίπεδο βρίσκεται η ομάδα θα βάλουμε τα κλάματα.

Δε μπορώ να βρω με ποιο τρόπο θα σωθούμε φέτος...

Giorgos T. είπε... 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:16 μ.μ.

φιλε θαναση ,αυτο δεν το ηξερα... και μου εκανε εντυπωση που ηταν αδειο το μισο γηπεδο.

γιατι βγηκε ακαταλληλο ομως?

VardARIS είπε... 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:15 π.μ.

Νομίζω ότι ανακαινίζουν τις δύο εξέδρες (το ένα πέταλο και τη μία κεντρική θύρα), για αυτό και δε δέχθηκαν να φιλοξενήσουν τους δικούς μας. Και επειδή το γήπεδο κανονικά χωρούσε όλο και όλο 8000 κόσμο, τώρα είναι 4000, οποτε δε θα δεχθούν καθόλου αντίπαλους οπαδούς όλο τον χρόνο.

Τέλος πάντων, αυτό δε μας αφορά. Αυτό που μας αφορά είναι τα γκολ δώρα που κάνουν η άμυνα και οι τερματοφύλακές μας.

Η νίκη την Κυριακή είναι μονόδρομος. Με μια νίκη και αλλαγή στην ψυχολογία θα έχουμε, και θα ανεβούμε βαθμολογικά και επιτέλους θα σταματήσουμε να συζητάμε για β' εθνικές κλπ. Άντε να σταματήσουμε να ακούμε και τις μ@λ.κίες του Ραπτόπουλου για άλλα ΑΦΜ και για τρίτες εθνικές.

Θα υπάρχουν και οι διακοπές στο πρωτάθλημα, οπότε θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε πάνω σε φυσική κατάσταση και στην άμυνα. Είμαι αισιόδοξος, έλεος ρε παιδιά είναι 5η αγωνιστική ακόμη και μιλάμε για υποβιβασμούς.

Ανώνυμος είπε... 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:53 π.μ.

ολ.βολου ειμαι , και βλεποντας το ματς διαπιστωσα μια ομαδα β΄εθνικης να παιζει με μια ομαδα ... Γ' εθνικης.
και μετα το ματς , αναρωτιομαστε αν απο μας χασατε ανετα 1-0, ποσα γκολ θα φαει ο αρης απο τον παοκ και τον γαυρο. κατα τα αλλα εγω ειδα και ενα πεναλτακι υπερ ημων που το ειδαν ολοι, και ενα υπερ του αρη που δεν το ειδε κανενας σας , με σπρωξιμο στον αερα απο τον αμυντικο μας στον επιθετικο σας. αλλα αν μιλαμε για μεγεθη φανελας, δεν στεκομαστε σε δυο φασεις. μιλαμε για ενα απιστευτο θεαμα απο την πλευρα του αρη που θεωρειται και ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο τη δικια μου...

Giorgos T. είπε... 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:29 π.μ.

φιλε συμφωννω με οσα λες , το χερι εγινε μεσα στην περιοχη του Αρη , ακουσιο μεν αλλα ηταν χερι=πεναλτι.

αυτο που λες περι γ εθνικης δεν ισχυει μονο για τον Αρη. οπως ειδατε πολλες ομαδες της α εχασαν απο ομαδες της β εθνικης και μαλιστα με μεγαλυτερα σκορ.

το ξαναλεω πως φετος πιστευω οτι θα ανεβει κατηγορια... περσι χασατε μια κατηγορια απο τον Μπρεσκα που εχανε τα αχαστα στο τελευταιο ματς με παναιτωλικο

VardARIS είπε... 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:29 μ.μ.

Φίλε Ανώνυμε στο σχόλιο 9, το χθεσινό ματς δεν μπορεί να αποτέλεσει κριτήριο, αφού ο Άρης χρησιμοποίησε πειραματική 11άδα.

Συμφωνώ ότι ο Ολ. Βόλου ενδεχομένως να έχει καλύτερη ομάδα από μερικές της πρώτης εθνικής, αλλά χθες δεν έπαιξε και καμιά μπαλάρα. Και χθες που κέρδισες, ήταν καθαρά θέμα τύχης.

Για το πέναλτι έχεις δίκιο, το σχολιάσαμε και στο shoutbox, κατά τη διάρκεια του ματς, ότι ήταν χερούκλα. Δεν το έδωσε, μπορώ να φανταστώ τον λόγο, αλλά τέλος πάντων.

Unknown είπε... 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:00 μ.μ.

Στο πρωτο ημιχρονο ημασταν αρκετα καλοι, αλλα στο δευτερο τραγικοι και θεωρω αξιζαμε την ηττα. Αυτο με την αμυντικη λειτουργια δεν παει αλλο, και χθες ηταν πιο πολυ λογω ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ κεντρου.

Στα ατομικα, πολυ θετικος για αλλη μια φορα ο Ελσνερ, καλος και ο Σουνας κατα διαστηματα, οπως και ο Καραγκουνης. Οι υπολοιποι μετριοι εως κακοι.

Ανώνυμος είπε... 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:02 μ.μ.

ειμαι ο ολ. βολου παραπανω. να απαντησω στον giorgos bet και να εξηγησω οτι αφορα την κριση που εκανα βλεποντας δυο ομαδες που παιζουν ποδοσφαιρο στον αγ. χωρο. προφανως και μιλαω για το συγκεκριμενο ματς. πιθανον στη ρεβανσ να φαμε 5 και να λεμε οτι αποκατασταθηκε η ταξη.
καλη τυχη στη συνεχεια στα αγωνιστικα σας και κυριως στα διοικητικα σας..

VardARIS είπε... 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:11 μ.μ.

Φίλε του Ολ. Βόλου, έτσι όπως είναι η ομάδα του Άρη, ο,τιδήποτε μπορεί να γίνει στον επαναληπτικό. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα δε θα μου κάνει εντύπωση. Δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστεί η ομάδα, και αν θα τα δώσει όλα για να προκριθεί. Πολλοί λένε ότι πρέπει να εστιάσει ο Άρης αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Θα φανεί...

Από εκεί και πέρα δυο λόγια για την ομάδα σας: δυστυχώς έχετε γίνει μισητή σχεδόν σε όλη την Ελλάδα λόγω Μπέου. Όπως εμείς παλαιότερα είχαμε τον Σκόρδα και είχαμε κάνει εχθρούς παντού, έτσι και εσείς πληρώνετε την σχέση σας με τον Μπέο. Και το χειρότερο είναι ότι ακόμη ασχολείται ενεργά. Δεν έφυγε ποτέ!

Ποια είναι η άποψή σου?

Ανώνυμος είπε... 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:38 μ.μ.

να ΣΕ απαντησω ρε vardarhs. ο μπεος εχει ενα παρελθον λογω πανιωνιου με το ματς με τη δυναμο τυφλιδας ,αλλα ο πανιωνιος δεν επαθε τιποτε. μετα ασχοληθηκε με τον ηρακλη αλλα ο ηρακλης δεν επαθε τιποτε (τουλαχιστον εξαιτιας του μπεου).μετα εγινε μεγαλομετοχος της νικης!!! αλλα(ουτε η νικη επαθε τιποτε εξαιτιας του). μετα πηρε εμας και ξαφνικα εγινε ο βοθρος του ελληνικου ποδοσφαιρου. τελικα δραστηριοποιηθηκε η καθαρση του ποδοσφαιρου μολις αρχισε να διεκδικει μια ασχετη ομαδα απο τις παραδοσιακες, κομματι απο την πιτα των επιτυχιων λογω ευρωπης κλπ.

ο μπεος ηταν στα τηλεφωνα αλλα προσεχε τι θα πω. αυτα που ακουσαμε καιδιαβασαμε ολοι μας ηταν συνομιλιες κατ΄επιλογη που προφανως επειδη ενοχοποιουσαν πολλους και ελεγαν πολλα πραγματα ραφτηκαν κατα το δοκουν. αλλα επειδη δεν ειχαν σκοπο να καθαρισουν το ποδοσφαιρο δημιουργησαν ενα αποδιοπομπαιο τραγοκ αι καποιον να τα φορτωσουν ολα. και επισης πουθενα δεν φανηκε απο τις συνομιλιες οτι ευνοηθηκε η ομαδα μου. αμα εχεις υπομονη ρωτα το σαγωνια(θωμαιδη) να σου δωσει το αρχειο του, και αμα βρεις καpoy που να λεει οτι ευνοηθηκε η ομaδα μου ή στηθηκε ματς της ομαδας μου, εγω ανοιγω κλαμπ σουπερ3 απεναντι απο τους austrian-boys. τωρα αμα με ρωτησεις τι λεω εγω στο τηλεφωνο με φιλους μου για καποια γκομενα που ειδαμε στο δρομο, πρεπει να μου κοψεις τα @@, να μου τα δωσεις να τα φαω, και η γυναικα μου για εκδικηση να κανει πανω μου τατου με το κολλητηρι που εχω με καλαι...αλλα αυτα ειναι αυτα που λεω με τους φιλους μου.δεν σημαινει οτι τα κανω κιολας με τις γκομενες που βλεπω στο δρομο. τωρα αν με ρωτησεις για το μπεο, θα σου πω τη γνωμη...και λαμογιο ειναι και ανθρωπος της νυχτας ειναι και γουρουνι ειναι.αλλα αν με βαλεις να το αποδειξω, απλα δεν μπορω. Δεν εχω αποδειξεις. και η δικαιοσυνη πρεπει να λειτουργει με αποδειξεις καλως ή κακως. ο βασικος μαρτυρας κατηγοριας (κουγιας) σε ερωτηση του προεδρου του δικαστηριου ειπε το παρακατω. προεδρος:πως ξερετε οτι στηθηκε το ματς του ολ.βολου; απαντηση: το λεει η πιατσα. το ιδιο βεβαια θα πω και για ολους οσους ασχολουνται με το ποδοσφαιρο. απλα πιστευω οτι η διαφορα τους απο το μπεο ειναι οτι ειναι πιο "ευγενικοι". στις κασσετες φιλε επισης ακουστηκε οτι παραγοντας του βαζελου, κερδισε σε ακριβες σκορ 3-2 ξανθη-παο. τι επαθε ο παο; τιποτε. επισης δεν μιλαμε για το τι ακουστηκε για το σκατογαυρο. εγινε τιποτε εκει; οχι.


υγ. ο σκορδας εχει αντιτουριστικη φατσα γιαυτο κανει εχθρους

Ανώνυμος είπε... 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:52 μ.μ.

....συνεχιζω απο το παραπανω
και προφανως αμα εχει στηθει ενα ολοκληρο πανηγυρακι γυρω απο τον μπεο, λογικο ειναι να εχει γινει μισητη και η ομαδα. κατιτο ονομα της (ολυμπιακος με ο,τι σημαινει για το ελληνικο ποδοσφαιρο) κατι τα τα παπαγαλακια που ακομα ψαχνουν να βρουν οτι τα πηρε ο σαχα στο αεκ-βολος 0-4,γιατι ως γνωστο η αεκ ως πολυμεγαλη ομαδαρα δεν χανει ποτε αλλα τελικα ειναι τοσ ομεγαλη που παιζει στη γ΄λογω χρεων, και ενα σωρο απιστευτα πραγματα μας εχουν κανει μισητους.

μια και εισαι αραιναος προφανως θυμασαι η ομδα σου ηταν απο αυτες που ελεγε να παρει τη θεση μας στην ευρωπη επειδη ειμαστε βρωμικη ομδα. και λεω εγω ο αφελης. αν ηταν βρωμικη ομαδα και δεν ηταν καλη ομαδα γιατι πηρατε τους καλυτερους-βρωμικους παικτες μας και τον βραβευμενο-βρωμικο προπονητη μας; το παραπονο μας εδω ειναι οτι δεν ειδαμε την ομαδα να πιανει ταβανι...να δουμε που θα φτασει. αντ' αυτου ειδαμε τελικα ενα πλιατσικο απο τους υπολοιπους για να παρουν τους βρωμικους. εσυ θα ετρωγες σε ενα εστιατοριο που την προηγουμενη μερα θα του εκανες καταγγελια στο υγειονομικο για κατσαριδες,πποντικια κλπ; μαλλον οχι...

VardARIS είπε... 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:05 μ.μ.

Φίλε Ανώνυμε, (αν θέλεις βάλε ένα ψευδώνυμο για να σε ξέρουμε).

Ο Μπέος από τον Νιόνιο έφυγε κακήν κακώς. Το ίδιο και από τον Ηρακλή. Οι οπαδοί του Ηρακλή μάλιστα (όσοι είναι αυτοί), ούτε θέλουν να ακούν το όνομά του, για να πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι πέρασε και από την Νίκη Βόλου.

Κοινώς μιλάμε για έναν γυρολόγο, που ποτέ δεν αποτελούσε τον πιο καθαρό παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με τον Βόλο είχαμε την κορύφωσή του ως παράγοντα, αφού από Β Εθνική σας έβγαλε Ευρώπη. Το πως όλοι το θυμόμαστε: οι Καπετάνιοι και οι Μπρέσκες κ.α. είχαν γίνει μαραθωνοδρόμοι και κατάπιναν χλμ! Αντίθετα όταν ο Καπετάνος ήρθε στον Άρη, μιλούσαμε για έναν παίκτη που είχε με διαφορά τη χειρότερη φυσική κατάσταση από όλους!

Δεν αντιλέγω ότι δεν είχατε και καλούς παίκτες, αλλά ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνον τον εκπληκτικό τελευταίο αγώνα σας με τον Παναθηναϊκό, που ο διαιτητής ως εκ θαύματος έσφαξε τον βάζελο, κερδίσατε και μείναμε εμείς εκτός Ευρώπης?

Τέλος πάντων, μεγάλη κουβέντα...

Καλή τύχη στο πρωτάθλημα, μακάρι να πετάξετε εκτός πρώτης εθνικής την γριά.

Giorgos T. είπε... 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:21 π.μ.

και οι 2 εχετε δικαιο σε καποια πραγματα...

ρε φιλε μηπως ξερεις γιατι η κερκιδα σας βγηκε ακαταλληλη? δηλαδη τωρα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει?

OLVOL είπε... 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:21 μ.μ.

εκανα και nickname: OLVOL
απο το νιονιο εφυγε γιατι ηρθε σε συγκρουση οχι λογω σκανδαλου για στημενο ευρωπαικο ματς ,αλλα γιατι ηρθε σε κοντρα με τους πανθηρες για λογους που δεν βγαζεις ακρη.
απο τον ηρακλη εφυγε γιατι πρωτον πηγε μονο να βοηθησει τον ρεμο και δευτερο γιατι οταν καποιοι επωνυνοι ηρακλακηδες αρχισαν να θελουν να κανουν κουμαντο στη δικη του επενδυση-διοικηση τον εβγαλαν στην σεντρα εναντια στο λαο του γηραιου με τα γνωστα αποτελεσματα .αλλα και απο εκει δεν εφυγε λογω στημενων. οταν πηγε στη νικη οι νικιωτες πανηγυριζαν γιατι μας την ελεγε συνεχεια ,(ορεξη να εχεις να σου λεω) αλλα αυτος ειχε ερθει στο βολο με σκοπο να μας ενωσει σε μια ομαδα. οσο μας εβριζε δεν τους πειραζε το παρελθον του , αλλα μολις εκανε φανερες τις προθεσεις του τον διωξανε.παντως ουτε απο εκει εφυγε λογω κακου παρελθονντος με στημενα. οσον αφορα τα περι ντοπε παικτων. τοσο δυσκολο ειναι τους πιασουν και βγαινει τοση σπεκουλα. αν θυμασαι απο τις συνομιλιες ο μονο ντοπες ηταν ο μπουρουσης αλλα και αυτος μια χαρα ειναι. και δες το παρακατω .ο βιερινια ηταν και ειναι πιο χοντρος απο το breska. παρολα αυτα και γρηγορος ειναι και παικταρας ειναικαι πουθενα δεν ειπαν οτι ηταν ντοπε. για το ματς με το βαζελο ... που λες οτι τους εσφαξε. δες τον αγωνα απο την αρχη και αμα πεις το ιδιο πραγμα θα σου πω τα ιδια που ειπα και πριν περι super3 απεναντι απο τους austrian. δενλεω οτι μας αδικησε , αλλα επουδενι δεν μπορεις να πεις για σφαγη. προφανως εχει γινει συνηθειο οτι το 60-40 παει στον "μεγαλο".σε εκεινο το ματς το 60-40 πηγε στο μικρο.

εγω φιλε στεκομαι σε αυτο που εγραψα σε προηγουμενο πποστ. υπηρχε το ποκ αντε και ο παοκ αντε και ο αρης και μοιραζανε τη πιταμε αναλογια γαυρος 70%,βαζελα 15% ,παοκ αεκ13 ,αρης και λοιποι 2%.ξαφνικα βρεθηκε μια ομαδα η οποια δεν διεκδικει απλα το 2% των λοιπων αλλα κατι πολυ περισσοτερο. γιατι στις κασετες φιλε ακουστηκαν πολυ χοντροτερα πραγματα για ολους τους υπολοιπους παρα για τον ολ. βολου. μη με βαζεις στο τρυπακι να σου πω αν φταιει ή δε φταιει ο μπεος αν καλως τιμωρηθηκε ή οχι η ομαδα μου. η ουσια ειναι οτι στο βοθρο του ελλ. ποδοσφαιρου βρεθηκε ο σουπερ αχορταγος να καθαρισει τον ολ.βολου. αλλα τα σκατα οπως βλεπεις οχι μονο δεν εφυγαν αλλα υπαρχουν πολυ περισσοτερα. βλεπε κυπελο αεκ με ατρομητο, κυπελο γαυρος με τριπολη, και πολλα αλλα.
οσο αφορα τις κλειστες κερκιδες λενε οτι υπαρχει προβλημα στατικοτητας..εγω λεω οτι περα απο το προβλημα στατικοτητας υπαρχει προβλημα μασαμπουκας απο τους αναδοχους του εργου οταν το παρουν για συντηρηση....

VardARIS είπε... 29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:17 μ.μ.

Τι να σου πω φίλε ΟΛΒΟΛ, έτσι όπως μας τα παρουσιάζεις σε λίγο θα βγει και "παναγίτσα" ο Μπέος.

Σίγουρα σε μερικά από αυτά που λες θα έχεις δίκιο. Αλλά όπως και να το κάνουμε ο Μπέος είναι βαθιά χωμένος μέσα στο καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο.

OLVOL είπε... 29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:39 μ.μ.

xaxaxa οχι και παναγιτσα ρε συ. δεν υπερασπιζομαι το μπεο. υπερασπιζομαι την ομαδα μου. παρεπιπτοντως εχουμε ηδη υποβιβαστει το 2004 λογω χρεων, στη Δ' εθνικη. τα χρεη ηταν σημερινα λεφτα 300.000 ευρω (περιπου οσο κοστιζει ενα 4αρι στην σοφουλη). για το ιδιο λογο ο ΠΑΣ υποβιβαστηκε τοτε στη Γ' λογω παραμεθοριου!!!! απο τοτε βεβαια το οργιο των χρεων απο πολλες ομαδες (για πολλα εκατομυρια ευρω) οχι μονο δεν σταματησε αλλα πολλαπλασιαστηκε. οποτε καθομαι και λεω ...μονο εμεις κλεβουμε το δημοσιο, μονο εμεις στηνουμε τα ματς, μονο εδω εχει απατες; τελος παντων, προβλεπω σε λιγο να σε πειθω και να ανοιξεις εσυ astrian-boys apenanti apo το σουπερ3 στην παπαναστασιου.